Şimdi Ara

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu görevinden ayrıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: classlord

    Taahhüdün bitince 500 dakika 4 gb internet için türkkcelin teklifi 60 tl idi . Bende 10 gb 1000 dakika prime a geçirdim 2 hattımida 40 tl den 80 tl ödüyorum
    Ayrıca superonline internetimide türknete geçirdim sınırsız 60 tl ödüyorum aynısı superonline 150 tl

    3-5 lira için geçmem ama 2 katı fiyat geçiriyorsa enayi değilim parayı sokakta toplamıyorum

    Işın daha enterasini tenezzül edip bir kere bile aramadılar taahhüt bittikten sonra ve bir tane faturamı bile geciktirmem

    Ayrıca geçiş yaparken 150 yakıp geçtim taahhutle ilgili durumlardan dolayı

    Yani millet artık enayi değil turkcellde milleti enayi olarak görmemeli yoksa gelecekte türkcell diye bi marka kalmaz ptt cell olur

    Alıntıları Göster
    Artık Turkcell taahhütü bitenlere yüksek fiyatları dayama konusunda akıllandı. Mevcut taahhütlülere daha ucuza aynı faydaları sağlayamaya başladı.

    Bak ne güzel hem mobilde hem sabitte alternatiflere yönelerek daha ucuz ödeyebiliyorsun. İşte rekabet kurumunun olayı bu. O kurum olmasa hala Turkcell ve Superonline kullanıyor olurdun.

    Turkcell'in kullanıcı kitlesi belli. Her önüne gelen TT kullanabilir ama Turkcell kullanamaz. Fiyatlar yüksek, içerik az. Ama illa ki bir şekilde Turkcell'de uygun tarife oluyor. Sadece elini biraz cebine atacaksın.

    Bu forumda aylardır bas bas bağırıyorum. Turkcell'de ya yeni müşteri olup düşük fiyattan faydalanacaksın. Ya da paran varsa basıp alacaksın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • classlord kullanıcısına yanıt
    Mahkeme kararını hayallere göre yorumlayanlara bakmayın. BTK'nın Turkcell'e sen Turk Telekom yada diğer operatorlerle aynı fiyattan tarife sunamazsın diye bir yaptırımı yok bundan emin olun. Neymiş,Turkcell Telekom ile aynı fiyattan tarife vermek istiyormuş da BTK izin vermiyormuş. İnanmayın böyle masallara. Bahsedilen mahkeme kararı tarifelerle ve paketlerle ilgili değil. Turkcell'in yüksek fiyatlarını bahane bulmasın kimse.
    Ha kaliteli,yatırım yapıyor dersen bunda ben de hak veriyorum. Bu durumu başka konularda bir kaç kez yazdım. Turkcell havadan sudan yatırım değil,gerçekten yatırım yapıyor ve istediği fiyatı da koyuyor. Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. Anadolu illerine gidildiğinde çekim kalitesi Turkcell'i alternatifsiz yapıyor. Köy köy baz istasyonu kurmak kolay değil,hakkıdır belki istedi para.
    Yalnız Turk Telekom'un fiyatları ile tarife sunabilir,buna engel yok. Bahsettiginiz BTK kararı forumda uzman hukukcular tarafından anlatıldı. Karar Turkcell Telekom ile aynı fiyattan tarife sunamaz anlamına gelmiyor.
    Buraya yazmadan önce ilgili yazıyı bulmaya çalıştım ama forumun ara paneli malesef hatalı çalışıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • TITAN kullanıcısına yanıt
    Kaan'ın yönetim döneminde Vodafone en fazla gelişen şirket olmuş :)

  • Keltoşun neden bıraktığı açıkça ortada.Net söylüyorum keşke batsan TURKCELL.

    Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu görevinden ayrıldı
  • Surayya Ciliv tekrar geri gelmesini isterdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell fanlığı yapan bir kişi şurada BTK kararında Turkcell'in Telekom ile aynı fiyattan tarife sunmasını engelleyen kararın altını çizip gösterebilir mi?
    Bu kadar yapmayın ya. Ya gerçekten Turkcell fanboy dedikleri doğruymuş. Hukukçular tarafından bu karar hem TV'lerde hem sitelerde açıklandı. Bahsi geçen BTK kararı Turkcell'in Telekom ile aynı fiyatlara tarife veya paket sunmasına engel değil. Turkcell kaliteli fiyat yüksek deyin bari mantıklı olsun.
    Farklı düşünen insanlara da imalı şekilde deli demeyin.
    Düşüncelerinizi imalı şekilde hakaret ederek,dalga geçerek, garip sesler çıkararak değil,ikna edici cümlelerle anlatın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emekli Komutan

    Turkcell fanlığı yapan bir kişi şurada BTK kararında Turkcell'in Telekom ile aynı fiyattan tarife sunmasını engelleyen kararın altını çizip gösterebilir mi?
    Bu kadar yapmayın ya. Ya gerçekten Turkcell fanboy dedikleri doğruymuş. Hukukçular tarafından bu karar hem TV'lerde hem sitelerde açıklandı. Bahsi geçen BTK kararı Turkcell'in Telekom ile aynı fiyatlara tarife veya paket sunmasına engel değil. Turkcell kaliteli fiyat yüksek deyin bari mantıklı olsun.
    Farklı düşünen insanlara da imalı şekilde deli demeyin.
    Düşüncelerinizi imalı şekilde hakaret ederek,dalga geçerek, garip sesler çıkararak değil,ikna edici cümlelerle anlatın.


    Abi yapma ya, vallahi kahkaha atıyorum bu dediklerine.

    Sana apaçık örnek veriyorum, ama tenezzül edip o örnek üzerine yorum bile yapamıyorsun.

    Sana diyorum ki, madem Rekabet Kurumu diye birşey yok, bu Türk Telekom denen firma mobilde ucuz verebilirken, sabitte neden veremiyor??? Ülkede tüm altyapı neredeyse kendilerine ait, ama istese de ucuz fiyat veremez. Eğer ucuz fiyat verirse TürkNet, MilleniCOM, NetSpeed, Oris Telekom gibi firmaları kullanan insanlar daha iyi şartlarda daha ucuza hizmet alabilecekse Türk Telekom'a döner. E bu durumda ne olur, Türk Telekom iyice tekelleşmiş olur. Hiçbir şekilde insanlara alternatif sunulamaz, ipe ipe Türk Telekom kullanmak zorunda kalınır. Ama Rekabet Kurumu işleviyle buna izin vermiyor, hatta daha düşük pazar payı olan firmalara destek oluyormuş. (TürkNet genel müdürü demişti sanırım)

    Evet Turkcell'de mobil tarafında en geniş/iyi altyapıya ve bu bağlamda en fazla pazar payına sahip. Fiyatları elbette ki TT ile aynı olmayacak. Adamlar aldığı frekansların bedeli 1.6m euro'idi. Türk Telekom'un ise 900m euro. Yaani kafadan bi kere burada fiyat farkı olacağı belli oluyor. E Rekabet olayı da devreye girince ekstra bir fiyat eklemek zorunda kalıyor. Türk Telekom 10GB için 70-80 lira istese şurada kaç kişi verir. Cürmü belli. Rekabet kurumu sayesinde müşteri kazanıyor ve mevcut müşterisini elinde tutuyor.

    Türk Telekom'un 30 liraya satabileceği 5GB'ı Turkcell satamaz, satmaya kalksa kurtarmaz, kurtarsa da Türk Telekom'un müşterilerini çalar. Rekabet Kurumu da bunu istemiyor. Rekabet kurumu istiyor ki, müşteri operatörler arası dolaşsın. Tek biryere fatura ödemesin. Bu yüzden pazar payına göre her firmaya belli avantajlar veya dezavantajlar sunuyor. Her operatör tarife çıkartmadan önce Kuruma sunuyor, onay alırsa tarifeyi satışa çıkartıyor. Yani kimse kafasına göre tarife çıkartıp satamaz. Daha önceleri Turkcell'in bu yüzden (bayilerde vs. ucuza tarife sattığı için) ceza yediğini gösterdim. Bu da rekabet kurumunun bir yaptırımı, ama sen bunu bile inkar ediyorsun. Ne diyim ki ya..

    Konuyu fanboyluğa nasıl getirebiliyorsun anlamış değilim. Burada bahsettiğimiz olay tamamen farklı birşey. Hizmetle ilgili tek bir yorum veya kıyas yapmamışım ama hala bana FANBOY diyecek kadar bilgisizce konuşuyorsun. Evet arkadaşım ben FANBOY'um var mı ötesi? Ben kaliteli hizmetin fanboyuyum. Alacağım birşeyde ucuzu tercih etmem. Param varsa kalitelisini alırım. Para benim, istediğime istediğim kadar veririm. İstersem bütün maaşımı Turkcell'e yatırırım, sanane veya kime ne. Fanboymuş ya, birde bu çıktı başımıza. En azından sen gibi fanboy'luk yaparak #ComeToTurkcell demiyorum. Hakkaten kendi kendinizle çelişiyorsunuz. İşiniz gücünüz sabahtan akşama kadar Türk telekoma müşteri toplamak, ama benim o şekilde tek bir yorumum olmamışken FANBOY olan ben oluyorum. PUAHAHHAHA Buna da ancak deli inanır. Ben Turkcell'in her kusurunda konu açarım veya yorum atarım ve sitemimi belli ederim. Fanboy bunu yapmaz. Herşeyiyle över, kötü yanını göstermez. Önce fanboyluğun anlamını öğren sonra karşındakine kullan. Her yorumunla fanboyluğun kralını yapıyorsun ama bana fanboy diyorsun. Yav he he.

    Bu saatten sonra benim hakkımda tek cümle kurmanı istemiyorum. (OkurYazarGezer üyeliğinle de bu tarz konularda gerekli cevapları vermiştim ve üyelik değişmiştin. Belki bunda düzelirsin dedim ama I IH, aynı tas aynı hamam) Bu saatten sonra sana olan bakış açım tamamen değişmiştir. Sen tamamen Türk Telekom'u körü körüne savunan, elinden geldiğince forumda Türk Telekom'a müşteri toplayan ve bundan asla vazgeçmeyecek olan birisin. Turkcell kullananlara da Fanboy diyecek kadar bilgisiz birisin. Kullanırım arkadaşım, basıyorum parayı kullanıyorum. Kime ne? Sana ne? Seni/Kimi ne ilgilendirir? Git sen 50 liraya 20GB kullan, çokta umrumda sanki. Bu saatten sonra da tek bir Türk Telekom konusuna dâhi yorum yapmayacağım. Çünki karşı tarafı bu kadar düşük göstermeye çalışan, tek bir olumsuz yorumda karınca gibi toplanan bir kitle daha görülmemiştir. Aman TT kullananlar bu saatten sonra benden uzak Allah'a yakın olsun. Daha fazla bu kafa yapısında ki bilgisiz/ucuzcu insanlarla uğraşmayacağım.

    Şahsen engelliyorum, aynısını yaparsan sevinirim. Sen sağ ben selamet.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 15 Mart 2019; 22:40:13 >




  • Yazımda BTK hayali bir şeydir yazmadım,bu açık ve net. BTK kararı, hayallere göre yorumlanıyor yazdım.

    Forumda mobil operatör kampanyaları ve avantajları konusunda yeni bir dönem başlayacak. Ezbere ve her mesajın sonuna zuahhaa yazarak değil,polemik yaparak değil;görsel kanıt ve link sunarak ikna edici yazılar burada paylaşımlar yapacağım. Turkcell hat kullanan biri olarak Turkcell konusunda da bilgi vereceğim,Turk Telekom mobil kullanan biri olarak Turk Telekom hakkında da.
    Turkcell konuları da Turk Telekom konuları da kimsenin tekelinde değil. Herkes bilgisini düşüncesini paylaşır. Fanlık duygularıyla hareket edip algı oluşturmak için yazılar üretenlere karşı sunum yaparım.
    Burası gruplaşma yeri değil,gerekli durumda isteyen zuahha yazmadan düşüncelerini paylaşabilir.

    TTNet altyapı ve servis sağlayıcı firmadır,altyapı hizmeti verdigi firmalardan ucuza satamaz. Fırın bakkal mantığı gibi. Fırın ekmek verdiği yakınındaki bakkallardan ucuza satamaz,satarsa bakkal ekmeği o fırından almaz.

    Turkcell mobil ile Turk Telekom mobil fiyatları konusunda böyle bir ilişki yoktur. Turk Telekom mobil'in alt yapı yada servis sağlayıcısı Turkcell değildir. Turkcell Turk Telekom ile aynı fiyata tarife sunabilir,bunda BTK engeli yok.
    Turkcell Turk Telekom ile aynı fiyattan tarife sunamaz diyen buraya bunu kanıtlayan belge yada yazı sunsun. Hiç bir yazımda Turkcell için kazıkçı yazmadım,ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı,verdiği kadar almak hakkıdır. Turkcell'in fiyat stratejisinin mantığı budur. Yatırım,kalite=fiyat..(yüksek fiyat)
    Bunu tutup da Turkcell aslında ucuza vermek istiyor ama Turk Telekom engel oluyor demek masaldır. Böyle karşı tezler üretip Türk Telekom'a karşı tepki toplayamazsınız. Bu iftiradır ve bunun doğrusunu anlatmak forumun bize sunduğu imkanlardan olsa gerek. Yöneticiler umarım bu durumu düşünerek yazdığımız cevapları uygun görürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2 tane telefonum var biri işi biri özel. iş olan turkcell. çok fazla yer dolaşıyorum zemin katlarda yerlere iniyorum yada ücra yerlere gidiyorum. iki oparetörüde kullanmak zorunda kalınca fark ortaya çıkıyor. yani telekom 10 liraya sunuyorsa turkcelin 15 istemesi çok normal. deneyim yapmadan yorum yazmayın bence rezil olursunuz

  • Zaten BTK engeli değilde, rekabet kurulu denen başka birşey var bu ülkede.

    Belki herhangi bir yerde açıkça Turkcell, Türk Telekom fiyatlarının altında bir fiyat belirleyemez şeklinde bir ifade yoktur ama kanunlar ortada. Böyle birşey yaparsa cezayı yer.


    ALINTI:
    "Anayasamız 167 nci maddesi ile, devlete "para, kredi, sermaye, mal ve hizmet piyasalarının sağlıklı ve düzenli işlemelerini sağlayıcı ve geliştirici tedbirleri" alma; "piyasalarda fiili veya anlaşma sonucu doğacak tekelleşme ve kartelleşmeyi" önleme görev ve sorumluluğunu yüklemiştir."

    Yani, daha basit bir şekilde söylemek gerekirse, piyasadaki rekabeti kontrol eden kurumdur.

    http://www.rekabet.gov.tr/

    Bu kurum, rekabet politikasini uc ana mudahale alaninda yogunlastirmistir :

    *rekabeti sinirlayan anlasmalarin ve hakim durumun kotuye kullanilmasinin engellenmesi,
    *birlesme ve devralmalarin kontrolu, pazarda hakim durum yaratarak rekabeti olumsuz etkileyecek birlesme ve devralma girisimlerinin engellenmesi,
    *devlet yardimlarinin izlenmesi, etkinlige ve rekabete aykiri devlet yardımlarinin yasaklanmasi,

    Uzun lafin kisasi; sirtini anayasayadan aldigi guce dayayarak, tekellesme ve kartellesmeleri kirarak, ki agir para cezalari ile, serbest piyasa ekonomisini kontrol edip, rekabetin adaletli olarak esit sartlarda olusmasini sağlamaya çalışmaktadır.

    Kaldı ki zamanında bu kurum türkTelekomun ADSL faaliyetlerini durdurmuş, Telsim ve Turkcell'i roaming anlasmasi yapmaya yanasmadiklari ve hakim durumlarini kotuye kullandiklari icin toplam 30 trilyon (eski para ile) para cezasina carptirmis bir kuruluştur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    Roaming konusu farklıdır. Bana göre Turkcell yaptığı yatırımı paylaşmak zorunda değildi ama bu karar verildi. Sebebi malum.
    Paket tarife ücretlerinde Turkcell Turk Telekom ile aynı fiyatı vermesinde hiç bir engel yok. Israrla karar nasıl bu anlamda yorumlanabilir. Paketli tarife ücretleri haricinde,belirlenen SMS,Dakika,internet harcamalarında sınır var. Bu sınırların altına inilemez,üstüne de çıkılamaz.
    Bu fiyatlandırma listesi forumda birkaç konuda paylaşıldı.
    Hiç bir operatör ben SMS'i 25 kuruşa sunuyorum yada SMS başına 70 kuruş alacağım diyemez.
    Yalnız isteyen 5GB internet,500 dk,500 SMS içeren tarife yada paketi 25 TL'ye verebilir bunda yasal engel yok.
    Bu durum bahsi geçen karar verildiğinde forumdaki hukukcu üyeler tarafından ilgili konuda anlatıldı. Uzun zaman oldu ve ilgili yazıları aratmama rağmen bulamadım,gayet açıklayıcı yazılardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım polemiğe girmek istemiyorum. Çünkü kanunlar, yönetmelikler, tüzükler , vb direk bir kuruma atıfta bulunmaz. Hepsini kapsar.

    Uzun bir mesaj yazacağım şimdi, bilmiyorum hepsini okuyacak mısınız? Bir önceki mesajınızda bana bunu ispatlayın, link koyun tarzında söylemiştiniz. Link de koyuyorum ama size birşey ifade etmiyor.

    Sizin gibi mobil uzman da değilim. Aslında bu son yazdığınız mesaja istinaden sizi ciddiye dahi almamalıydım ama son bir yanıt yazmak istiyorum. Uzman olmadığım için btk sitesinde ufak bir araştırma yaptım. Çünkü Bilgi sahibi olduğum kadarıyla “Turkcell, Türk Telekom ile aynı fiyatı vermesinde hiçbir engel yoktur” cümleniz doğru olamaz. Rekabet kurallarına aykırı bir kere, kaldı ki BtKya da aykırıymış.

    https://www.btk.gov.tr/uploads/pages/elektronik-haberlesme-sektorunde-pazar-analizleri/fstog-usulveesaslar-kk-26062014.pdf
    (fiyat sıkıştırmasının tespitine, giderilmesine ve önlenmesine ilişkin usul ve esaslar )


    Ayrıca tarife yönetmeliğine göre hiçbir operatör kendi kafasına göre tarife yapamaz.

    http://www.mevzuat.gov.tr/Metin.Aspx?MevzuatKod=7.5.13540&MevzuatIliski=0&sourceXmlSearch=tarife%20yönetmeliği

    Bu yönetmeliğin 2. Bölüm 6. Maddesine göre:
    Tarife düzenlemeleri
    MADDE 6 – (1) Kurum, ilgili pazarda etkin piyasa gücüne sahip işletmecilere tarife düzenlemelerine tabi olma yükümlülüğü getirmeye yetkilidir. Bu işletmecilerin tarifeleri; hizmetin sunulduğu pazarın yapısı, pazardaki rekabet koşulları ve tüketici menfaatleri dikkate alınarak aşağıdaki yöntemlerden biri veya birkaçı çerçevesinde düzenlenir.
    a) Tarifelerin bildirim usulüne tabi olması,
    b) Tarifelere Kurumca belirlenecek usul ve esaslar kapsamında alt ve/veya üst sınır getirilmesi,
    c) Tarifelerin maliyet esaslı yönteme göre onaylanması,
    ç) Tarifelerin tavan fiyat yöntemine göre onaylanması.

    7. Maddesine göre de: (ÖZELLİKLE BU MADDENİN İLK 2 FIKRASINI OKUSANIZ ASLINDA AÇIKÇA BELİRTİLİYOR, diğer fıkraları kopyalamama bile gerek Yok.)
    MADDE 7 – (1) Kurum tarafından düzenlemeye tabi tutulan tarifelerin;
    a) İşletmecinin etkin piyasa gücünün bir sonucu olarak ortaya çıkabilecek aşırı fiyatları içermemesi,
    b) Rekabetin kısıtlanmasına neden olacak fiyat indirimlerini ihtiva etmemesi,

    Vs.. vs..

    Uzatamayacagım daha fazla. Çünkü 2—3 yönetmelik daha BTK’nın sitesinde var hiçbir operatörün kafasına göre fiyat belirleyemeyeceğini belirten. Ama sıkıldım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Turkcell'e iyi kâr sağlamıştı, neden ayrılmış acep?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell bu adam geldiğinden beri benim servislerim var onlarıda zorunlu olarak kullanacaksın faturana yansıtacağım internet kotanı az vereceğim diyor. Ücretsiz denen servisler eskidende vardı ama isteğe bağlıydı tv fizy ...vs Benim bölgemde Turkcell 100 150mbit hız veriyor turktelekom 15 20 maximum ama 3-5 gb kota için neden Turkcell kullanayımki?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockndarkk -- 18 Mart 2019; 13:14:30 >
  • Ülkedeki hiç bir iletişim operatörü BTK onayı almadan tarife açıklayamaz.

    BTK iletişim sektöründe bir nevi ön rekabet kurumu gibidir.

    TCELL olsun TT olsun Vodafone olsun isterse çok daha uygun fiyatlara tarife açıklayabilirler. Ancak bunun onayı gelmeyeceğinden dolayı yapmıyorlar, yapamıyorlar.

    SMS'i kullana çok az kişi kaldı ama mecbur tutuluyor tarifelerde. Yurt dışında sadece internet'e para veriliyor, artık şebekeler amortisman sürelerini fersah fersah geçti ve sınırsız call, sınırsız text olan zibilyon tane operatörde zibilyon tarife var. TR için neden bu geçerli değil acaba?

    Roaming meselesi Aria zamanının meselesiydi. Aria yani TIM (Telecom Italia Mobile) "Ulusal Roaming" sözü ile yatırıma geldi. Ancak ne TCELL ne TLSM yanaştı buna. 3. direkler bu sebeple kuruldu. TIM zarar ediyorum, sözünüzü tutun dedi, devletin Aycell'i "Alın sizin olsun" diye verildi ve Avea doğdu...

    Ulusal roaming olsaydı keşke. Ama daha da geçmişe gidersek TCELL de Karamehmet zamanında dönemin UBAK müsteşar yrd. sayesinde kafa kafaya giden abonelik sayılarında (sene 95-96) TLSM'e garip bir şekilde 6 ay abone alımı durdurma cezası verildi.

    Gerekçe: Yatırım yapmaması

    TCELL bundan sonra GSM900'de aldı başını gitti.

    GSM 1800 ihalesi yine TCELL sebebiyle çok geç yapıldı.


    Sözün özü, TCELL isterse 10 TL'ye 100 GB vermek istesin, BTK tarafından "Hakim operatör olma" durumu sebebiyle engellenir ve fiyat değiştirilir.

    Kimse hayal kurmasın.

    Mobil tarafta numara taşınabilirliği sebebiyle geçirimler çok fazla ama TCELL'in hakimiyeti devam etmekte. Koca Telekom bile kalitesini artıramıyor.




  • Bende diyorum turkcell neden bir anda rekabetçi fiyat teklifyle geldi ..

    Lifecell 9 gb +3 gb hediye ile aldım .. 64 TL Vodafone 59 TL idi 12 gb o kadarda kalite farkı var diyip turkcell e geçtim . Turkcell i bırakma nedenimde fiyatlar idi 10 gb interneti yarı fiyatına veriyordu geçtim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reanimate

    Bende diyorum turkcell neden bir anda rekabetçi fiyat teklifyle geldi ..

    Lifecell 9 gb +3 gb hediye ile aldım .. 64 TL Vodafone 59 TL idi 12 gb o kadarda kalite farkı var diyip turkcell e geçtim . Turkcell i bırakma nedenimde fiyatlar idi 10 gb interneti yarı fiyatına veriyordu geçtim.
    Bu konuyla o kampanyanın alakası yok.

    Yaklaşık 2 ay önce yeni müşterilere özel Lifecell fırsat 5gb, 7gb ve 9gb tarifeleri çıkartıldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jazzalyn

    Bu konuyla o kampanyanın alakası yok.

    Yaklaşık 2 ay önce yeni müşterilere özel Lifecell fırsat 5gb, 7gb ve 9gb tarifeleri çıkartıldı.

    Alıntıları Göster
    Şirket politikasının değiştiğini düşünüyorum türkiyede kişiler üzerinden yürüyor genelde bu tür olaylar turkcell superonline müşteri odaklı çalışırsı superonline a 10 senedir üyeyim son 3 4 sene burnundan kıl aldırmayan yapıya büründü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.