Şimdi Ara

Turkcell GNÇ Fırsat Pro --> 14GB + 1000DK + 250SMS + Sosyal Medya'da Geçerli 5GB 59 TL! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
26
Favori
79.950
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • vodafone'a yeni geçtim 1 gün oldu daha turkcell e geçebilir miyim acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gnc 11 gb kullanıyorum 50tlye faturasız acaba faturalıya geçsemmi düşündürttürdü.
  • Geçebilirsiniz.
  • Bu kampanya ile ilgili müşteri hizmetleri ike yaptığım görüimede müşteri hizmetleri GNC paketler yarısı gece yarısı gündüz olur,bu yüzdem bu paket de yarısı gece yarısı gündüz olması lazım dedi. Şartlarda yazmıyor ama hep öyle olur dedi. Eminmisiniz dedim,kesin bilgi diyemem ama daha kampanya yeni,yarın düzeltilerebilir belki siz yarın kontrol edin şartları tekrar edin dedi.
    Ben bunlar Pro isminde farklı olabilir dedim.
    Bişey daha söyledi ki can sıkıcı:
    Hattı kullanıcı olarak tanımlanan 7-25 arası kişinin hattı kullanan kişi değil de,7-25 yaş arası olmayan,GNC şartlarına uymayan biri kullandığı anlaşılırsa numara kampanyadan atılır ve Turkcell işlem başlatır dedi. Bunu nasıl yapabilirler şahsen bilmiiyorum.
    BU ARADA ARKADAŞLAR,BU TARİFE WEBDEN ONLİNE BAŞVURU SEÇENEKLERİNDE YOK ŞUAN DEDİM. YARIN ARA SIRA TEKRAR KONTROL EKLENEBİLİR DEDİ.
    TARİFE WEBDEN BAŞVURUYA AÇILINCA HABER VERİN.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reyes_19 R kullanıcısına yanıt
    Kardeş,hattı arıyorlar sorular soruyorlar hattı siz mi kullanıyorsunuz yaşınız kaç,doğum tarihiniz nedir,anne babanızın adı nedir ve vb. GNC tanımlanan kişi değilse,yada ses tonundan şüphe duyulursa işlemler başlatılıyor. Daha detaylı araştırma yapıyorlar. Ben yaşadım,tabiki sesim 7 yaşında çocuk sesi değil,ben de 7 yaşında oğlum kullanıyor hattı ama tabi ki o daha küçük müşteri hizmetleri ararsa ben konuşuyorum dedim. Oğlumu istediler telefona,30 dakika sonra arayın şuan banyo yapıyor dedim ve gerçekten aradılar. Ben de hazırlıklıydım konuşturdum. Adın ne,babanın adı ne diye sordular ve saire. Turkcell hattınla en çok neler yapıyorsun diye sordular. Tabi ben çocuğu öğretmiştim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 3 Ağustos 2019; 6:23:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reyes_19 R kullanıcısına yanıt
    Tarifeye geçmek için aranmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çağrı merkezinden tüm işlemleri bir seferde yaptırayım diye (dijital operatör üzerinden kimlik bilgilerini girmek de istemediğim için) aradığım, konuştuğum ikinci operatör "oğlunuz yanınız da mı" diye sordu. Değil dedim, "o zaman yapamam işleminizi" dedi. Oysa onunla telefonda konuşurken gelen SMS ilk operatörün yaptığı GNC kaydının gecikmeli de olsa gerçekleştiğini gösteriyordu.

    İkinci operatöre sorduğum sorular şunlar idi; marketin çırağını çağırıp oğlum desem nasıl anlayacaksın oğlum olmadığını? 7 aylık bebeğin TC kimlik bilgisini veriyor olsam kabul etmeyecek misin? Onu da telefona çağıracak mısın? 25 yaş altı deniyor koşullarda, var mı başka bir alt sınır? Sizin bunu düzgün kontrol edecek bir sisteminiz yok mu? Bana dolandırıcı mı diyorsun ve benzeri pek çok saçma soru, saçma cevap. Biraz sinirlendim de! Sonra ilk operatörün işlemi yaptığını, sms geldiğini söyledim, öylece kaldı!

    Turkcell bir ara bunu kabul etmiyordu. Oğlum adına başvurmak istedim geçen yıl, üstüne alması gerekir hattı dediler, izin vermediler. Demek ki işler iyi gitmedi, Türk Telekom gibi başlamışlar yine kayıt yapmaya, şimdi işlemi iki yıl önce yaptığım gibi eski düzen yapabildim.

    Oğlumun kullandığı hiç bir hattı onun üzerine geçirmiyoruz ve uzunca zamandır 532, benzeri bilmediği numaralara cevap vermez, çünkü hileli kampanya teklifleri ile yanıltıp onay almaya çalışıyorlar, hat benim adıma değil dediği halde, prim peşinde koşan satış ekipleri. O zaten kampanya takip etmeyi de sevmiyor, ben bakıyorum o işlere.

    Oğlumun hattı ne amaçla kullandığını sorgulamaya kalkması da kişisel mahremiyet açısından bence sorunlu bir uygulama. Hangi veri ile kıyaslıyor mesela oğlumun söyleyeceği şeyleri de onun kullandığına kanaat ediyor. Sonra yaptırım ne? Diyelim ki oğlum okula gittiğinde başka bir hatla gidiyor evde ben kampanyalı hattı kullanırken, açtım, günlük gazeteleri okudum, gençler bu gazeteleri ve bu içerikleri okumaz deyip ceza mı verecekler? Bir daha Turkcell'in hizmetlerinden faydalanamaz diyerek kara listeye mi alacaklar?

    Özetle; hile yapıldığını düşünüyorsan ki yapılıyor mutlaka biliyorsun, kişisel başvuru ve hattı üzerine alma olayına devam et, yok bir nedenle şirketinin menfaati için esnetiyorsan beyana dayalı olarak böyle kayıt alarak, arayıp söyle bakalım ne yapıyorsun sen bu hatla diye saçma bir yöntemle kontrol etmeye çalışma! 7 yaşında bir çocuk bile seni kandırır, burası Türkiye!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFrost -- 3 Ağustos 2019; 10:9:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Teşekür ederim. Hız şimdilik sorunsuz. Rahat tarifesindeki gibi 10 mbps sınırı yok en azından.

    Bu arada lifecell sarı günler tarifesinden geçecekler için şöyle bir sms geldi. İkinci fatura 7 gün sonra çıkacaktı. Özetle taahhüt bozma katmerli cezalı, bilmeyen olabilir diye hatırlatmış olayım.

    Paket degisikliginizle birlikte baslayacaginiz yeni kampanyanizi 09.06.2020ten once iptal etmeniz durumunda eski kampanyanizdan saglanan 124,99TL kampanya faydasi erken iptal bedelinize dahil edilecektir. Detaylar icin turkcell.com.tr B002

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim şüphe çeken tavırlarım olmuştu hattı taşıdıltan sonra oğlumu GNC yaparken müşteri hizmetlerine açukcası fazla soru sormuştum ve işleyiş saçma gibi eleştiriler yapmıştım. O zaman da hat sizin üstünüze olsa bile mesela oğlunuzun kimlik bilgileri ile GNC yapıp siz kullanırsanız GNC fırsatlarından yararlanaöçmazsınız demişlerdi. Ben de nerden anlayabileceksiniz gibi ukalaca sorular sordum tabi. Sanırım konuştuğum müşteri hizmetleri not etti bu durumu 1 gün sonra anlattığım durum yaşandı. Bu sefer yine ufaktab çıtlatayım dedim oğlum kullanırken sonra ben kullanmaya başlasam kural dışı olurmu diye. Bir ton şey söyledi,anlaşılırsa ilgili numara tarifeden ve kampanyadan atılır gibi. Atılırsa cayma miktarı da işler dedi sorum üzerine. Ben mesela hattı oğlum değil benim kullandığımı nasıl anlayacaksınız ki diye sorduğumda,bizim kendimize ait kontrol mekanizmalarımoçız var dediler. Hattı henüz taşımadım,online başvuru açılırsa bir deneyeceğim bakalım.
    GNC yapmak için faturasızlarda bayide uğraşmayın,dijital operatör üzerinden profil düzenleden KULLANICI BEN DEĞİLİM tıklıyorsunuz,sonra gelen ekrana GNC TC kimliğini ve gerçek doğum tarihini giriyorsunuz,sonra GNC uygulamasını yükleyip açıp KAYIT OL tıklayıp adımları doldurup tamamlayıp GNC oluyorsunız,bayi ile uğraşmayın. Çocuğun kimliğini getirdikten sonra çocuğun gelmesine gerek yok,sistemleri aile bağını görebiliyor zaten. Bu uygulamayı sadece Turkcellde gördüm,diğer operatörlerde yalvarıyorlar kimin TC'sini girersen gir,eğer tanımlama olursa kim kullanırsa kullansın der gibi. GNC yaparken hat GNC kimliğinin üstüne olmuyor olmaz bu arada,sadece kullanıcı tanımlanıyor. İkisi farklı şeyler,teki devir gerektirir.
    Faturalı GNC yapacaksanız hattı taşıma başvurusu sırasında bayide GNC tanımlanması gerekiyor bu arada.
    Yani faturasızda sonradan siz uygulama üzerinden yapabilirken faturalı GNC tarifelerine başka operatörden taşıyacaksanız bayide taşıma başvurusu sırasında GNC tanımlanması gerekiyor.
    Turkcell faturasız hattınızdan Turkcell içi Faturalı GNC tarifeye geçecekseniz hattınızı yine önce uygulamadan GNC kaydı yapıp bayiye gitmeye gerek olmadan Faturalı GNC tarifesine geçilebilir.
    Yumurta çatlatacağız diye upraşıp duruyoruz işte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu GNC olayına pek takılmamak gerek.

    Annem'in hattı yıllardır GNC kayıtlı, soyisim bile tutmayan birisi.

    Eşimin hattı GNC kayıtlı 2 senedir, soyisim yine tutmuyor.

    Benim 2 hattım GNC kayıtlı, biri 5 yaşında ki kızımın adına diğeri 5 aylık oğlumun.

    Keza dün ben kendi hattım için GNC tanımladığımda bir arkadaşın TC kullandım. Tarifeye geçmek için müşteri hizmetleri aradığımda benim ismimi almasına ve tanımlanan kullanıcının tamamen başka birisi olmasına rağmen hiçbir sorun olmadı. Patır patır tarifeye geçiş işlemi yaptı. Bir sorun olsa GNC kayıtlı kişi arasın denirdi.

    Yarın birgün bir sorun olursa konuşma kayıtlarını çıkarttırıp "Sizin temsilciniz bana böyle bir uyarı yapmadı" derim geçerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 3 Ağustos 2019; 11:8:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendilerine ait kontrol mekanizmaları mı? Tipik verecek cevabı olmayan personel yalanı gibi geldi açıkça söylemek gerekirse.

    Taahhüt bozma bedelini alıp aboneyi tarifeden attıklarında, haklılıklarını ispat etmek için o kendilerine özgü mekanizmalardan gelecek deliller, kişisel verilerin korunması kanununa ters olmaz umarım. BTK'ya, tüketici hakem heyetine şikayet edilince sundukları deliller neler olacak insan merak ediyor.

    Türkiye'de kurumların, etkin, akılcıl, yasal kontrol mekanizmaları bulunmadığı ve cezalar da düzgün verilmediği için ülkemiz bu halde ve hepimiz fırsat peşindeyiz bence.

    Unutmadan Lifecell Sarı Günler paketi yerine GNC Fırsat Pro'yu seçerek henüz negatif bir durum yaşanmadı. Şimdi gelen aşağıdaki SMS de sanırım içeriği doğruluyor. Gece gündüz ayrımı gibi bilgisiz personel tahminleri de henüz tutmamış gibi. Tutarsa zaten hattı bu sefer platinum'a geçireceğim sanırım çünkü diğer tüm turkcell tarifelerin çağrı merkezleri, Türk Telekom ve Vodafone çağrı merkezleri kadar kötüler, insan bıkıyor gerçekten.

    Tebrikler, yuksek hizda interneti ve zengin icerikleri doyasiya deneyimleyebilecegin GNC Firsat Pro paketi hattina tanimlandi. Paketin 14 GB internet, Youtube, Instagram, Facebook ve Twitter'da gecerli 5GB internet, her yone 1000 dk, her yone 250 SMS/MMS, Dergilik ve Dergilikte gecerli 1GB icermekte. Detaylar icin turkcell.com.tr B002


    Turkcell GNÇ Fırsat Pro --> 14GB + 1000DK + 250SMS + Sosyal Medya'da Geçerli 5GB 59 TL!

    Turkcell GNÇ Fırsat Pro --> 14GB + 1000DK + 250SMS + Sosyal Medya'da Geçerli 5GB 59 TL!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFrost -- 3 Ağustos 2019; 11:23:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Turkcelw geleli 90 gün sacmaligi nedir ya ben 15 senedir turkcelliyim ay sonu en iyisi degistirmek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler başka operatörden Turkcell geçmek istiyorum yeni hat alıp lakin sıfır hat yok eski 2. el hat da almak istemiyorum. Çünkü şuan ki hattım babamın üzerine neden böyle yapıyor Turkcel.
  • Kampanya son geçerlilik tarihi bu yılın sonu.
    Yeni hat alıp bu kampanyaya dahil olabilirsiniz.
    Yeni hat ücreti 120 TL

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jazzalyn

    Bir TC ayarlayıp bu tarifeye geçiş yapacağım bugün, bakalım net olarak faydalar ne oluyor.

    Edit ; Tarifeye geçiş yaptım fakat fatura kesim tarihinde aktif olacakmış, anında aktif olmadı.
    Hocam sarı günlerden buna geçmek mantıklı değil mi herhangi bir dezavantajı var mı?
    Bir de nasıl geçiş yapalım tarifeye 90 gün olmadı daha sarı günler için git-gel yapalı.
  • eseslisemih26 kullanıcısına yanıt
    Hertürlü daha avantajlı bir tarife. Ben talep ettim 10'unda geçeceğim.

    Mh ara aynı şekilde bu tarifeye geçmek istediğini belirt hallederler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Şuan turkcell'deyim, başka operatöre geçip tekrar hemen turkcell'e gelsem bu tarifeyi almamda bir sakınca yok gibi değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.