Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: RENAT27 , kendir_li Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22.560
Cevap
668
Favori
1.147.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
200 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

    1 ay önceye kadar iddaa haftalik 3.50 idi,super paket ve iddaa birden alinmasini önerip haftada 8 maç ve 30 gün dolmasina 2 gün kala da aylik standart paket alinmasini geri kalan ile 12 TL'ye 1GB internet alinmasini öneriyordum ama iddaa haftalik 14.00 tl görünüyor,bir hatadir duzeltirler heralde. 1GB 12 TL idi 19 TL yapmışlar.
    Şuan en doğru taktik ilk gûnden itibaren super paket + iddaa paketi + aylik paketini birden almak lifecell paketini almadan 1 ay bol internet kullanmak için en doğru planlama. Yada ilk hafta super haftalik + aylik standart paket ve sonra her hafta super paketi tekrar tekrar almak 4 hafta boyunca. İlk hafta super paket +aylik standart paket olsa 5 maç + 3 maç =8 maç
    Her maçta en kötü ihtimalle 3 gol olsa 8 x 3 =24 gol x 100 MB = 2400 MB. Yani her hafta en kötü ihtimalle 2 GB kesin gelir. Normal bir şans ile her hafra 3 GB kesin gelir. Bir de 3 paketi birden aldiginizi düşünün son hafta. Paycell 50 TL Hediyesi - Goller Cepte kombosu ile ilk 30 günde 15 GB kesin geliyor ve haftada 3 GB ayda 15 GB yeten biri ilk 40 gün lifecell paketi almadan ve bip dakikaları kullanarak idare ediyor. Daha ilk mesajımda anlattığım hediyeleri katmadık. Onları da eklersek30 günde 25 GB'ı geçer beleş intermet. Paket almadan 50 gün de durulur ama Haydi Gel kampanyasından gelecek hediye internetlerden ve paycellden hattina yuklenecek hediye internetlerden yararlanmak için numara tasindiktan sonra ilk 29 gün içinde mutlaka lifecelll paketini almalisiniz.
    Paket yenileme tarihi gelmeden paycellde paket seçenegi gelmez. Şuan aldigin icin silinmiştir seçenek,7 gün sonra,aldigin saatle ayni saatte o haftaki paket silinir. 7 gün için 23:59 kriteri degil,paketi aldigin tarih ve saat ve dakikasi dikkate alınır. Buna dikkat et,mesela sen paketi 2 haziran 20:30'da aldınsa, 9 Haziran 20:30'da paketin silinir,yeni paket alma hakkı gelir. Bu yüzden 9 Haziran 20:30'a kadar maclarini oyna bitir. Hatta önemle ısrarla öneriyorum,maçları son güne asla bırakmayın,son 2 güne kadar oynayın sıfırlayın hakları. Goller Cepte çok hata veren bir uygulama,bazen fazla hak verir,bazen oynarsın eksilmez,bazen paketin bitmesine 2 gün kala hakları sıfırlar. Mail atıyorsun,inceliyoruz diyorlar ve bir sorun bulunmadı diyorlar çünkü işin içinden çıkamıyorlar. Ben çok hata yaşadım ve hepsinde ekran görüntüsü istediler. Oynadiginiz maclarin,ve sonra kazanilan internetlerin gelen mesajlarini silmeyin,saklayin en az 2 hafta.
    Bir maça 2-3-4 kere de basıp oynayabileceginizi biliin.
    Ligler bitti,artık mecburen bilmedigimiz liglerden sallayacagiz ama soran olursa istatistik analizi yapip lig ve maç önerebilirim. Futbolu az çok takip ederim.

    YAZIYI BEĞENİRSENİZ SİZDE BU EMEĞE BİR KATKIDA BULUNURSUNUZ YAZI İLK SAYFAYA YERLEŞİR ve DAHA ÇOK KİŞİ GÖRÛR YARARLANIR. KONUYU DA BEĞENİP FAVORİLERİYE EKLEMEYİ UNUTMAYIN.

    GÜNCEL AVANTAJLARI ve FIRSATLARI EKLEMEYE DEVAM EDECEĞİM. MUTLU ve UMUTLU İYİ BAYRAMLAR DİLİYORUM.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 3 Haziran 2019; 1:40:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • turkcell faturasıza yeni geçtim henüz tl yüklemedim ama birçok hediyeyi aldım bip dergilik felan sorum şu
    paycell kart alıp alışveriş olayında 237 tl lik kyk yurt ücretimi oradan yatırsam alışveriş sayılır mı sayılırsa gerisini de ıvır zıvırla 300 e tamamlayıp aylık kart ücreti ödemekten kurtulurmuyum acaba.

    ve yaptığım hesaba göre lifecell hoşgeldin 5 gb paketi için
    5gb paketin kendisi
    2gb haydi gel
    2gb ile özel fırsat kampanyasından toplam 9 gb saf internet gelecek bir yerlerde yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim
    ayrıca finansbank enpara da havale eft ücreti yok ordan paycell e para yollasak komisyondan kaçamazmıyız
  • İLLEGAL-01 kullanıcısına yanıt
    Konunun ilk yazısındaki görsel eki incelerseniz faydası olacaktır. +2GB twitter-facebook da var ayrıca.
    Görselin bulunduğu yazı:https://forum.donanimhaber.com/turkcell-guncel-kampanyalar-firsatlar-7gun-24saat-soru-cevap-yardim-tavsiye-taktik-tuyo--137432399

    Ayrıca İl'e özel kampanyadan yararlanan bir arkadaşın foruma yüklediği bir görsel de ekliyorum.

    TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

    TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 3 Haziran 2019; 4:10:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gördüm onları da saymadım ben asıl diğer konuları merak ediyorum paycell alışverişi için kurum ödemesi. Sayılır mı acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar hocam tt iyi teklif vermezse hattımı geçiş yaptırıyorum haydigel kampanyası ile 5gb lifecell geçerlimi hala ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • whitelated kullanıcısına yanıt
    30 hazirana kadar geçerli lifecell 5gb
    haydi gel 31 aralığa kadar geçerli

    Adana, Afyon, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Edirne, Gaziantep, Hatay, İzmir, Konya, Mersin, Sakarya, Şanlıurfa illerindeysen +2 daha alabilirsin
    https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/ile-ozel-firsat-kampanyasi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel konu takip + teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar ikinci hattimi Turkcell e taşıdım. Bu hattı aktif olarak kullanmiyorum sadece interneti icin kullanıyorum.
    İle özel faydalardan faydalanmak için tekrar baska hatta geçiş yapıp Turkcell e geçsem faydalanabilirmiyim ? Hattimi tasidigimda Istanbuldaydim şimdi Balikesirdeyim sık sık gidip geleceğim Balıkesir e bu yaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BARIS_3462 B kullanıcısına yanıt
    Hattı başka bir operatörden Türkcell'e geçirmişsiniz sanırım. Başka bir hatta geçiş için sanirim 3 ay süre beklemek zorunluluğu var idi gecis ve tekrar Türkcell geçiş için 6 ay gibi süre beklemek gerekiyor ama Türkcell ne zaman geçiş yaptınız ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an Turkcell faturalı kullanıyorum ama fatura fazla. Diğer operatörlerin 2 katı civarı. Az fark olsa kalırım.

    Şimdi vodafone faturalıya geçsem, 1-2 ay sonra tekrar dönsem fiyatlar fark eder mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: captain_turkiye

    Şu an Turkcell faturalı kullanıyorum ama fatura fazla. Diğer operatörlerin 2 katı civarı. Az fark olsa kalırım.

    Şimdi vodafone faturalıya geçsem, 1-2 ay sonra tekrar dönsem fiyatlar fark eder mi?
    Zaten Turkcell abonesisiniz ama Turkcell' numara taşıyarak gelenlere özel kampanyalı/indirimli fiyatlardan,fırsat ve kampanyalardan yararlanmak istiyorsanız:

    a) Faturalı tarife/paket kullanacaksanız:Diğer operatöre numaranızı taşıyıp,diğer operatörde hattınız açıldıktan yaklaşık 4 saat sonra Turkcell bayisine gidip hattınızı Turkcell numara taşıyarak gelenlere sunulan kampanyalı tarifelere numaranızı taşıma başvurusu yapabilirsiniz.
    b) Faturasız tarife/paket kullanacaksanız diğer operatöre numaranızı taşıdığınızda diğer operatorde 30 gün doldurduktan sonra Turkcell'e geri taşırsanız numara taşıyarak gelenlere sunulan faturasız kampanyalardan yararlanabilirsiniz.
    Burada şu detaya dikkat edilmeli:
    Faturalı numara taşıma kampanyalarından yararlanmak için diğer operatörde hattınız açıldıktan sonra bekleme yapmadan geri taşıma başvurusu yapabilirsiniz ama faturasız kampanyalardan yararlanmak için bu bekleme süresi 30 gündür.
    Faturalılar için diğer operatöre numaranızı taşıyınca diğer operatörde 48 saat dolmalı diyor bazı mhizmetleri çalışanları,bazıları bu konuda bir süre yok açıldığı an geri taşıma başvurusu yapabilirsiniz diyor. Ben riske girmeyin,5 saat bekleyin başvuruyu öyle yapın diyorum. Zaten en erken 44 saat sonra taşınır,48 saat dolmuş olur. Ben bir hattım için Turkcell'e numara taşıma başvurusu yaptığımda inceledim başvurudan 44 saat sonra geçiş olmuş. Faturalılar için 48 saat dolmalı konusunda açıkcası kesin bilgiye ulaşamadım ama bir bayi 48 saat ibaresinde diretti. Başka bir bayi 30 gün dedi ki yanlış bilgi,başka bir bayi böyle bir kural yok,açıldığı an geri taşıma başvurusu yap zaten 2 günden önce taşınmaz ve 48 saat dolmuş olur dedi.

    Diğer operatöre taşıyıp geri gelmek için Vodafone değil Turk Telekom Mobil'i kullanmanızı öneririm. Turk Telekom'da yukleme yapmadan hediye verilebiliyor ama Vodafone vermiyor. Turk Telekom yükleme yapma şartı olmadan internet/dakika hediye ederken Vodafone 25 TL yükleme yaptıkça çeyiz eşyası ve ev eşyası gibi ürün alışverişlerinde indirim kodu veriyor tabi en az 25 TL yükleme yaparsan.
    Ayrıca her geçen yıl kendini geliştiren Turk Telekomu denemiş olursunuz,zira fiyatları en uygun operatör bir gün kullanmak isteyenilirsiniz. Çekimini denemiş olursunuz.

    (Bir arkadaşa cevap yazmış olsam da diğer bütün yazılarımda olduğu gibi bu yazı da herkesin faydalanması için)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 6 Haziran 2019; 7:1:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Diğer tarafta beklemene gerek yok, hat açıldığı an geri dönersen yeni müşterisin.

    Geç Vodafone faturasıza, 1 ay kullan gidip geldiğin yerlerde nasıl önce bunun cevabını al. Eğer iyiyse direk orada kal.

    Vodafone'u tercih edersen HD görüşme imkanın olacak. VoWifi kullanabileceksin. Pass paketleriyle sınırsız, kota bitecek derdi olmadan kullanım yapabilirsin. Özellikle faturasızda kafa karıştıran paketleri yok, herşey çok açık ve net. En uzun süre zam yapmadan dayanan opertördür.

    Vodafone'u tercih edersen kütük gibi müşteri temsilcileriyle muhattab olursun, derdini anlatacak adamı zor bulursun. Çarktan veya başka şekilde ücretsiz GB kazanamazsın, oldu ki kazandın ardına bi loto yapıştır.. Batarya ömrü daha azalır.

    Faturalı tarifeler içinde birseyler yazardımda boşver, dediğim gibi mutlaka test et ve iyiyse orada kal.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 6 Haziran 2019; 6:35:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell= ÇÖP Soyguncu adi herifler batarsınız inşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bip'den Turkcell Online Mağaza servisini(kanalını) aç takip et,kampanyalara tıkla 1 GB hediye internet kazan..

    NASIL MI?

    Turkcell Bip uygulamasında Keşfet menüsünde aramaya Online Mağaza yazın ekrana gelecek.Tıklayın açın,takip et deyin.Mesaj gönder deyin Hediye 1GB yazın gönderin. Sonra ekrana gelen seçeneklerden kampanyalara tıklayın 30 saniye şöyle bir göz atın öylesine. Hediye 1GB gelecek ama SMS ile bilgi verilmeyebilir. 5 dakika sonra Dijital Operatöre girip kullanımlara bakın tanımlanmış olmalı. Gelmediyse 10 dakika sonra tekrar bakın.1GB hediyenizi alınca buradan bir teşekkürünüzü alırım

    Mutlaka degerlendirin bu gibi hediyeleri,kaçırmayın. Konuyu favorilere ekleyin haberiniz olsun fırsatlardan ve taktiklerden. Turkcellde hediye mantığı damlaya damlaya göl olur mantığıdır. Günlük,saatlik ne varsa alacaksın. Zincirleme birbirini etkiler bu şekilde paketinizdeki internet yeter de artar.

    TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

    TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

    TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • BAYRAMA ÖZEL FAZLADAN SALLA KAZANI KULLANMAK İÇİN BUGÜN (6 Haziran) SON GÜN. BAYRAM HEDİYENİZ FAZLADAN SALLA KAZANI YAPMAYI UNUTMAYIN. HEP BİP ÇIKIYOR DEMEYİN ŞANSINIZI DENEYİN.

    Zaten bu haftadan Salla Kazan hakkım vardı,onu kullandım ama başka Salla Kazan gelmedi diyen varsa,uygulamayı kapatsınlar 5-10 saniye sonra tekrar açsınlar fazladan verilen Salla Kazan gelecektir.

    İhtiyacı olan vardır,değerlendirilsin kaçmasın. Birinin ihtiyacını görürse şahsen sevinirim.

    Mesela bugün paketin süresi bitti ve haftanın Salla Kazanını yaptım tek salla kazan ile günlük 1GB haftalık + Bip 500 heryone dakika çıktı,bu demektir ki 1 gün pakete ihtiyaç yok. Bip Heryöne 500 dakika + Senyapdiye kampanyasından gelen internetler kombosu 19 GB ile 6 gün paket almama gerek yok. 6 gün sonra salla kazan + surpriz nokta yaparız;salla kazandan bip dakika,surpriz noktadan internet gelirse paket almadan devam edebildigimiz kadar devam ederiz.
    Biz buna Turkcell hediye kullanma sistemi ve taktikleri diyoruz. Konuyu favorilere ekleyin hediyelerden ve taktiklerden haberiniz olsun.
    (Bu gibi Turkcell taktikleri için özelden yada konulardan sorunuz olursa vaktim oldukça anlatırım.)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • YAKINDA PAYCELL 50 TL HEDİYESİ İLE GOLLER CEPTE TAKTİĞİ İLE HAFTADA 3 GB AYDA 12 GB BELEŞ İNTERNET NASIL KAZANILIR GÖRSELLERLE DETAYLI ANLATACAĞIM.
    AYRICA PAYCELL NASIL AVANTAJLI KULLANILIR ANLATACAĞIM.

    Bip uygulamasından Hergün Kim 1GB ister kanalını açarak soruları cevaplayıp internet kazanmayı unutmayın. 100 MB yada 250 MB kazanınca Tamam deyin çekilin. Sonraki sorular zor. 1 günde 250 MB,haftada 1GB'ı geçer.

    30 günde bir Dergilikten ucretsiz bir dergi yada gazete indirip hediye haftalık 1GB kazanma hakkınızı mutlaka kullanın.

    Surpriz noktaları boşvermeyin alın. Günde 3 ayda 10 nokta hakkınız var.
    7 -25 yaş yada arası TC noyu hattınıza tanımlayabilirseniz GNC üyesi olun ve haftada 2 gün yumurta çatlat yaparak 8GB'a kadar internet kazanın.

    Haftada 2 GB,ayda 10 GB internet yeten biri Turkcellde rahatlıkla paket almadan durabilir. Sistemi anlamak ve planlamak yeterli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ocam kusura bakma, haklısın farklı konularda sordum soruyu. Eşim TT faturalı kullanıyor, taahhüt bitti ve iyi teklif gelmedi. Diğer operatörler için senden aşağıdaki tavsiyeyi almıştım;

    quote:

    Turkcellde 35 TL'ye faturasız tarife ile 10 GB alırsınız. Faturalı olarak Lifecell Fırsat 7GB kampanya ile 10 GB 54 TL'ye alınıyor. Lifecell fırsat 5GB numara taşıma kampanyasıyla en az 9 GB internet içerir fiyatı 45 TL.
    En uygun fiyatlar bunlar.
    Vodafonede de 10 GB faturalı tarifeler de hemen hemen bu fiyat ve hediye internet olmaz. Turkcellde sık sık hediye internet kampanyaları oluyor. Hizmet kalitesi açısından da Vodafone önermiyorum.
    Turk Telekom ile tekrar görüşün,tekliflerini bu fiyatlar ile karşılaştırıp karar verirsiniz. Turkcellde hediye sistemiyle 10 GB özellikli tarifeye ek olarak ayda 5 GB hediye internet mutlaka alırsınız,eder 15 GB.


    Turkcell için netten baktığım kadarıyla Lifecell fırsat ekstra paketi 10 GB interneti ile 54 TL. Detaylarda şöyle bir ifade var;

    "Bu kampanya ile kontratınızı 12 ay uzatmanız, yeni kontrata gelmeniz veya kalan ay kadar üst pakate geçis yapmanız durumunda ilk ay kullanabileceğiniz 20 GB paketi aktiflenir. Bu paket 365 günde en fazla 2 defa ve 2 ayda 1 kere alınabilir."

    Bu 20 GB internet dediği uygulamalar için verdiği mi? Bu 20 GB içeriği tam olarak nedir? Bu paketteki 10 GB interneti nasıl çoğaltabiliyoruz?

    Bir de Redli 12 GB tarifesi var direk 59 TL. Kafam karıştı açıkçası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 6 Haziran 2019; 11:5:19 >




  • BİP'ten Turkcell Online Mağaza servisini takip edene 1 gb internet hediye geliyor(24 saat geçerli) .Yalnız hediye internetin süresi bitene kadar takipten çıkmamanız gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanane900 -- 6 Haziran 2019; 14:15:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,
    Turk telekom faturalı müşteriyim. Taahhüdüm devam ediyor hala. 12 GB 1000 dk 1000 sms 45 TL ödüyorum. Turkcelle geçmek istiyorum. Acaba faturalıdan turkcell faturasıza geçebilir miyim. Herhangi bir ödeme yapmam lazım mı?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.