Şimdi Ara

TURKCELL İLE İLGİLİ HER SORUNUZU CEVAPLAYALIM. (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.801
Cevap
11
Favori
166.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 35 tl kontor yükleyebiliyor muyuz ?
  • Beyler sinirsiz vinn wifi nasildir ?
    Ayda 89Tl 15gb akk sonrasinda hiz 128kbps e dusuyor.
    Akk olmayan paket varmidir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BelieveMe0

    Beyler sinirsiz vinn wifi nasildir ?
    Ayda 89Tl 15gb akk sonrasinda hiz 128kbps e dusuyor.
    Akk olmayan paket varmidir?

    turkcell'de akk olmayan internet paketi bulunmuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MertOnline

    Turkcell xperia z kampanyası ne zaman baslayacak? Bir de turkcell abonesiyim yaklasik 15 aydir ve taahhütum yok. Yaklasik son 5 ayda 650 tl fatura odedim. Ancak iki defa hattim son odeme tarihi gecince kapandi sonra odedim acildi. Kontratli cihaz almama engel olur mu?

    eğer daha önceki ödemelerde herhangi bir gecikme yoksa sıkıntı yaratacağını sanmıyorum.
    ama yinede bir iletişim merkezinden baktırman gerekir.
  • Beyler bende vinn wifi cihazi var.Yeni hat cikartip 4gb lik internet paketini alip cihaza takmak istiyorum.Hat cikarma ucreti varmi yoksa sadce 40tl pakete mi veriyoruz.Faturasiz hat.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BelieveMe0

    Beyler bende vinn wifi cihazi var.Yeni hat cikartip 4gb lik internet paketini alip cihaza takmak istiyorum.Hat cikarma ucreti varmi yoksa sadce 40tl pakete mi veriyoruz.Faturasiz hat.

    12,5 tl sim kart ücreti bulunuyor.
  • Beni rahatsiz eden birisi var bn engelledim telefindan ama hat.bnm ustume degil 11880 den hat sahibine ulasabilirmi lutfen cecap lazin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Vodafone kullanıyorum ve taahhütüm bu ay bitti.

    Turkcele geçmeyi düşünüyorum. Ortalama aylık her yöne 700 dk görüşme ve 1 GB sınırsız (AKK'lı) internet kullanmak istiyorum. Ancak buna uygun bir tarife turkcellde yok. Hepsi bir arada pakeitini öneriyorlar, orda da internet sınırsız değil ve 1 yıllık taahhütle 59 tl fatura bedeli ödemek gerekiyor.

    Turkcelin internet sayfasındaki tarifeler içinde bana uygununu bulamadım. Acaba iletişim merkezine gitsem farklı bir alternatif sunabilirler mi? orada daha esnek paketler oluşturabiliyorlar mı?
  • Hepsi 300 paketini üyeyim ve aylık 39 TL üzerinden taahütsüz fahiş bir fatura ödüyorum. Bugün SMS geldi ve INDIRIM 300 yazın aylık 10 TL indirim kazanın dedi. Resmen phishing girişimi. Tabi ben kanmadım ve önceden bildiğim bilgiyi doğruladım. 10 TL'lik indirim 12 aylık taahüt için geçerliymiş AMA BUNU SMS İÇİNDE BELİRTMEMİŞLERDİ!

    Bu resmen dolandırıcılık değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: J.J.93

    35 tl kontor yükleyebiliyor muyuz ?

    Bilen yok galiba bayiye gidip soracağım artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell vınn aylık ne kadar?Tahahüt veriyormuyuz?
  • ipad üzerinde kullandığım data hattım için online işlemlere girebilmek için şifre almak istiyorum ama data hattı olduğu için mesaj atamıyorum.

    müşteri hizmetlerini aramadan nasıl şifre edinebilirim ?
  • taahhütsüz aylık 39tli'den 2 ay öncesine kadar kullandığım vınn'ı müşteri hizmetlerini arayarak 12 boyunca aylık 29tl den kullanmaya başlamıştım. fakat tayinim çıkınca artık vınn'ı kullanmama sebep kalmadı. iptal ettirirken bana ne kadar fatura çıkaracaklar? sadece kullandığım 2 ayın indirimsiz tutarını mı yansıtacaklar? yani normalde 39tl verirken 2 ay boyunca 29tl verdim. bu da 20tl indirim demek. bu ay 29tl+20tl+10tl mi demek oluyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: audioslave

    taahhütsüz aylık 39tli'den 2 ay öncesine kadar kullandığım vınn'ı müşteri hizmetlerini arayarak 12 boyunca aylık 29tl den kullanmaya başlamıştım. fakat tayinim çıkınca artık vınn'ı kullanmama sebep kalmadı. iptal ettirirken bana ne kadar fatura çıkaracaklar? sadece kullandığım 2 ayın indirimsiz tutarını mı yansıtacaklar? yani normalde 39tl verirken 2 ay boyunca 29tl verdim. bu da 20tl indirim demek. bu ay 29tl+20tl+10tl mi demek oluyor?

    ona sistem üzerinden bakılmadan net birşey söylemek yanlış olur.
    bir iletişim merkezine uğraman yada müşteri hizmetlerinden bilgi alman daha doğru olacaktır.
  • Mrb arkadaşlar,bu forumda yeniyim,yardımcı olursanız sevinirim.

    Çalıştığım işyerinde sadece turkcell çekiyor(yeraltı), son 1 yıldır turkcell faturalı taahhütlü tarife kullanıyordum,tarifem sona erdi, geçen perşembe 15 tl 500 dk konturlu vodafone başvurdum,bu sabah itibariyle vodafone geçtim, ben bu vodafone kontur yüklemeden bugün turkcell MINIK PAKET 21 TL 500 DK. kampanyasına geçebilirmiyim,herhangi bir sorunla karşılaşırmıyım,sonuçda vodafoneyi sadece geçiş için kullanmış olacağım,saygılar....
  • Turkcell kontrolü hattım halamın üstüne kendi üstüme nasıl alabilirim aldıktan sonra da avea ya yıkılan paket e geçmek istiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell de en uygun tarife hangisidir ? Vodafone de bir hattım var şimdi onu turkcelle geçirmek istiyorum sizce en uygun fiyata hangi tarife var arkadaşlar?

    Turkcell deki iki hattımı vodafone 23 tl lik pakete geçirdim. Vodafone deki bri adet hattımı da 20 tl civarı hangi faturlı hatta geçirebilirim ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: motorkiran

    ipad üzerinde kullandığım data hattım için online işlemlere girebilmek için şifre almak istiyorum ama data hattı olduğu için mesaj atamıyorum.

    müşteri hizmetlerini aramadan nasıl şifre edinebilirim ?

    Data hattınızı cep telefonunuza takıp mesaj gönderebilirsiniz. Sim kart uyum sorunu varsa o zaman bilemem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deneyeceğim teşekkür ederim
  • merhaba tl yüklemediğimden turkcell hattım iptal oldu henüz 2 gün oldu tekrardan açtırabilirmiyim bazı yerlere baktım kimisi 10 tl ye açılır kimisi açılamıyor yazmış kesin olarak bir cevap arıyorum acaba açtırabilirmiyim ?
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.