Şimdi Ara

Turkcell, iPhone X'u 100TL ucuza kablosuz şarj hediyesi ile satacak (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
5.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Tüm dünya da faturaya yansıtılıp alınan telefonlar yari fiyatına düşerken malesef turkiye de bu söz konusu degil.cunku sırf telefonu alıp kullanmadan nakite çevireyim diyen zihniyet bile alsa yeter de artar turkcell icin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler kendinize gelin 4000 tlye harika bir laptop alınıp üzeri artan paraylada iphone 6s alınır mis gibi kullanılır bana bir farklılık anlatın allah aşkına sadece bir yüz algılayıcısı var oda saçma bir şey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • operatörler kredi kartına taksit olmamasını insanların kanını emip bitirine kadar faydalanıyorlar. bugün amerikada operatörler üzerinden almaya kalkan bir amerikada yasayan vatandaş verizon ve sprint ile 24 ay ödeme aylık 41.5 dolardan at&t ile 33.5 dolardan 30 ay ile toplamda hiç bir vade farkı olmaksızın 999 dolara denk gelecek şekilde alıyorlar. ama bizim operatörler sağolsunlar bizi nasıl soysunlar ona bakıyorlar.

    Amerikadaki operatörlerde para kazanıyor bizimkilerde ama bizimkiler aç gözlü. 24 ayda 1600 tlden fazla para kazanıyorlar. bu parayı apple kazanmıyordur herhalde. gidip vatandan veya medimarktten banka kredisi ile alınsa cok daha az faiz ödeniyor. bu yuzden operatorler uzerinden cihaz almak mantık dışı bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cdenizmavis

    Cayma hakkı yok dikkat edin... özel sözleşme imzalatıyorlar pnline olarak bu konuda. Ben sırf bu yüzden vazgeçtim Apple dan alacağım...

    o imza bir işe yaramaz. Uzaktan görmeden alıyorsun. Her seyde imza attırırlarsa devletin kanun cıkarmasının anlamı kalmaz. Ondan sonrada devleti kimse dikkate almaz. Ondan sonrada herkes anayasa cıkarmaya kalkar. kısaca haksız sart var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ras0


    quote:

    Orijinalden alıntı: Lene

    Evet şimdilik Platinum üyelere veriyor...Çünkü Turkcell'de biliyor Zengin kesim hep burda

    Peki arkadasimi uyeliginden aldirsam faturayi kendime kestirsem oluyormu

    Eski bir soru ama cevap vereyim olur.
    Kredi kartı ile alacaksanız A kişisinin hesabından B kişisi adına telefon satın alıp faturayı B kişisi adına çıkartabilirsiniz. Çünkü satın alan kişi B kişisi.
    Faturaya ek alacaksanız. A kişisinin hesabından faturaya ek olarak Sadece A kişisi alabilir, Fatura A kişisi adına hazırlanır. Teslim aldıktan sonra B kişisine telefon -500TL fiyatla satılır :)

    Kusura bakmasın ama kimse benim telefondan caymama engel olamaz. Hatta 64gb'lık ön siparişi iptal etmeyi ve 256gb olarak tekrar sipariş vermeyi düşünüyorum. Ama, para geri ödenene kadar geçecek sürede kurun yükselmesi sebebiyle her an zam gelme ihtimalinin olması ve aradaki 800TL fark beni düşündürüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 22 Kasım 2017; 1:12:53 >




  • BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt
    Yani cayma veya iade hakkı var mıdır hocam?

    Bugün Turkcell'le konuştum, kontratlı telefonlarda sim kart takılmadığı sürece 3 gün içinde; peşin alımlarda ise cihaza zarar gelmediği ve içeriği eksik olmadığı sürece 14 gün içinde iade edebilirsiniz dedi. Fakat satış sözleşmesinin F bendinde "IOS yüklü cihazlar iadeye dahil değildir" gibilerinden bi ibare var, onu çözemedim. Sordum ama müşteri hizmetleri de bihaber durumdan... Ben de Turkcell'den mi alsam Apple'dan mı alsam arada kaldım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Backspace7

    operatörler kredi kartına taksit olmamasını insanların kanını emip bitirine kadar faydalanıyorlar. bugün amerikada operatörler üzerinden almaya kalkan bir amerikada yasayan vatandaş verizon ve sprint ile 24 ay ödeme aylık 41.5 dolardan at&t ile 33.5 dolardan 30 ay ile toplamda hiç bir vade farkı olmaksızın 999 dolara denk gelecek şekilde alıyorlar. ama bizim operatörler sağolsunlar bizi nasıl soysunlar ona bakıyorlar.

    Amerikadaki operatörlerde para kazanıyor bizimkilerde ama bizimkiler aç gözlü. 24 ayda 1600 tlden fazla para kazanıyorlar. bu parayı apple kazanmıyordur herhalde. gidip vatandan veya medimarktten banka kredisi ile alınsa cok daha az faiz ödeniyor. bu yuzden operatorler uzerinden cihaz almak mantık dışı bence.

    aynen dediğin gibi. 6099 tl'nin tamamına kredi şeklinde baktım. 6099 krediyi 12 ayda ödersen 100 TL, 24 ayda ödersen 250 TL, 36 ayda ödersen 400, 48 ayda ödersen ise 900 tl daha ucuza geliyor operatörlere göre.

    telefon için ayırabileceğiniz bütçeyi ayırıp üstünü kredi ile tamamlamak daha mantıklı görünüyor. operatörden aldığın zaman nasıl olsa aylık taksit taksit ödeyeceğim deyip hazır parayı çar çur etme ihtimali de var.




  • 17 sinde sipariş geçmiştim e-fatura geldi sistemde siparişiniz hazırlanıyor olarak güncellenmiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Varta kablosuz şarj cihaz hediyesi 15 Aralık'tan itibaren gönderilecek denmişti.
    Ürünü eline ulaşan ya da kargolandığına dair bildirim alan oldu mu?
  • 256GB iPhone X e 1000€ verdim cok geldi, 6000TL nedir ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.