Şimdi Ara

Turkcell hacizlik olma yolundayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba arkadaslar taahadutlu telefon aldim.Muhasebeci sona aldigi icin odeme aksadi ve sozlesme iptal oldu.Cihaz 1.700 borcu gozuktu.Bunu 8 9 ay taksitlendirdik.2-3 ay odedim.Yengem vefat etti odeyemedim maddi olarak destek sagladim.Baska hukuk brosu aradi eger odemesseniz haciz islemleri baslayacaktir dedi telefondaki bayan bende hic bir kolaylik saglamiyorsunuz bende avukatima danasiym dedim hemen 2 ay yapalim demeye getirdiler.Bu ayin 30 unda odeyemezsem sikinti olacak.Hergun yok haciz memurlari gelecek diye sms atiyorlar bugunde haciz memurlari geldi bir dahakine zorla girilck tarzinda msj attilar.Bu msjlari dikkata almayin odediginiz surece soz vermis oldugunuz gunde sikinti yasamayacaklar ben bu parayi odeyecegim ama taksit ve imkan saglanmiyor tuketici heyetine gitsem cozulur mu ne yol izlemeliyim suan e devlette dava sorgulafigimda bir sey cikmiyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Çok karışık anlatmışsın, pek bişey anlamadım ama, eve haciz geldimi?
    e-devlet de dava dosyası görünüyormu?
    Üzerinize bişey varmı?
    Ve son olarak bu size mesaj atan numarayı yazarmısınız, kim acaba merak ettim. Avcı hukuk bürosumu acaba :)
  • Mrkez hukuk yazilisi aynen boyle



    E devlette bir dava yok



    Haciz memurlari gelmedi



    Buroyla anlastik eger pazar gunu odersem herhangi bir sikinti yasamayacakmisim ama 30 temmuz 800 30 agustos 800 odemem sikinti olacak bunu 6 7 ay taksit yapsam guzel olacak hem bu sabah aradilar pazar tatile geldigi icin bugun yapmami soylediler.Bende odeyemeyecegimi soylesim.Onlarda pazartesi 12 ye kadar cektim diyorlar bu sefede

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • E devlet de hakkında açılmış bir dava yoksa, sana haciz falan gelmez. Orada dava açılmış olarak görsen de, hacizin gelmesi en erken 6 ay sürer.

    Avukatın ya da kişilerin hesabına sakın para falan yatırma.

    Borcunu git bankalardan direk öğren. Garanti bankası deniz bank vs. vs. bankalarda, tc numaranla sorgulat, TURKCELL FİNANSMAN borcunu. bir ücret yatıracak olursanda oraya yatır, avukata falan para verme!

    Şu an sana yaptıkları tamamen blöf. Korkutup parayı almaya çalışıyorlar, endişe edecek bir durum yok, rahat ol. Kafana göre bankaya öde. Arayanların dediklerine de inanma, hepsi blöf, hepsi palavra :)
  • 9 aylık taksitlendirmeyi nasıl yaptınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avukat hiç alamayacağını bildiği için santaj ve sizi yolmak istiyor firma eğer ücretini alamıyorsa hukuk bürosuna veriyor ne koparırsak kar anlamına geliyor.

    Askerlik için banada 2 kere kaçak yazısı imzaladım 120 TL'den 2 tane 1 yıl geçti takipli olarak görünüyor umrumda değil askerlik şubesine gittim hastaneye sevk istedim işlemleri hallettin muaf oldum.

    Herkes ne koparırsam kar olarak bakıyor.En fazla mahkeme kararıyla maaşına haciz koyar.

    Durumunuz mümkünse ödeyin veya kredi çekin taksit yaptırın ben mesela türkcell aradığımda iphone 5s için 1000 TL'yi 9 taksit yapmışlardı ama 50 TL üstüne koyuyordu hani bu şekilde yapılabilirdi keşke baştan arayıp yapsaydınız bence kredi yollarına başvurun türkcell'in sitesinden ödeme yapın ve dekontu saklayın avukata para yedirmeyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 28 Temmuz 2017; 19:17:59 >




  • Noxco kullanıcısına yanıt
    E devletde suan dava gozukuyor ve surekli el ustunden tehtid ediyorlar yok dosyayi veririz zor zapdediyoruz haciz memurlarina vermemek icin ay sonu odeme diye anlastik pazartesi ariyorlar iste cuma yogun bugun pazartesl oderseniz kampanya var diger tutari 2 taksit yapariz diyor avukat bende odemesim bugunde hepsini yatirirsiniz diyorlar zaten hangi dosyayi verecek merak ediyorum zaten vermis yani

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • webconn W kullanıcısına yanıt
    Bu tip avukatlık büroları, akbaba gibidir. Din iman hak hukuk arama. Senden o parayı fazlasıyla almak için, her türlü yalan dolan dalavere çevirirler. Adamlarda Allah korkusu yok bir kere. Hele senin hassas olduğun bir tarafını yakalarlarsa, hep oradan vurmaya çalışırlar. En güzeli borcu ödeyip kurtulmak ama, ödeme imkanın yoksa da, senin şartlarını kabul etmek zorundalar. Sen aldırma onların tehditlerine. Bana her gün geliyor o tehditler, tehdit mesajları. Bütün kozlarını oynuyorlar, bakıyorlar bişey çıkmadı, bu sefer tekrar başa sarıp, aynı senaryoyu yineliyorlar. Hatta ben birine karşı dava açtım, bunu kazanırsamda tazminat davası açıp, tazminatı alabilirsenm, bütün borcu onlara ödeteceğim.

    Bu arada sende haklarını bil. Mesela seni günde ancak bir kez arayabilir, ikinci arama taciz suçuna girer.
    Sana günde bir kez smss atabalir, aynı gün içinde ikinci sms taciz.




  • webconn W kullanıcısına yanıt
    dostum öncelikle geçmiş olsun. umarım tez vakitte ödersin borcu ve rahatlarsın. arkadaşın gazına gelipte sakın bişey olmaz gelsinler görsünler moduna girip yan gelip yatma. bu işin şakası yok. başın çok ağrır. evinde olmadığın bir zamanda senden habersiz eve birilerinin girdiğini, mallara haciz konduğunu ve bildiri kağıdını görünce keşke keşke dersin ama iş işten geçmiş olur. (icra/iflas kanunu gereği, icra memurları evde kimse olmasa bile polis eşliğinde çilingir çağırarak kapıyı açtırma hakkına sahiptir). huylarına gitmekte fayda var. tatlı dille her iş çözülür. kurumlarda icra ile uğraşmak istemez elbet ama son çareleri kaldığında da acımazlar. tekrar geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.