Şimdi Ara

Turkcell Fiber 200 Mbps Hız Şenliği (10GB Cepte Modem Paketi Hediyeli) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
903
Cevap
11
Favori
77.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 200 mbps abonesiyim. Gpon site.

    Zaman zaman sayfa görüntülenemiyor hataları, bilimum appler ile berbat kalitede görüntülü görüşme sorunları (çok kötü görüntü kalitesi, donma, kopma, gecikme vs), torrentte çok düşük hız gibi muhtelif sebeplerle statik ip aldım.


    Henüz sayfa görüntülenemiyor durumu olmadı, wp signal telegram görüntülü görüşmeler çok çok iyi durumda, torrentte rezil hız devam.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extra34 -- 14 Şubat 2021; 23:42:55 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: extra34

    200 mbps abonesiyim. Gpon site.

    Zaman zaman sayfa görüntülenemiyor hataları, bilimum appler ile berbat kalitede görüntülü görüşme sorunları (çok kötü görüntü kalitesi, donma, kopma, gecikme vs), torrentte çok düşük hız gibi muhtelif sebeplerle statik ip aldım.


    Henüz sayfa görüntülenemiyor durumu olmadı, wp signal telegram görüntülü görüşmeler çok çok iyi durumda, torrentte rezil hız devam.

    Hocam gelişmelerden haberdar eder misiniz? Bende benzer sorunlar yaşıyorum. Kalıcı çözüm olacaksa statik ip alabilirim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onkuba kullanıcısına yanıt

    Aynı sorunları yaşıyordum. Dün akşam arkadaşın mesajını görünce ben de statik IP satın aldım ve sorunlar ortadan kalktı. Whatsapp'da bir süre sonra mesajlar gidip gelmiyordu, webde gezerken arada bağlantı kopuyordu ve uzak sunucu bağlantıları maksimum 15 dakika dayanıyor devamında kopuyordu. Statik IP ile dün geceden beri bir sorun olmadı.

  • Rezillik şunları yaşamak. 200mbps bağlantı var ama instagramda fotolar gelsin diye hücresele geçmek, whatsapp görüntülü görüşme için hücresele geçmek, dial-up bağlantı kopması gibi bir anda bağlantının gitmesi hiçbir sayfa açılmaması vs vs vs. Hayır üşeniyorum uğraşmaya yoksa bunların hepsini bir şekilde belgeleyip kanıtlayıp gözlerine de sokmak var da vakit işte. Statik ip güvenli değil ayrıca. Blmiyorum napıcaz bakalım.

    TV+ ile 170 lira üstüne 25 lira statik ip 195 lira. Çok çılgın paralar.

    Torrent max hız her türlü en fazla 7 görebildim.


    @onkuba




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extra34 -- 15 Şubat 2021; 20:25:6 >
  • extra34 E kullanıcısına yanıt

    Statik IP öncesi ben de 12 görebiliyordum. Ancak şu an 25MB/s indiriyor torrent.


    Kesinlikle katılıyorum. Birkaç gün içerisinde belgeleyip şikayet sunacağım. Düzelmezse tekrar ve tekrar şikayet ederim. Çözüme ulaşabilirsem bu konuda bilgilendirme yaparım.


    İşin ilginç yanı kullanan arkadaşlar var ama sorun yaşamıyorlar farklı bölgelerde. Ben Bahçeşehir 2. kısım bölgesindeyim ve sorun yaşıyorum bu şekilde. Siz hangi bölgedesiniz? Muhtemelen CGN cihazlarında yapılan ayarlamalardan kaynaklı bir sorun.

  • Simdi bir iki ayar çektim torrent kendine geldi. Müşteri hizmetlerine bunu sunmayın çünkü zaten yasal değil buna destek veremeyiz falan diyecekler.

    ipv6 yaygınlaşmadan mesele bunlar hep.

  • Geçen cuma günü kurulum için geldiler 200mbps + tv+ 4k için ancak binamdan alttaki kutuya giden kabloda kopuk varmış veya kırık lazer bir cihaz bağladı aşağıdan gözükmediğini söylediler daha sonra biz resmi çekip altyapı ekibine resim göndereceğiz onlar gelip kablo değişimi yapacak dendi ancak 1 haftaya yakın olacak arayan soran yok süperonline den başına gelen oldu mu ortalama ne kadar sürüyor evden çalışıyorum mobil veri şu an çok sıkıntı ek paketler malum fiyatlar ortada veya bu konuyu hızlandırabileceğim müdürlük tarzı vs bir yer varmı süperonline cephesinde

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kyazmaci468

    Geçen cuma günü kurulum için geldiler 200mbps + tv+ 4k için ancak binamdan alttaki kutuya giden kabloda kopuk varmış veya kırık lazer bir cihaz bağladı aşağıdan gözükmediğini söylediler daha sonra biz resmi çekip altyapı ekibine resim göndereceğiz onlar gelip kablo değişimi yapacak dendi ancak 1 haftaya yakın olacak arayan soran yok süperonline den başına gelen oldu mu ortalama ne kadar sürüyor evden çalışıyorum mobil veri şu an çok sıkıntı ek paketler malum fiyatlar ortada veya bu konuyu hızlandırabileceğim müdürlük tarzı vs bir yer varmı süperonline cephesinde

    Evden alttaki kutuya mı? Normalde aynı gün halletmeleri lazım, eski kablo ucuna yenisini bağlayıp hallederler. (İlk kurulum gibi)


    Binaya gelen kabloda da sorun olabilir. Her şekilde bölge bayinizi arayın, o anki modlarına göre yardımcı olabilirler. Desteği arayınca ekranda pek birşey görmüyorlar, bölge bayi en iyi bilgiyi veriyor.





  • nofearl N kullanıcısına yanıt
    Evimin giris panosunda superonline kutusu var o kutudan evime gelen kabloda kopukluk varmis 3 4 kere musteri destegi 2 3 kerede bayi mi aradim ellerinden gelen birsey olmadigini altyapi ekibi gelip yeniden kablo cekecekler dediler ayrida komsularim kullaniyor yani binada degil sorum benim dairemde o ekibe soyledim onlarda diyorli biz kurulumcuyuz ancak bu islemi altyapi ekibi yapiyor dediler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kyazmaci468

    Evimin giris panosunda superonline kutusu var o kutudan evime gelen kabloda kopukluk varmis 3 4 kere musteri destegi 2 3 kerede bayi mi aradim ellerinden gelen birsey olmadigini altyapi ekibi gelip yeniden kablo cekecekler dediler ayrida komsularim kullaniyor yani binada degil sorum benim dairemde o ekibe soyledim onlarda diyorli biz kurulumcuyuz ancak bu islemi altyapi ekibi yapiyor dediler

    İlginç, eve gelen fiber kablo olmadığı zaman genelde aynı gün gelip kabloyu çekip kurulum yapıyorlar. Hele hazır kablo varken bir uçtan bağlayıp çekmeleri 5 dakika almamalı...


    Fusion splicing sorunlu olabilir, ekibi farklı. Ya da kablo geçişi zor. Bölge bayisi gidip bilgi alabilirsiniz, rica edebilirsiniz, bazen çok yardımcı oluyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofearl -- 17 Şubat 2021; 21:21:8 >
  • extra34 E kullanıcısına yanıt

    Aynen genişbant nedir bir öğrenemedi bu isslar mobilde olmayan kısıtlamalar hat kalitesizliği vs vs fiber geniş bantta var.


    torentte ilk yıllarda limitleme vardı şuan yok veya az utorent kullanıyorum torenti başlatınca inecek olan torente sağtık bant genişliği yüksek yap tam gaz iniyor (güncel bir tracker listesi bulundur elinin altında).


    sol mh kullanıcıları yıldırma politikası.


    mh şunu destekli sallayın bari papağan gibi neymiş yasal sitelere içeriklere destek veriyorlarmış e o zaman netf yt tiv görüntülü görş uyg (görüntülü için zaten up düşük de)neden boğazlama uygulanıyor desek uygulanmıyormuş ozaman neden max bit izlerken anlık tekletme yöntemiyle bant genişliğinin düşürülmesi sağlanıyor uygulamalar oto kalite düşürdüğü için tasarruf yapıyorlar kendilerince.


    alternatif öneri kullandığınız dns yi değiştirmeyi deneyin neden mi: aynı alan adına sahip sitelerin farklı ip leri vardır bölgesel olarak indirme gölgesi değiştirile biliyor, bazı uygulamalarda indirme bölgesi seçilebiliyor steam gibi yavaş inerken bölge değiştirerek tam hıza ulaşabilirsiniz. ama o platform için boğazlama yapıyorsa ne yapsanız takılırsınız bu durumda tek çare vpn (çoğu vpn servisi hakkında bir yasal karar olmamasına karşı engelli).


    he bire yılan hikayesine dönen ipv6 var btk derki yaygınlaştırmaya çalışıyorum iss derki ipv6 hizmeti vermiyorum since 2011. ipv6 hakkında bir yasak olamamasına karşın şuan türknet veriyor deneme amaçlı başka veren isss yok, internet: ipv4 ve ipv6 birlikte kullanılan hizmettir birini veriyorsanız bu internet olmuyor birde Cinnet Geçirten Ip veriyorsanız bu kurmsal bir şirkette çalışanın kaçak internet kullanmasına benzer (cgnip ayrıca güvensiz sorunlu problemlidir extra hop cihaz girdiği için ping değerlerinde artış olur.) exta her hop cihaz gitmek istediğiniz noktaya min (cihazın kendi ping değeri)0.5-1.5ms ekler kalitesizse veya yıpranmışsa şişmişse eklediği ping değeri artış gösteriyor. sorunlu yönlendirme cihazlardaki yapılandırma ayarları fiber birleştirme vs vs gider.




    ayrıca bir sitenin yasak yasadışı olması için mahkemece veya kanunca engellenmesi gerekir bunların haricindeki tüm siteler içerikler engellenemez. zaten bu sitelere erişim iss tarafından kapatılmış olması gerkir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaq999 -- 17 Şubat 2021; 22:31:23 >




  • Turkcell Fiber 200 Mbps Hız Şenliği (10GB Cepte Modem Paketi Hediyeli)

    Pakete eskiden geçiş yapan üyelerinde hızlarını 10 mbps olarak güncellemişler mantıklı olarak bilginize

  • 100 ve 200 mbit paketlerin paket başlangıç tarihi farketmeksizin upload hızları 10 mbit oldu. Az önce sms geldi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 20 Şubat 2021; 19:23:20 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: donanımcı123

    100 ve 200 mbit paketlerin paket başlangıç tarihi farketmeksizin upload hızları 10 mbit oldu. Az önce sms geldi.

    abonelik başladığından beri 10-15 upload alıyordum




    ilginç geldi böyle mesaj gelince





    komik olanda bunu bir kazançmış gibi bizi bilgilendirmeleri oldu Turkcell Fiber 200 Mbps Hız Şenliği (10GB Cepte Modem Paketi Hediyeli) 




    -----







    eloğlu(abd) 360 / 360 simetrik internet için 60 dolar ödüyor







  • Bu gün kurulum yapıldı 200mbps artı tv plus lu paket yanlışlıkla huawei girilmiş tv plus a 4k istemiştim mh talep açtı değişim olacak dedi daha değişmedi ancak huawei ye özel mi bilmiyorum cihaz resmen çöp çok yavaş aşırı geç tepki süresi var sagem kullanan veya onun haricinde mh den istemem gereken birşey varmı herkes de mi böyle cihazın görüntü kalitesi de hoşuma gitmedi 200mbps hız almama rağmen çok kötü inşallah sorun düzelir onun harici bir problem gözlemlemedim sağolsunlar fiber kablo kırığını 5 günde onardılar ve direk bağlantı yaptılar

  • quote:

    Orijinalden alıntı: heyysanadiyom

    abonelik başladığından beri 10-15 upload alıyordum




    ilginç geldi böyle mesaj gelince





    komik olanda bunu bir kazançmış gibi bizi bilgilendirmeleri oldu  




    -----







    eloğlu(abd) 360 / 360 simetrik internet için 60 dolar ödüyor





    Alıntıları Göster

    10 mbit upload olayı tam bir kaos durumuydu.


    Birkaç ay önce hiçbir duyuru yapmadan tüm upload hızlarını 10 mbit yaptılar, 1 ay falan kullandık sonra geri aldılar bu sefer de şu şu tarihten sonra bu paketlere geçenlere 10 mbit olacak dedikler, sonra 200 mbit paketleri koşulsuz 10 mbit yaptık dediler şimdi de 100 mbit ve 200 mbit tüm paketlere koşulsuz 10 mbit yaptık diyorlar.


    Süperonline'ın her zamanki hali alıştık artık.


    Yurtdışındaki internet kalitesine ve hızlarına ulaşmak için daha bizim kırk fırın ekmek yememiz lazım. Daha internete giremiyoruz doğru düzgün ama birileri aya çıkacakmış pehhh.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 21 Şubat 2021; 0:8:6 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: donanımcı123

    10 mbit upload olayı tam bir kaos durumuydu.


    Birkaç ay önce hiçbir duyuru yapmadan tüm upload hızlarını 10 mbit yaptılar, 1 ay falan kullandık sonra geri aldılar bu sefer de şu şu tarihten sonra bu paketlere geçenlere 10 mbit olacak dedikler, sonra 200 mbit paketleri koşulsuz 10 mbit yaptık dediler şimdi de 100 mbit ve 200 mbit tüm paketlere koşulsuz 10 mbit yaptık diyorlar.


    Süperonline'ın her zamanki hali alıştık artık.


    Yurtdışındaki internet kalitesine ve hızlarına ulaşmak için daha bizim kırk fırın ekmek yememiz lazım. Daha internete giremiyoruz doğru düzgün ama birileri aya çıkacakmış pehhh.



    Alıntıları Göster

    10-15 değilde bazen anlık olarak 60'da görüyorum ama genelde 15-20 upload alıyorum



    yeni aboneyim belki ondandır



    2020 / 9.ayda başladım



    12 ay taahhüt verdim 100 megabit / 130 tl ------94 hız alıyorum




    *superonline'ı sevmedim , binamızdaki türk telekom altyapısını 75 ve üzeri yaptırınca abonelik bitsin hemen iptal edeceğim



    zannediyordum ki başka modemlerde kullanabilirimTurkcell Fiber 200 Mbps Hız Şenliği (10GB Cepte Modem Paketi Hediyeli)  verdikleri modem tırt




    ayrıca abone yaptıran ahlaksız kadında yalan söyledi , tv plus'da ekledim aboneliğe , zorla değil ama teklif etti , dedim deneyeceğim AMA istediğim zaman iptal edebilirim , ücret-cayma bedeli vs ödemeden değil mi dedim , EVET cevabını verdi , iptal edeyim diye genel merkezi aradım 500 lira kol gibi ücret çıkardılar , ses kaydını istiyorum dedim , vermedi genel merkezTurkcell Fiber 200 Mbps Hız Şenliği (10GB Cepte Modem Paketi Hediyeli) tam dolandırıcılar




    tv plus açıkken keza internet hızıda 85 lere düşüyor , bunuda belirtmedi bana abonelik satan kadın , zannediyordum ki tv plus interneti etkilemeyecek




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 21 Şubat 2021; 0:9:41 >




  • heyysanadiyom kullanıcısına yanıt

    Aynen bende iyilik olsun diye tvplus aldım , cgn sokmayacaklardı güya ,fakat hem cgn soktular hemde tvplus iptal ücreti 400 tl çıkardılar... Bunun üzerine de sabit ip almak zorunda kaldım birde 25 tl .

    170 lik olduk 12 ay boyunca Turkcell Fiber 200 Mbps Hız Şenliği (10GB Cepte Modem Paketi Hediyeli) 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzzOR.1991 -- 21 Şubat 2021; 12:8:9 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AzzOR.1991

    Aynen bende iyilik olsun diye tvplus aldım , cgn sokmayacaklardı güya ,fakat hem cgn soktular hemde tvplus iptal ücreti 400 tl çıkardılar... Bunun üzerine de sabit ip almak zorunda kaldım birde 25 tl .

    170 lik olduk 12 ay boyunca  

    130 tl internet --- 100 megabit hız


    20 tl tv plus



    ----


    totalde 150 lira ödüyorum



    3 gün geç ödedim diye de 0.60 kuruş geçirdilerTurkcell Fiber 200 Mbps Hız Şenliği (10GB Cepte Modem Paketi Hediyeli) 



    ----



    ANA SÖZLEŞMEDE , Satış Temsilcisi Kodu: diye bir şey var , bu kod , beni abone yapan kişiyi mi belirtiyor? Turkcell Fiber 200 Mbps Hız Şenliği (10GB Cepte Modem Paketi Hediyeli) 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 21 Şubat 2021; 13:26:26 >




  • AzzOR.1991 kullanıcısına yanıt

    150 liraya 200mbit aldım. 1 sene taahhüt var diye. Sonra malum vergi falan derken fiyatlar yükselecek söylentisi oldu. O sırada 2 yıllık taahhütü çıkardılar tv+ içeren. Dedim 2 sene sabit fiyat takılayım oldu 170 lira. Baktım bağlantı bağlantı değil başka bişey resmen, tam anlamıyla çöp. Bi de statik ip ekledim üstüne oldu 195 lira.

    2 yılda 4680 lira vereceğim internete. Saka gibi. Kredi ödüyorum sanki.

  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.