Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hera09 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil1 Android
5 sn
22.553
Cevap
666
Favori
1.146.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
200 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İyi bayramlar. Türk Telekom hattimin taahhütü 22 Haziran da bitecek. Başka bir yerde tavsiye ettiğiniz gibi mail attım. Ama 5gb 1000dk 1000sms 41tl fiyat verdiler. Nette yazılan tarifeleri mh söylediğim de hep "şu an böyle bir tarifemiz yok" yanıtını alıyorum. Uygun bir tarife arıyorum faturasiza da geçebilirim. Ne tavsiye edersiniz acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sp@wn kullanıcısına yanıt
    Yoğun Youtube kullanıyorsanız Vodafonede 59 TL tarife ücreti + 30 TL sınırsız youtube paketi yapmayı düşünüyorsanız itiraz edemem. 30 TL'ye sınırsız youtube paketleri sadece Vodafonede var zaten.
    Yalnız youtubeye ayrıca para vermem,hepsini tarifenin internetinden tüketirim diyorsan Turkcell 10 GB 54 TL tercih edilmeli. Diğer operatorler kendini geliştirirken Vodafone gittikce kötüye gidiyor. Vodafone bariz olarak sarjı diğer operatorlere göre sarjı fazla bitirir çekim sorunundan dolayı. Vodafonede özellikle faturalı taahhutlü tarifeler önermiyorum. Yalnız Vodafonede fazla internet gerektirmeyen 5GB ve altı ekonomik tarifeleri öneririm zaten çok internet kullanılmayacak.
    Turkcell ise çizgisi belli.Turkcellde 10GB içeren bir tarife yada paket kullanıyorsanız Turkcell'e has aktif ksmpanyalarla saatlik-günlük-haftalık-aylık derken ayda toplam ortalama 15 GB hediye internet alırsınız. Ben 1 aydır TL yüklemesi yapmadığım ve paket almadığım Turkcell hattımla sadece mayıs ayı içerisinde en az 30 GB hediye internet çektim. Hesaplarıma göre 40 GB'dan fazla hediye internet almışım.
    Haftada 2 kere foruma girin favoriye aldiginiz bölümlerde ve konularda yazılanları sondan geriye inceleyin,denilenleri yapın gerisi gelir. Biraz dikkatli bir planlama ile Turkcellde tarifedeki internet hariç ayda en az 10 GB hediye internet neredeyse kesin. Normal şartlarda bu 20 GB olur. Turkcellde belki bazen 15-20 gün bol internet hediyeli kampanyasız günler olabilir ama genellikle bol internetli kampanyalar oluyor. Mesela #senyapdiye çok etkili bir kampanyadır,herkes dört gözle bekler. Mayıs ayında Bip #Senyapdiye kampanyasından 23 GB internet aldım daha 17 GB 'ı kullanmadım bile. Tabiki hiç bir kazanılan balık piş ağzıma düş mantığla olmaz. 3-5 dakikanızı alacak tıklamalar yapacaksınız.
    Örnek veriyorum paycell kart ile alışverişe 15 GB hediye internet verdi Turkcell. Bipden kampanya kayıta tıkladım,paycell kartımla A101 marketten 10 TL'ye su ve dondurma aldım ödemeyi paycell kartımla yaptım 15 GB internet geldi ertesi gün. Yani az da olsa ufak tefek dokunuşlar yapacaksınız. Bu dokunuşlar nedir:Paycell kart almak mesela. Paycell kart 15 TL ama kazandırdıklarının çok fazla oldugunu detaylı anlaşmıştık. Kazandırdıklarının yanında 15 TL inanın önemsiz.
    Mesela #senyapdiye kampanyasında TVplus açıp 10 dakika TV izledik 2GB internet geldi. TVplus yükle,izle kazan gelsin sonra sil istersen. Bunlar kolay işlemler.
    Dergilik ile senyapdiye kampanyasında ucretsiz gazete yada dergi indirdik 2GB kazandık sonra indirdiklerimizi de sildik dergilik uygulamasını da. Ve saire ve saire. Turkcellde hediyeler damlaya damlaya göl olur ve paketindeki internetine gerek kalmaz. Karışık gibi görülebilir ama alıştıkça sıradanlaşıyor ve kolay geliyor. Hatta bazen can sıkıntısına iyi geldigi olabilir.
    Bu anlamda Turkcell 10 GB 54 TL tarifesi ile Vodafone 12 GB 59 TL tarifesi karşılaştırıldığında arada çok fark çıkıyor. Ayrıca kalite,çekim sorunsuzluğu,batarya ömrüne etki ve saire. Bence kararsız kalacak bir durum yok.
    BAHSETTİĞİM TARİFE İNTERNETİNE ve HEDİYE İNTERNETLERE UYGULAMALARDA GEÇERLİ 20GB-25GB HEDİYE İNTERNETLER DAHİL DEĞİLDİR.BENİM BAHSETTİKLERİM HERYERDE HERYÖNE KULLANILABİLEN FULL İNTERNET. SADECE BiP, TVplus,FIZY,DERGİLİK GİBİ UYGULAMALARDA GEÇERLİ HEDİYE İNTERNETLERİ HEDİYE OLARAK GÖRMÜYORUM ZATEN.
    (Aynı durumdaki kişilere yol göstermesi açısından yazımı anlaşılır ve geniş tuttum.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 6 Haziran 2019; 23:38:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: isdemircan57

    İyi bayramlar. Türk Telekom hattimin taahhütü 22 Haziran da bitecek. Başka bir yerde tavsiye ettiğiniz gibi mail attım. Ama 5gb 1000dk 1000sms 41tl fiyat verdiler. Nette yazılan tarifeleri mh söylediğim de hep "şu an böyle bir tarifemiz yok" yanıtını alıyorum. Uygun bir tarife arıyorum faturasiza da geçebilirim. Ne tavsiye edersiniz acaba?
    Bu konuda da ilk yazıdan itibaren detaylı anlattım. İster 35 TL 5GB faturasız lifecell hoşgeldin paketini alın,içerisinde kampanyalarla birlikte 9GB internet var. Ayrıca konuda anlattığım kampanyaları ve hediye araçlarını kullanarak ayda ayrıca 10 GB internet mutlaka alırsınız. Yalnız heryöne dakika 500 dakika içerir,bip kullanmaya alışırsanız ayda 2500 dakika konuşabilirsiniz. 4GB paket yeter diyorsanız 30 TL'ye de var.
    Söyledigim internetlere uygulamalarda geçerli 20 GB ve 25 GB internet dahil degildir,onları internet olarak görmüyorum zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    İstanbul içi kullanacağım genelde. Vodafoneda olan tanıdıklar var, memnunuz diyorlar.
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Yinede sen 1 ay faturasız dene n'olur nolmaz. Sonra faturalıya istersen geçersin veya öyle devam edersin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Denemek mantıklı tabi.
  • Selamlar. Kardeşimin TT Faturasiz hattini Turkcell Faturasiz Hos Geldin 1 Gb pakedine tasimak istiyorum fakat soracagim bir kaç kombin var.

    Bereketli 1Gb
    Haydi Gelden 1Gb
    İle Özel fırsat dan 2 Gb (Balıkesir)
    Ve
    Pakedin Asıl 1 Gb
    Ile toplam 5Gb seklinde faydalanabilirmiyim ? Yani hem ile özel fırsat ve haydi gel birlikte aktif olurmu ?

    Veya bundan daha avantajli bir kombin varmi 25 30 liraya faturasız ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR_345241 -- 7 Haziran 2019; 0:13:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yuruyengemi

    Merhabalar,
    Turk telekom faturalı müşteriyim. Taahhüdüm devam ediyor hala. 12 GB 1000 dk 1000 sms 45 TL ödüyorum. Turkcelle geçmek istiyorum. Acaba faturalıdan turkcell faturasıza geçebilir miyim. Herhangi bir ödeme yapmam lazım mı?
    Taahhüt bitim tarihine 30 günden az bir gün kaldıysa numaranızı başka operatöre taşıdığınızda cayma bedeli yansımaz. Taahhutlü faturanız normalde kaç TL ise aynı fatura gelir.
    Faturalı bir tarife kullanırken başka operatöre taşıma başvurusu yaparken faturasız tarife seçebilirsiniz,başka operatörde faturasız tarife kullanırken başka operatorde faturalıya taşıyabilirsiniz. Bu değişiklikler yada farklılıklar için ücret alınmaz. Numara taşımak da,numara taşıma işlemleri de ücretsizdir bunu da unutmayın. Ücret isteyen olursa vazgeçin başka bayiye gidiniz. Zaman ayırabilirseniz gerekli yerlere de şikayet ediniz.
    Yani faturalıdan>faturasıza,faturasızdan>faturalıya da numaranızı taşıyabilirsiniz ve ücret yansımaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam daha detaylı bir açıklamayı Turkcell bile yapamazdı. Çok ama çok teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    Eğer heryöne 500 dakika yetiyorsa 25TL'ye en uygun bu seçtiğiniz Bereketli Ramazan kampanyalı paket. Bir üstü 32 TL'ye olan 4 GB + 1GB haydi gel + 2 GB İl'e Özel = 7GB. Yani 7 TL fark ile 2 GB fazla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler kardeşime soylerim duruma göre ayarlariz hocam cok sağolun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajım bulunsun. Favorilere ekledim
    Turk telekom ile taahhüt bozup Türkcell e geçeceğim.
    Yazılan postları incelediğimde geçen sene kıllandığım eko 3 25 tl paketine en yakın lifecel 5gb 35 tl olan paket var sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heryone 500 dakika yeterse:
    32TL'ye 4 GB + 1GB haydi gel= 5GB (12 ay)
    25 TL'ye 1 GB + 1GB ramazan bereketi + 1 GB Haydi Gel= 3GB (12 ay)

    500 dakika yetmezse Bipten ararsın,karşı tarafta internet ve bip olmasına gerek yok.İş, Ev,köy,diğer operatorler aranır.
    35 TL altı paketlere haydi gel 12 ay x 1GB verir,35 TL ve üstü paketlere 12 ay x 2 GB verir. Paket 35 TL olunca avantajlar artıyor.

    https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/hos-geldin-4gb

    https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/hos-geldin-1gb

    TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

    TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • “ goller cepte uygulamasından bir paket aldığım zaman bakiyemden mi düşer ? Yoksa paycell üzerinden 40 tl yüklediğim için 40 tl hediye geldi o hediye gelen bakiyeden mi düşer ? “
    burdan sormamı istediğin için birde buraya yazdım belki cevap alabilirim ? Baska bilen arkadaş varsa yardımcı olursa memnun olurum .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehliask -- 7 Haziran 2019; 20:48:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ehliask

    “ goller cepte uygulamasından bir paket aldığım zaman bakiyemden mi düşer ? Yoksa paycell üzerinden 40 tl yüklediğim için 40 tl hediye geldi o hediye gelen bakiyeden mi düşer ? “
    burdan sormamı istediğin için birde buraya yazdım belki cevap alabilirim ? Baska bilen arkadaş varsa yardımcı olursa memnun olurum .
    Goller Cepte uygulaması üzerindeki seçeneklerden Goller Cepte paketi almak istediginizde adımları onayladıktan sonra telefonunuza mesaj gelir,Evet yazıp onaylarsanız hattınızda yeterli TL varsa paket tanımlanır. Yani hattınızdaki TL'den düşer. Paycell'deki 50 TL'yi sadece Paycell uygulamasında 50 TL ile alınabilecek seçeneklerin arasından seçim yaparak harcayabilirsiniz. Paycell 50 TL hediyesi ile,paycell uygulamasında kendi belirledigi paketleri alabilirsiniz yani.
    Bu demek oluyor ki paycell hediye 50 TL'yi istedigin satın almada kullanamazsınız. Sadece sana sundugu seçenekleri alabilirsin. Yine de harika,paycell 50 TL hediyesiyle,konuda anlattığım planlama ile goller cepte paketleri alınıp maç tahmini oynanırsa ayda ortalama 15 GB,2 ayda 19 GB rahatlıkla beleş internet elde edilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 7 Haziran 2019; 23:7:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 16 Haziran itibariyle Vodafone red15 plus taahhüdüm bitiyor.

    72 tl ödüyorum.2000 dk konuşma 250 sms ve en önemlisi yaklaşık toplam 30 GB internet kullanıyorum her ay.Whatsap,Twitter,Facebook,İnstagram,spotify kotadan düşmüyor tabi.

    Bana ömerebileceğiniz hat taşıyıp yapabileceğim daha uygun bir kampanya varmıdır acaba?

    Şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TT abonesiyim, Fatura günüm 25 Haziran şimdi numaramı taşıyacak olursam,25 hazirana kadar ki TT faturasını mı öderim , yoksa numara taşıdığım güne kadar ki faturayı mı öderim ?
  • Dünden itibaren böyle bir telsiz borcu görünmeye başladı. Diğer operatöre 19₺ telsiz borcu takmadım ama bu ne iş anlamadım.
    Tek seferde mi tahsil ediyorlar yoksa aylık 2.30 ₺ taksitle mi?
    Bilgisi olan var mı?
    TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanane900 -- 8 Haziran 2019; 10:35:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sanane900

    Dünden itibaren böyle bir telsiz borcu görünmeye başladı. Diğer operatöre 19₺ telsiz borcu takmadım ama bu ne iş anlamadım.
    Tek seferde mi tahsil ediyorlar yoksa aylık 2.30 ₺ taksitle mi?
    Bilgisi olan var mı?
    Ben yeni faturalı hat aldım.

    Telsiz Kullanım Aylık Taksit 2.32₺
    Telsiz Ruhsat Taksidi 2.32₺
    Telsiz Ruhsat Yeni Abonelik Taksiti 2.53₺
    Yeni Tesis Özel İletişim Vergisi Taksidi 4/12 5.42₺

    Bunları ödüyorum gözüküyor ama indirim kısmında telsiz ruhsat yeni abonelik taksiti siliniyor.


    Siz sanırım başka operatör veya hat taşıma işlemi yaptınız eski operatörden kalma telsiz ücretiniz kalmış sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: talsuv61

    TT abonesiyim, Fatura günüm 25 Haziran şimdi numaramı taşıyacak olursam,25 hazirana kadar ki TT faturasını mı öderim , yoksa numara taşıdığım güne kadar ki faturayı mı öderim ?
    son fatura kesim tarihinden geçiş yaptığı tarih aralığına kadar olan dönemdeki görüşmeler için eski operatör tarafından son fatura kesilir.

    Yani geçiş yaptıktan sonra bir faturalandırma daha gelebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.