Şimdi Ara

Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] (210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.423
Cevap
589
Favori
1.390.470
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O zaman beraber halledelim,benden habersiz birşey yapma. Sen öğrendiklerinle forumda baskalarina da faydali olacaksin bunu hissediyorum.

Başlayalım. Ben demeden sakın goller cepte paketi tanımlama.
    Şuan 2 günlük internet durumun nedir. Goller cepte yukleyip 1 maç ücretsiz hakkını kullandın mı?
    Paycell 50 TL hediyenin son kullanma tarihi nedir bzna ekran goruntusu at bi zahmet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grok -- 1 Mayıs 2019; 0:54:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylık üyelik ücreti 2tl mi?

• khan143 kullanıcısına yanıt
    Evet aylık TL kart aidatı vardır ama Paycellden hattına 50 TL aktarınca 5 TL gelecek paycell karta. Bu 5 TL ile 2 aylık ücreti çıkıyor zaten. Eger 2TL aidat vermek istemiyorsan ilk ay 50 TL hediyeyi kullanırsın ve karta yukleme yapmazsın. Paycell'i ücretsiz de kullanabilirsin ama hattına paycell üzerinden tl yuklersen avantajlar fazla.

• ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    Goller cepteyi yükle,hattina tanimladigin emaili de yazarak goller cepteye ucretsiz üye ol,mailine gelen onay linkini tikla onayla.
    Sonra goller cepteden ucretsiz 1 maç hakkini oyna. Ucretsiz 1 maç hakkini oynadiktan sonra paycell hediye ile Goller Cepte super paketi al haftalik 5 mac hakkin gelsin. 5 maç ile her gol 100 mb gelecek sekilde en az 1500 mb gelir ama az çok futbol takip ediyorsan 5 maçta 2GB kazanmak çok kolay.

• Eğer hattın taşındığında önce paycell tanımlayıp paycell'e 50 TL yükleyip,hattına paycell'den TL yükleseydin 6 ay boyunca ayda + 2GB,ayrıca paycell'e 50 TL yukledigin icin 3 ay boyunca ayda 1GB gelecekti.
    Ayrıca paycell ile market,lokanta,mağaza,yiyecek,giyecek,benzin gibi harcamalarında 100 TL harcama 1 GB veriyor.

YAZIMI OKUYANLAR MEMNUN KALDILARSA,YAZI FAYDALI OLDUYSA BİR TEŞEKKÜRÜNÜZ SİZLERE YARDIMCI OLAN YAZILARIMI YAZARKEN BANA GÜÇ VE MOTİVASYON SAĞLAYACAKTIR. ZAMANIM OLDUKÇA,ELİMDEN GELDİKÇE SORULARINIZI CEVAPLAR YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM.

Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grok -- 21 Mayıs 2019; 1:17:50 >

• Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU]

Hocam goller cepte yüklü ama maille kaydolmayı göremedim telefon numaramla giriş yapılı gibi algıladı direk. 2 günlük internetten sorduğun ne?

Sen goller cepte sağ altta Eğlenceye tıklayıp açılan pencerede sağ üstte ücretsiz 1/1 hakkını görebiliyormusun. Tıkladığın zaman açılan maçlara oyna deyince ucretsiz her gole 100 mb yazan uyari geliyor mu?
    Goller cepte kurulumu basit ama mail ile numara onaylanmazsa hata verebiliyor.

Goller Cepte yukarda sol üstte profil yada hesabım resmi var. Ona tikla,numaran gorunecek,numaranin yaninda kalem işareti var,ona tikla,kullanici degismek istiyormusun der,sen evet de devam et.
    Gelen ekrandan sifre ile girmek şıkkını seç,hızlı gitlrişi seçme sakın.
    Gelen ekrandan eposta ile girmek istiyorum de ama gelen ekrandan epostanı yazma boş bırak. Altta Ûye değilsen Kayıt Ol yazar ona tıkla.
    Gelen pencereden numaranı,mailini yaz,şifreni oluştur.
    Mailine onay linki gelecek,gelen onay linkine tıkla. Zaten onaylısın diyecektir ama hata veriyor ve hatayı düzeltmenin yolu bu.
    Sonra goller cepteyi kapat aç.
    Sakın numaranı yazıp tak diye girme gosterdigim yolda.

Unutma,sen sifreni biliyorsun ama bilmiyor gibi devam edeceksin,sen tanımlısın ama uye degilsin. Üye degilsen üye ol seçenegine mutlaka ilerle.

• Bende paycell düşünüyorum da siz en efektif nasıl kullaniyorsunuz bizlere de fikir vermesi açısından

• Bu dediklerini yapmak için girdim ama baktım düzelmiş reis. Hangi maça oynayalım? :)

• Ben barcaya oynadım :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Artık barcelona falan sampiyonlugu garantiledi istekli oynamıyorlar ama porto ajax psv m.city liverpool,almanya hoffenfeim maclarini evinde oynarsa gollu geçiyor genellikle. Forumda mobil operatorlerde goller cepte maç konumuz var.
    Ucretsiz maçı oynayınca 0/1 olunca paycelle gir haftalık super paketi al. Burada püf nokta,ücretsiz 1 maç hakkını oyna paketi öyle al.Sakın hat uzerinden alma goller cepte uzerinden alma paketi hattinda tl varsa gider. Sadece paycele gir oradan ucretsiz al. Goller cepte uzerinden almayın tekrar yaziyorum. Bir de ucretli maç oynama,ucretliyse ekranda ucretli yazmaz ama ucretsiz de yazmaz. Ucretsiz hakkini oynayinca Super yada iddaa paketini tanimlamak için maçların oynanıp bitmesine gerek yok,oynadin hakkin azaldi ve kayit alindigina dair telefonunuza mesaj gelmesi yeterli. Bir tavsiye de Goller Cepte ile ilgili gelen mesajları asla silmeyin,en az 30 gün dursun. Goller cepte çok hata veriyor,kanıt için lazım oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grok -- 8 Mayıs 2019; 11:44:25 >

• Turkcell faturasız lifecell hoşgeldinde baya kombo oluyor sanırım :) Şimdi paket 35 lira ve 5 gb veriyor, haydi gelden artı 2 daha geliyor etti 7. Şu paycell'den de yükleme yaparsak hem 50 lira hediye geliyor hem 6 ay +2 gb internet veriyor etti 9. Diğer zımbırtılara girmedim bile. Doğru değil mi bu şekilde 35 liraya 6 ay 9 gb net alabiliyoruz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kepirlikerem K kullanıcısına yanıt
    __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    Paycell Goller Cepte ve BiP kullanımı çok önemli hediye çekmede.
    SallaKazan,GNC yumurta çatlat,Bip Surpriz Nokta,Bip Senyapdiye,Dergilik,Kim 1GB ister,Bip Lifecell gibi uygulamalar ay içinde garanti hediye çekeceğin imkanlar. Ben ayda 12 GB garanti diyorum ama abartmıyorum,30 günde sadece hediye en az 20 GB internet çektim. Tabi bunda ilk ay paycell hediyesi etkili oldu. Ben de ilk başta @A.R.E.S. @yafess_ @__kadıköyRAP__ var mobil forumda sağolsunlar onlardan öğrendim biraz da kendim kurcaladım araştırdım. Bu arkadaşlar turkcell taktiklerinde çok bilgililer,onların yazılarını bi okuyun yada sorun.

• Arkadaşlar sayfalarca okudum ama görmedim mı bilmiyorum şimdi ben Vodafone faturasız hattım var lifecell 5gb hoşgeldin geçmek istiyorum.
    Yapmam gerekenler için;
    1. Bayi gidecem extra söylemem gereken var mı? İlk başta tarifesiz olarak geçip sonra mı başvurucam? Paycell yüklemeyi hemen mı yapmam lazım ?

• saygilar abi

• quote:

Orijinalden alıntı: erkutr

Arkadaşlar sayfalarca okudum ama görmedim mı bilmiyorum şimdi ben Vodafone faturasız hattım var lifecell 5gb hoşgeldin geçmek istiyorum.
    Yapmam gerekenler için;
    1. Bayi gidecem extra söylemem gereken var mı? İlk başta tarifesiz olarak geçip sonra mı başvurucam? Paycell yüklemeyi hemen mı yapmam lazım ?
    Bayide sen hoşgeldin 5GB falan deme bahsetme. Bayi postan kendilerine sunulanları satmaya çalışıyor. Bakın,bir örnek veriyorum: 23 gün önce taşıdığım eşimin hattı için daha paket tanımlamadım. Paycell'e 50 TL yuklemek için bayiye gittim ve öylesine bayiye sordum alacagimdan değil: Dedimki hatta tanimli avantajli paket var mı? Bakalım dedi. 3GB gündüz +2 GB gece 35 TL dedi. Olmaz başka var mı dedim: 3 GB full 30 TL dedi. Yok pahalı dedim. Hemen tahmin ettigim sekilde "faturalı avantajlı 7 GB 50 TL gibi birşey dedi. Ben de faturasız hoşgeldin 5GB 35 TL var numarasını taşıyana dedim.
    Yok,size postan teklif olarak gelmeden alamazsınız dedi. Ne yani paketi Dijital Operatörde online islemlerden görüyorum,bana veriyor alamıyormuyum dedim. Onu herkese yazıyor,ama İsterseniz deneyin vermez dedi. Güldüm gittim. Turkcell bayilerinin Turkcell'in bayilik şartlarından dolayı fazla para kazanamadıklarını da bilmek lazım. Bu adamlar satış yapmaya çalışıyor,kendi menfeatlerini düşünür. Bayiden almanı isterler.

Sonuca gelirsek: Sen hattını taşımak için başvurunu yap,tarife bizbize tarifesi olsun de. Vodafonede paket yoktur tarife vardır ama Turk Telekom ve Turkcellde faturasız hatlarda önce tarifeyi seçersin sonra paketi seçer alırsın. Tarife önemsiz ama biraz önemli bunu da bilelim.
    Hattın taşınınca Play Store üzerinden Dijital operatoru aç,Bip'i aç. Öğren uygulamaları. Bunlar önce ögrenmen gereken uygulamalar. Dijital Operatorden uygulamalar sayfasından Paycelle tikla,payceli yukle kur hattina tanimlansin. Mail vs gir hattini tanimla. Firsatlar tikla,hediyelerimi tikla 50 TL hediye goreceksin. Ya fiziki paycel al magazadan yada sanal paycell olustur. Maddi durum sikinti degilse fiziki al derim. Paycellde bir kart olusturunca 50 TL aktif olur hattin için. Bu arada magazadan paycell alirsan magaza hattina otomatik tanitiyor kartini. Bunu yapmazsa soyle yapsin o an.

ARKADAŞLAR İLKE OLARAK KONUDA DETAYLI ANLATTIĞIM BİR KONUDA SORU SORULURSA TEKRAR AYNI ŞEYLERİ ANLATMIYORUM. LÜTFEN ZAHMET EDİP SAYFALARI OKUYUN,CEVABINI BULAMAZSANIZ SORUN.
    ÖZELDEN GÜNDE EN AZ 10 SORU GELİYOR HERKESE AYNI ŞEYLERİ TEK TEK ANLATMAYA ZAMANIM OLMUYOR. UMARIM YANLIŞ ANLAMAZSINIZ.
    FORUMDA CEVABI OLAN BIR SORUYU GÖRÜRSEM CEVAPLAMIYORUM. ÖZELLİKLE TURKCELL HEDİYE TAKTİĞİ FORUMDA BİR ÇOK KONUDA DETAYLI ANLATILDI. KISA SORU VE CEVAPLARI İSE DAHA ÖNCE ANLATILSA BİLE TEKRAR CEVAPLARIM.
    ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grok -- 1 Mayıs 2019; 15:47:11 >

• merhaba , 12 aylık faturalı lifecell 3 gb abonesiyim, bu ay taahhut bitiyor

konusma miktari benim icin onemli degil , BIP olsun, Dergilik olsun, bi de internet en az 3-4 gb olsa yeter

12 aylık taahhutlerde, Dergilik in dahil oldugu hangi faturalı paketi onerirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan143

Bende paycell düşünüyorum da siz en efektif nasıl kullaniyorsunuz bizlere de fikir vermesi açısından
    Dün bu konuda bir arkadaşa resimler eşliğinde anlattım,önce mesajlarda var. Bir de google com üzerinden " paycell donanimhaber " yazarak aratınız. Aynı dediğim şekilde yazıp aratınız. Forumdaki yazılanlar çıkacaktır. İlk kullanimda gelen 50 TL paycell hediyesini sistemli kullanmayı da anlattım.

• quote:

Orijinalden alıntı: pacer

merhaba , 12 aylık faturalı lifecell 3 gb abonesiyim, bu ay taahhut bitiyor

konusma miktari benim icin onemli degil , BIP olsun, Dergilik olsun, bi de internet en az 3-4 gb olsa yeter

12 aylık taahhutlerde, Dergilik in dahil oldugu hangi faturalı paketi onerirsiniz ?
    Ben Turkcell faturalı taahhut bitimleri ve normalde turkcell faturali abonelerinin seçimleri konusunda çok bilgili degilim. Daha çok numara taşıyarak yada yeni hat alarak yeni abone olanlara odaklı anlatım yapıyorum. Sizin durumunuz için jazzlyn vardı forumda ama sanırım hakaretten ve kavgadan ceza almış 1 ay yok.
    Mobil operatorler bolumunde konu açın sorun,bilgili arkadaşlar var turkcell taahhutlerinde.

• 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.