Şimdi Ara

Turkcell'in 17. Yılı Şerefine Hediye Dakikalar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sizi dinliyoruza yazdım.

kamudur haydigeldi vs zaten yeterince bedava konuşan üyelerle mi 17. yılınızı kutluyosunuz diğerleri üvey evlat mı dedim...

dönem dönem kampanyalarımız oluyo diye cevap geldi...

ulan madem yıl dönümü kutluyosun adam akıllı bişey yap, kamuda olan zaten yeterince uygun konuşuyo ( her operatörde ve bu duruma uyuz oluyorum), zamanında diğer operaörü zengin etmiş adam 3-5 aydır sende bi de hediye veriyosun. biz 11 senedir turkcell kullanmanın cezasını çekiyoruz heralde...
  • 8 yıllık hattımı 2 gün önce vodafoneye geçmek için numara taşıma isteğinde bulundum.ananı ağlatacağım turkcell
  • evet öyleymiş.
    quote:

Orijinalden alıntı: ehckelem

kamu eko ve kamu bizbize 150 dk da olmadı bedava sms veriyor
  • Gold Plus kullanıyorum.6500 dakka konuşma hakkımın sadece 2000 dk'sını doldurabiliyorum.Şimdi 300 dakikayamı tenezzül edip mesaj göndereceğim :) ilahi türksel sen adamı güldürürsün.
  • 0532'li bir hattım var ve artık taşınma zamanı geldi diye düşünüyorum.

Trkcll
  • ah ulan turkcell.. 10tl ye heryone 5bin sms in olmasa 2 dk durmamda neyse iyisin yine:)
  • Ulen onlar kullanıcı da biz neyizzz. zorla adama küfür ettiriyosunuz. 17. yılınız batsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMueL 19.o7* -- 24 Mart 2011; 22:54:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~
    ah ulan turkcell.. 10tl ye heryone 5bin sms in olmasa 2 dk durmamda neyse iyisin yine:)

aynen bu konuda efsane olmaya aday
  • kamu 1500 dk artı bin sms 40 tl 2 ay coşturacak turkcell
  • Bende süperden aloya geçtim banada geldi geçen gün ve hemen yaptım Türkcell nasıl olduysa kesenin cebini biraz olsada açtı...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.