Şimdi Ara

Turkcell Faturalıdan Vodafone Faturalıya numara taşımak için çok geçerli sebep

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yorumsuz fiyatlar ortada....Turkcellin en çok kullanılan faturalı hat tarifesi...

TURKCELL BİZBİZECELL
    SABİT ÜCRET:1,50 YTL
    TURKCELL-VODAFONE ARAMA:0,60 YTL
    TURKCELL-AVEA ARAMA:0,60 YTL
    TURKCELL-SABİT HAT:0,45 YTL
    TURKCELL-TURKCELL:0,35 YTL
    SMS:0,21 YTL/ADET

VODAFONE CEP ÖZEL
    SABİT ÜCRET:2,00 YTL
    VODAFONE-TURKCELL ARAMA:0,25 YTL
    VODAFONE-AVEA ARAMA:0,25 YTL
    VODAFONE-SABİT HAT:0,25 YTL
    VODAFONE-VODAFONE:0,25 YTL
    VODAFONE-VODAFONE CEP ÖZELLİLERLE :0,05 YTL
    SMS:0,19 YTL/ADET

• vodafonun daha çok ekmek yemesi lazım.
    vodafonun öce halkın gönlünü fethetmesi lazım.
    vodafonun önce faturalı aboneleri değil gençleri ve öğrencileri kendine çekmesi lazım.
    vodafonun önce kendini toparlaması lazım. burası Türkiye, burdan çıkış yok.
  • Sevimlican kardeşim, isterdim ki Vodafone Telsim gibi insanların gönlünü kazansa. Zamanında hatırlar mısın, her yerde I Love Telsim yazıları vardı. Bence Vodafone da gerçekten bu pankartları hak ederse Turkcell'den Vodafone'a geçişler olur. Ama ne olursa olsun insanlar Vodafone'a geçecek gibi görünmüyor. Üstelik sanırım Turkcell ciddi anlamda numara taşınabilirliğine hazırlanıyor. Reklamları bile gayet güzel. Kadim bir Telsim müşterisi olarak inan bunları üzülerek yazıyorum

ortada bariz bir fiyat farkı görünyor

Ancak insanlar neden halen turkcellde..

bunu inan sende biliyorsun ancak vodafone ailesi düşünemiyor..

Yukarda arkadaşlar demiş doğru demiş

"Önce halka in"

Vodafone!nun stratejisi

"Köy yolunda Ferrari kullanmak istiyor"

Ama rakibi

"Son model bir dağ arabası"

Belki sen daha pahlısın ama

Burada değil :)
  • bakalım ben 3 operatörden de geçiş tarifesi bekliyorum...düşünsene örneğin turkcellden aveaya geçene her yöne 0,10 ytl/dakika...kontörlüye geçene 1 kontör/dakika....3 ay boyunca her ay 50 sms bedava.....eski cep transfer gibi bişey.....

Orjinalden alıntı: s.volkan

Güzel bir konu sevimlican..

ortada bariz bir fiyat farkı görünyor

Ancak insanlar neden halen turkcellde..

bunu inan sende biliyorsun ancak vodafone ailesi düşünemiyor..

Yukarda arkadaşlar demiş doğru demiş

"Önce halka in"

Vodafone!nun stratejisi

"Köy yolunda Ferrari kullanmak istiyor"

Ama rakibi

"Son model bir dağ arabası"

Belki sen daha pahlısın ama

Burada değil :)

Neden hala T.cell oldukları gayet aşikar insanlar numaralarından vazgeçemiyor ki bu durumunda sonuna geliyoruz T.cell i nasıl savunduğunuzu anlayamıyorum tarife ücretleri ortada kendisinden çok çok geri gelen bir firmalar ile rekabet konusunda son derece başarısız abuk kampanyalar yaparak, senelerce paralarımızı sömürdükleride cabası hayret ediyorum yorumlarınıza doğrusu

• mirage616 seni buralarda görmek ne güzelll

Orjinalden alıntı: sevimlican

mirage616 seni buralarda görmek ne güzelll

Teşekkür ederim sevimlican

Orjinalden alıntı: mirage616

quote:

evet seni özlemiştik.

sanırım benim yüzümden biraz soğudun forumdan.

quote:

quote:

Neden hala T.cell oldukları gayet aşikar insanlar numaralarından vazgeçemiyor ki bu durumunda sonuna geliyoruz T.cell i nasıl savunduğunuzu anlayamıyorum tarife ücretleri ortada kendisinden çok çok geri gelen bir firmalar ile rekabet konusunda son derece başarısız abuk kampanyalar yaparak, senelerce paralarımızı sömürdükleride cabası hayret ediyorum yorumlarınıza doğrusu

Bende bunu anlamıyorum açıkcası..

Şu an en kötü tarife hangi operatörde Mirage616 :)

Yıllardır sömüren şirket türkcellidi evet haklısın

Ancak buna rağmen en iyi şebeke ve son teknolojiyi hep onlar sunuyordu..

Şimdi halen en iyi onlar ve en ucuzda bana sorarsan onlar..

Bugün Turkcell kullanaların çoğu kontörlerinden çok daha fazlasını beleşe kullanıyor. Herkese özel bir gzelliği var ve devam ediyor sürekli..

• quote:

Bugün Turkcell kullanaların çoğu kontörlerinden çok daha fazlasını beleşe kullanıyor. Herkese özel bir gzelliği var ve devam ediyor sürekli..

benden bahsediyor.

quote:

quote:

• Vodafone un savunulacak bir tarafı yok diğer öğrenci tarifeleri çok daha avantajlı turkcell 10dakikası 1 kontöre konuşturuyor her yöne sms sunuyor üstelik 10 dakikası 1 kontöre konuşacağın kişilerde sınırlama yok
    aveanın her yne aramaları uygun 10 dk 2 kontör iyi kontor yüklediğinde 180 dakika veriyor muhteşem bişey
    ama ben tüm hatları tek tek kullanmış ve en son vodafone da kalmış biri olarak pişman olduğumu söyleyebilirim

turkcelli 7 yıl kullandım kullandığım dönemde çok kazıktı ama ilk çıktığından beri hiçbir şebeke sorunu yaşamadım yok mesaj gitmemişte iletilmemiş bilmemne olmuşta ilk çıktığında bile bizim köy yerinde çekiyordu ve tekti aradan 10-15 yıl geçti turkcell yine tek başına hizmet kalitesinde 1 numara turkcell kim ne derse desin her an ulaşılmak isteyen biri turkcell kullanmalı

avea ya gelince şebeke sorunları tavan yapıyodu kullandığımda hala daha öyle mesaj göndermek bazen işkence oluyor kesilmeler başka hatlara girmeler vs...

vodafone geldikten sonra şebeke biraz daha iyiye gidiyor ama yinede turkcelle yaklaşamaz bile mesaj sorunları telefon açık olduğu halde ulaşılamaması özellikle kapalı alanlarda çok sorunlu hala öyle üstelik sanki en iyi kaliteli iletişimi onlar sunuyomuş gibi fiyat anlayışları var

açıkcası vodafone ilk geldiğinde turkcelli yerle bir edecek demiştim ama gördümki turkcell vodafonun resmen ağzına ***tı

artık vodafone u neden kullanıyorum gerçekten bende bilmiyorum manitadan ayrılınca bırakırım heralde:)

• quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Açıkcası vodafone'u kendime yakıştıramıyorum ben. Kimi arkadaşlar vodafone için son model araba gibi bir tabir kullanmışlar. Bana tam tersi gibi geliyor. Sanki dede hattı gibi. Hani dedeler, nineler olur cep telefonu kullanan. Arandığında açan, bazen aramayı becerebilen. Onlara göre gibi vodafone. Dinamik değil.

Artık nasıl siler bu imajı vodafone bilemem. Ama böyle giderse imkansız gibi gözüküyor.

Dünyada en bilinen 11 marka Vodafone..

O benzetme o yüzdendi

Türkiyede 1960 model arabalarını kullanıyor gibiler..

Marka olarak çok çok güçlüler kabul etmek lazım

• quote:

3. dünya ülkesi olarak görüldüğümüzden olabilir mi acaba? O yüzden mi Vodafone 225 telefonları Türkiye'ye getirdiler?

Gerçi Türkiye pazarını ciddiye alanların halini de gördük, resmen kovalandılar Türkiye'den. (Telecom Italia) Bu açıdan bakarsak Vodafone'un bu tavrını pekte yadırgamamak gerekir.

quote:

quote:

Açıkcası vodafone'u kendime yakıştıramıyorum ben. Kimi arkadaşlar vodafone için son model araba gibi bir tabir kullanmışlar. Bana tam tersi gibi geliyor. Sanki dede hattı gibi. Hani dedeler, nineler olur cep telefonu kullanan. Arandığında açan, bazen aramayı becerebilen. Onlara göre gibi vodafone. Dinamik değil.

Artık nasıl siler bu imajı vodafone bilemem. Ama böyle giderse imkansız gibi gözüküyor.

Dünyada en bilinen 11 marka Vodafone..

O benzetme o yüzdendi

Türkiyede 1960 model arabalarını kullanıyor gibiler..

Marka olarak çok çok güçlüler kabul etmek lazım

çok doğru telecom italia ya yazık oldu

mustafavmms

• telecom italia'nın pek kovalandığını düşünmüyorum arkadaşlar hangi operatör başarısız olduğu ülkeden yatırdığı paranın tamamını alarak çıkabilir?

Tayyip&Berlusconi işbirliği saolsun adamlar kurtardılar paçayı..Yazık bu ülkede çalışan garibanların vergilerine..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.