Şimdi Ara

Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] (293. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
10.938
Cevap
575
Favori
1.307.781
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • nokmen kullanıcısına yanıt
    Hocam ikiye katlama muhabbeti tarifeye taahüt vermezsen 5gb internet var içinde 12 ay taahüt verirsen internetini 2 ye katlıyorlar. Haydi gel 3gb muhabbeti ben 10 ay önce yeni hat almıştım o günden sonra 2-3 defa tarife değiştirdim hatta dün banada bu tarife çıktı geçiş yaptım bugün tarifem yenilendi sorunsuz halen yüklenmeye devam ediyor. Kafam rahat olsun dersen müşteri temsilcisine sor bu durumu sorun olmaz derse o kanal üzerinden geçiş yaparsın problem yaşarsanda elinde kanıt olur.
  • turbo fırsat 15 gb 1500dk 69 tl 12 ay taahhütlü turkcell ne dersiniz arkadaşlar.
  • gilemma kullanıcısına yanıt
    kacirma derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IsO6 kullanıcısına yanıt
    25 inde paketim yenileniyor 24 ü akşamı yüzde 99 geçicem bu tarifeye.
  • Takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip diyelim. Ocak başında turkcell taahhüt doluyor, 1 ay vodafone sonra tekrar yeni turkcelli oluruz artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizce yeni yıldan sonra tarifeler nasıl olacak ?
    Daha ucuz/pahalı
    Bence pahalı.
  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    telekom malum depremde göçtüğünden ötürü çok fazla müşteri kaybetti.

    Vodafone ise diğer illerde de çok farksız ciddi bir hız sorunu var.Arkaşa speetest yap diyorum ne farkedecek 1 mbits çıkacak diyor.Farklı konumlar da deniyoruz 3 5 mbit en iyisi çıkıyor.Millet alıştığı için farkında değil .Adam diyor evde speetest yapamadım.
    Turkcell ise yatırıma devam ediyor , müşteri kaygısı yok bilakis çok fazla müşteri yığılmasından ve alt yapı ve kalite olgusundan daha fazla müşteri isteği yok gibi görünüyor .

    Zaten rekabet kurumu belasından ekonomik paketler sunamamak işlerine geliyor adamlarda bu açığı bir yandan hediyeler ile kapatıyor.1 ay oldu paket yüklemiyorum salla kazan sürpriz nokta sağolsun.

    kısaca telekom müşteri kaybından yeni yılda çok daha bol gb lı internet içeren paketler sunacaktır.Ama bu yılda çok ciddi teknolojik atılım beklemiyorum zira adamlar daha faturasıza wowifi yi beceremediler daha.Kırsal da çekim sorunu , kalabalık yerlerde kapasite sorunu devam ediyor bu bant aralıklarıyla devam da edecektir.

    Vodafone zaten çekilmek istiyor ama çekilemiyor Türkiye den.Baz istasyonlarına fiber bağlantı sorunu devam ediyor bu anlamda biraz da eli kolu telekom a bağlı.Turkcell fiber alt yapı paylaşımına izin verirse belki biraz iyileşebilir.Kendi fiber ağları konusunda ise yine girişim beklemiyorum.Bu yılda aynı meblağlarda paketler sunmaya devam edeceklerdir diye tahmin ediyorum.

    kısaca bu yıl telekom dışında fiyatları azaltıp paketleri çoğaltacak başka bir operatör olmayacaktır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    turk telekom senaryosu
    son deprem cekim sorunundan sonra mobil tarafta asiri abone kaybi yasadilar. bundan dolayi son 2 ay cok bol ve uciz icerikli paketler cikardilar. kacan musterileri geri almak icin. mart 2020 yilina kadar bu diru devam ettirecegini dusunuyorum.
    turkcell= son ceyrek aciklamasina gore diger operatorden yogun abone gecisi oldugunu belirtmisti. mobil tarafta abone sayisini arttirdilar. Turkcell in amaci bu seviyede devam etmek. ve kendi gelistirdigi uygulamalariyla musterilerine kullandirip kar saglamak olacagini dusunuyorum. ozellikle paycell ve mibil odeme tarafina dikkatini topladilar.
    vodafone= son zamanlarda iyi paketler cikardilar. forumda hiz konusunda cok sikayet var ama disarida cdvremde internet hizi konusinda sikinti yasayani gormedim. herha gi senaryo aklima gelmiyor.

    temelde 3 operstorunx de amaci musterilerinin cogunlugunun fatirali her ay duzenli gelir getiren kisilerden olusmasini istiyorlar.
    2020 yilinda da bu dirumun devam edecegini dusunuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Vodafone’dan Turkcell’e geçeceğim , 10-15 gb civarı interneti olan en makul paket , tarife hangisi arkadaşlar.. Faturasız olması önceliğim..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Turkcell fiyat arttırmasın da o yeter bana. Büyük ihtimalle Turkcell bir müşteri daha kazanacak 1-2 ay içinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brave.Heart3416 B kullanıcısına yanıt
    Ben bu tarifeye geçiş için başvurdum.

    Faturalı ama fiyatı fena değil gibi geldi bana:

    https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/yeni-musteri-paketleri/turbo-firsat-44

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kim aramış 3.5 tl olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dediklerine katılıyorum hocam.vodafone hız sorunu ülke genelinde var.Aslında bunun nedeni baz istasyonlarına fiber yerine bakır kablo gelmesi ve en dandik 4.5g bantlarını satın almasıymış.Şöyleki Vodafone bunun çoğu yerde 3g sinin 4.5g den hızlı olması bunu doğruluyor.Herkes 4.5g kullandığı için 1 en fazla 2 mbits görüyor.En azındam edirne de böyle ancak forumda konusu var ülke genelinde de farksızmış.tabi ki istisnalar vardır iyi hız sunduğu bölgeler.Ama benim baldız gibi sadece Instagram Twitter kullanan kişiler alışmışlar normal geliyor.Ben de telefonuna baktığımda anladım hikayelerin yarısı yüklenmiyor dedim hep mi böyle evet dedi alışmış millet kağnı gibi internete.Sonra büyük baldız normalli bende sorun yok dedi küçük baldız da abla biz daha hızlısını görmediğimiz için normal geliyor bize dedi.

    İnsanların ellerinde 10 bin liralık telefonlar var 1 mbits hızla sosyal medya kullanmaya çalışıyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    yok yeni müşteri ye her zaman güzel paketler sunar Turkcell ama 12 aydan sonra benim gibi paket aramaya başlarsınız.Turkcell in en kötü yönü 12 aydan sonra müşteriyi hep daha pahalı paketlere yönlendirmesi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taahhudum doldu başka operatöre geçmeden güzel kampanyalar imkansız mi? Hangi tarife secsem hattiniza uygun değil diyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar turkcellde 40 TL civarı İnterneti bol en uygun ne var acaba? Tüm mesajları okuyamadım tavsiyelerinize ihtiyacım var. Başka operatörden geçeceğim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: melihjoe

    Taahhudum doldu başka operatöre geçmeden güzel kampanyalar imkansız mi? Hangi tarife secsem hattiniza uygun değil diyor.
    Hocam başka operatörden gelene en uygun neler var gözüne çarpan

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SoNKaLe kullanıcısına yanıt
    Şimdi ki kullandığın tarifeye göre değişir hocam, benim için 4gb lik olan yeterli olurdu. Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU]

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qsdc35 -- 21 Mart 2020; 19:27:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.