Şimdi Ara

Turkcell'in en iyi müşterisi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell GSM şirketinin en iyi müşterisinin İnegöl’de yaşayan işçi emeklisi Recep Çıttır olduğu ortaya çıktı. 2001 yılında ev telefonuna bin 500 YTL fatura gelmesinden sonra ev telefonunu kapatarak 4 bin 500 YTL değerinde 72 bin kontör yükleten Çıttır, Turkcel’in en iyi müşterisi oldu.

İnegöl’ de ikamet eden işçi emeklisi Recep Çıttır isimli vatandaş 2001 yılında ev telefonunu bin 500 YTL fatura gelmesinin ardından ev telefonunu iptal ederek cep telefonuna 4 bin 500 YTL’lik kontör yükledi. Telefonuna 72 bin kontör yüklettikten sonra 6 yıl boyunca ancak 32 bin kontör harcayabilen Çıtır, Turkcell tarafından Türkiye’nin en iyi müşterisi kabul edildi.

Yaşadıkları ile ilgili açıklama yapan Recep Çıttır, şunları söyledi. 2001 yılında ev telefonumuzu kaçak yoldan kullanan bir şahıs bin 500 YTL fatura gelmesine neden olmuştu. Bende bu olay üzerine kızdım ve ev telefonunu iptal ettirdim. Ardından Turkcell bayiine giderek 4 bin 500 YTL değerinde kontör almak istediğimi söyledim. Yetkili önce yüzüme şaşkınlıkla baktı. Benden şüphelendi. Benim aklımı kaçırdığımı sandı. ende parasıyla değimli diyerek isteğimi yerine getirmesini tekrarladım. Daha sonra bana ödediğim 4 bin 500 YTL’ye karşılık 72 bin kontör yüklendi. 6 yıldır kullandığım kontörlerin ancak 32 bin adetini harcayabildim ve şuan 40bin 94 kontörüm hala mevcut. Aldığım yüklü miktar kontörün ardından Turkcell her ay 500 kontör hediye göndermeye başladı. ayrıca yol hizmeti ve tatil imkanları gibi fırsatlar sundu.”dedi.

• ya 6 ay içinde yeni kontor yüklemessen hattın kapanmıyormuydu ya
  • 3 ayda bir kontor yükleme gereğini sanırım bu müşteri için görmezden geliyorlar
  • Allah akıl fikir mi versin diyim, iyi mi yapmış yoksa diyim şaşırdım
  • money talks
  • ee sonuçta en iyi müşterisi olsun o kadar artık kapatmasınlar
  • O kadar kontör yüklememekten hat kapatıp açtırdım, beni yazmamışlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mesajım bulunsun. :-)
  • Bu adam iyiymiş
    Onu bilmiyorumda Benim Babama'da müşteri olarak turkcell'den bir kutu çikolata göndermişlerdi
  • İlginç bir yatırım
  • benim de.
  • "ÖYLE OLMAZ BÖYLE OLUR"

Olay 2004 yazının ağustosunda Muğla'da gerçekleşti. 45 yaşındaki esnaf Ahmet TİPİKUNTİZ cep telefonuna gelen faturayı görünce ne yapacağını şaşırdı. Turkcell'den biriken borçları olduğunu ve haciz faizli tam 350.000TL tutarındaki ütopik faturayı gören Ahmet Bey; "-Böyle şey olmaz, hakkımı arayacağım" dedi.

"ANTEN TAKARIZ"

Yapılan itirazlar sonucunda harekete geçen Turkcell yetkilileri faturaya yansıtılan miktarın yanlış olmadığını, aksine çok da doğru olduğunu tekrar ilettiklerinde basın mensuplarını yaşadığı evin önünde toplayan Ahmet Bey şu açıklamayı yaptı; "-Bu faturayı hayatta ödeyemem, ödesem ödesem en fazla 100TL öderim, ki ödemeye çalışsam dahi bizim kahvedekilere ayıp olur, mesela bizim Semih'e batakta en az 200TL içerdeyim" dedi ve bunun üzerine Turkcell yetkilileri olay yerini bastı.

"EŞLİ PİŞTİ"

Olay yerine gelen yetkililer Ahmet Bey'in haciz edilecek bir malı da olmadığını belirtti ve eklediler; "-Böylesi sorumsuz bir müşteriye daha önce rastlamamıştık. Hatta böyle bir insana dahi daha önce rastlamamıştık." dediler ve Ahmet Bey'e "En rezil müşteri ödülü" kroketi takarak olay yerinden ayrıldılar.

"HOP NEREYE"

Hemen arkasından yaptıkları hatayı anlayıp olay yerine geri dönen yetkililer, bu işin burada kalmaması gerektiğini, ciddi kopile geldiklerini, marizlendiklerini belirterek; "-Sayın TİPİKUNTİZ'in bu yaptığı yanına kalmaz, aksine etrafına sarar" diyince hemen bir basın mensubundan gelen soru üzerine yetkili şunları söyledi: "-An itibarı ile Ahmet Bey'in tüm özlük haklarını ailesinden satın aldık, kendisini özel laboratuvarımıza gönderdik ve orada gerekli transformasyon işlemini tamamlayacağız" dedi ve ekledi; "-Ahmet Bey'i Turkcell'in ilk seyyar S-11 tipi humanoid GSM anteni olarak takdim etmekten gurur duyacağız, montaj işlemi tamamlandıktan sonra vücüdunun %80'i metal olacak ama iç organlarının pozisyonunu bozmamaya özen göstereceğiz, hatta devlet yetkililerinden bir istek gelirse kendisini özel askeri ve tıbbi tatbikat ve harp sahasına sürebiliriz" dedi.

KneeDeep haber ajansı iftiharla sundu efendim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo-wan -- 17 Ekim 2009; 23:21:12 >

• Yalan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

Turkcell GSM şirketinin en iyi müşterisinin İnegöl’de yaşayan işçi emeklisi Recep Çıttır olduğu ortaya çıktı. 2001 yılında ev telefonuna bin 500 YTL fatura gelmesinden sonra ev telefonunu kapatarak 4 bin 500 YTL değerinde 72 bin kontör yükleten Çıttır, Turkcel’in en iyi müşterisi oldu.

İnegöl’ de ikamet eden işçi emeklisi Recep Çıttır isimli vatandaş 2001 yılında ev telefonunu bin 500 YTL fatura gelmesinin ardından ev telefonunu iptal ederek cep telefonuna 4 bin 500 YTL’lik kontör yükledi. Telefonuna 72 bin kontör yüklettikten sonra 6 yıl boyunca ancak 32 bin kontör harcayabilen Çıtır, Turkcell tarafından Türkiye’nin en iyi müşterisi kabul edildi.

Yaşadıkları ile ilgili açıklama yapan Recep Çıttır, şunları söyledi. 2001 yılında ev telefonumuzu kaçak yoldan kullanan bir şahıs bin 500 YTL fatura gelmesine neden olmuştu. Bende bu olay üzerine kızdım ve ev telefonunu iptal ettirdim. Ardından Turkcell bayiine giderek 4 bin 500 YTL değerinde kontör almak istediğimi söyledim. Yetkili önce yüzüme şaşkınlıkla baktı. Benden şüphelendi. Benim aklımı kaçırdığımı sandı. ende parasıyla değimli diyerek isteğimi yerine getirmesini tekrarladım. Daha sonra bana ödediğim 4 bin 500 YTL’ye karşılık 72 bin kontör yüklendi. 6 yıldır kullandığım kontörlerin ancak 32 bin adetini harcayabildim ve şuan 40bin 94 kontörüm hala mevcut. Aldığım yüklü miktar kontörün ardından Turkcell her ay 500 kontör hediye göndermeye başladı. ayrıca yol hizmeti ve tatil imkanları gibi fırsatlar sundu.”dedi.

Mantıklı aslında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emmmreee

Yalan...

yalan değil. bundan 2-3 yıl önce bu haber televizyona çıkmıştı. bu adamı kimse aramazmış, çaldırırmış bu ararmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler Bing -- 17 Ekim 2009; 23:44:36 >
  • adam bin küsür tl fatura gelince çıldırıyor sonrada turkcelle gidip 4 bin küsür tllik kontör yüklüyor traşşşş...
  • Numarasını bilen varsa söylesinde kontör isteyeyim
  • iyi yatırım aslında. önce yüklü miktarda para yatırıp kontör al, sonra her ay 500 kontör ve bir sürü hediye al. yıllarca kullan. değişik bir fikir
  • quote:

Orijinalden alıntı: brky

quote:

Orijinalden alıntı: Emmmreee

Yalan...

yalan değil. bundan 2-3 yıl önce bu haber televizyona çıkmıştı. bu adamı kimse aramazmış, çaldırırmış bu ararmış.

aynen bende izlemiştim o haberi 3310 telefonu vardı galiba okadar kontoru olmasına rağmen
  • 500ytl için ev teleonunu kapatan adam 72bin kontör mü alıcak

anlamsız geldi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.