Şimdi Ara

Turkcell faturalı hatta 2.cihaz alınabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
35.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyigünler arkadaşlar. Turkcell faturalı hat sahibiyim ve bundan 9 ay önce tarifeye ek ödemeyle iphone cihaz almıştım. 9 aydır düzgün bir şekilde ödüyorum. Şimdi bu tarifeye ek 2. bir cihaz kampaysına katılabilir miyim aranızda bu şekilde cihaz alan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Turkcell Faturaya Ek Telefon Nasıl Alınır?

Turkcell faturalı hattına ikinci bir cihaz ekletmek mümkündür. Bu sayede mevcut hattını kullanarak ek bir cihaz üzerinden de iletişim kurabilirsin.

İkinci cihazı faturaya ekleme işlemi için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Turkcell bayilerine başvur.
    • Turkcell Müşteri Hizmetleri'ni ara (532).
    • Turkcell Online İşlem Merkezi'ni ziyaret et.

Başvuru sırasında kimlik bilgilerini ve faturalı hattının numarasını ibraz etmen gerekir. Uygunluk durumun kontrol edildikten sonra uygun bir ek cihaz seçeneği sunulacaktır.

Ek cihazın ücreti, cihaz modeline ve seçtiğin tarife paketine göre değişir. Cihazın ücreti, faturaya aylık taksitler halinde yansıtılacaktır.

Turkcell faturaya ek telefon alarak mevcut hattını kullanmaya devam edebilir, ek avantajlardan faydalanabilir ve cihaz maliyetlerini taksitlere bölebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ikinci bir cihazı alamıyorsunuz. Zaten kampanya şartlarında bir hat adına sadece bir cihaz kampanyasından yararlanacağınız belirtilir. küçücükte olsa yazar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperemr

İyigünler arkadaşlar. Turkcell faturalı hat sahibiyim ve bundan 9 ay önce tarifeye ek ödemeyle iphone cihaz almıştım. 9 aydır düzgün bir şekilde ödüyorum. Şimdi bu tarifeye ek 2. bir cihaz kampaysına katılabilir miyim aranızda bu şekilde cihaz alan var mı?

İkinci bir cihaz alabilirsiniz. Yalnız şartları biraz daha katı. Cihaz yenileme yapabilmek için, bireysel abonelerde, bir yıldan uzun süreli faturalı abone olunması, mevcut kampanya kontratında faturalı ödeme koşulunda ilk 6 ayın doldurulmuş olması ve 6 aylık fatura toplamının geçeceği kampanyaya ait gerekli 6 ay fatura toplam bedelinin 2 katı ve üzeri olması gerekiyor.

Ayrıntılar için;

• quote:

Orijinalden alıntı: flodd

quote:

Orijinalden alıntı: alperemr

İyigünler arkadaşlar. Turkcell faturalı hat sahibiyim ve bundan 9 ay önce tarifeye ek ödemeyle iphone cihaz almıştım. 9 aydır düzgün bir şekilde ödüyorum. Şimdi bu tarifeye ek 2. bir cihaz kampaysına katılabilir miyim aranızda bu şekilde cihaz alan var mı?

İkinci bir cihaz alabilirsiniz. Yalnız şartları biraz daha katı. Cihaz yenileme yapabilmek için, bireysel abonelerde, bir yıldan uzun süreli faturalı abone olunması, mevcut kampanya kontratında faturalı ödeme koşulunda ilk 6 ayın doldurulmuş olması ve 6 aylık fatura toplamının geçeceği kampanyaya ait gerekli 6 ay fatura toplam bedelinin 2 katı ve üzeri olması gerekiyor.

Ayrıntılar için;

Bilgiler için teşekkürler. Bayiye gidip sordum bende az önce. Bir de şöyle bişey varmış . Kontrotlı iPhone5 almıştım zamnında. Şimdi iPhone 5s için başvurdum ama daha üstün bir cihaz verilmiyormuş . iPhone 4s, galaxy s3 mini vs. alabilirsiniz dedi. Yani 2 tane üst model telefon verilmiyor. Biri üst modelse diğeri alt model olmalıymış.

• Evet maalesef öyle bir durum var. Mevcut kontratlı cihaz kampanyanızın taksidinin yarısı değerde bir kontratlı cihaz alınabiliyor. İPhone 5 kullanan bir insan İphone 5S ile yenileme yapamıyor bu yüzden. S3 mini gibi teklifler komik. Aslında saçma bir şey. Kim mevcut cihazının yarısı değerinde bir cihazla yenileme yapmak ister ki? Böyle cihaz yenileme olmaz.

• mlkgnc kullanıcısına yanıt
    Evet oda olabilir. Benim son 6 ay 175 TL x 6 çünkü..

Orijinalden alıntı: mlkgnc

Öyle bir şey yok hacı istediğin cihazı alırsın son 6 ay fatura tutarın 1000 lira üzeri olması lazım sızın sanırım düşük bu sebepten dolayı size öyle demislerdir

Öyle bir şey var. Açık yazmamışız yanlış anlaşılmış. Örneğin paketleri ile beraber her şey dahil aylık 130 lira olan kontratlı bir cihaz almak istiyorsanız son 6 ay fatura ortalamanızın 260 lira ve üstü olması gerekiyor. Cihaz kontratı devam eden biri 250mb paketli IPhone 5S almak isterse son 6 ay 1368 lira fatura ödemiş olmalı. Sizinki 1700 lirayı geçtiği için elbette istediğiniz cihazı alabilirsiniz.

3 ay önce 4S kontratım bitmeden IPhone 5 almaya niyetlendim. Bana S3 mini, S4 mini, Lumia 920 gibi cihazları alabileceğim söylendi.

Orijinalden alıntı: muratcool

ikinci bir cihazı alamıyorsunuz. Zaten kampanya şartlarında bir hat adına sadece bir cihaz kampanyasından yararlanacağınız belirtilir. küçücükte olsa yazar.

bilmeden yazmayin bari ya

9000 mesajı bilerek yazmışınız tebrik ederim. Forum dışında, reel hayatta da sizin gibilerin eksikliğini görüyoruz. Biraz piyasaya çıksanız
    Meydan bilmeyenlere değil bilenlere kalsın. saygılarımla Yarbayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcool

gold prime red vs prestijli elit müşteri olmadım 3 telefon aldım şimdiye kadar, yeni cihaz için hep bekledim.

9000 mesajı bilerek yazmışınız tebrik ederim. Forum dışında, reel hayatta da sizin gibilerin eksikliğini görüyoruz. Biraz piyasaya çıksanız
    Meydan bilmeyenlere değil bilenlere kalsın. saygılarımla Yarbayım.

EyvAllah, eksik olmayasin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.