Şimdi Ara

Türkcell den Memnun Olanlar Kulübü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
2
Favori
16.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türkcell den Memnun Olanlar Kulübü

    Bu yazıyı buraya boşuna yazmamışlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Forumda birkaç kişi bende bloklu burada sorun yok fakat niye bu kişiler inatla konuya yazar anlamam. Kullanmıyorsun etmiyorsun, sırf ortalığı karıştırıp münakaşaya girmek için yer arıyorlar.

    İPLENMİYORSUNUZ ARKADAŞIM, İPLENMİYORSUNUZ.

    Moderatörler görmüyor mu bu kişileri anlamıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 9 Ağustos 2020; 18:3:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Biz yazsak özelden mesaj gelir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla ya gına geldi arkadaş, nedir bu çektiğimiz. Resmen kaosla besleniyorlar.

    Akıllarınca aşşağılayıp laf sokuyorlar, cevap verip hakareti basıp banlanmamızı bekliyorlar ama YAPMAYACAĞIZ.

    Burası Turkcell kullananların memnuniyetlerini dile getirdikleri bir konu, kullanmıyorsan uzak durulmalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 9 Ağustos 2020; 18:7:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Bunlar hep ameriganin oyunları hocam gelme bu oyunlara

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Bunlardaki beyni kuşa taksak ,tersten uçar ,zaten bunlara inat bu kulübü kurdum ,sağda solda yalan yanlış bilgi verip duruyorlar şimdi konuya gelmeye başladılar ,bari insanlar görsün ona göre karar versin kullananların ağzından memnunlarmı ,degillermi diğer Turkcell konularında hep ,turkcelli olmayanların yorumları var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Onlara cevap yazmadığın sürece, sadece boş boş ortalıkta sağa sola sataşan tipler olduğunu moderatörler illa ki farkedecektir ve sonrada mutlu son.

    Herkes baksın kendi işine.

    Napsın, ucuz ürün kullanıyorlar bir şekilde "aslında kaliteli" algısı kasmak için böyle Turkcell'e ve kullananlarına sataşıyorlar, böyle tatmin oluyorlar.

    Kaale almayalım, mümkünse tartışma yaratabilecek tüm postları şikayet edelim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 9 Ağustos 2020; 18:15:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kırsalda kullanmalık tcell hat almayı düşünüyorum. tt 2gye düşüyor bazı yerlerde. faturasız hangi tarife işimi görür en uygun? ek olarak hediye internetlerden faydalanabiliyor muyum faturasız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız ilgiçtir ki forumda ve forum adminleri üzerinden etkileri büyük bu TT trollerinin. Geçen gün bir konuya kimseyi hedef göstermeden isim vermeden yazdığım mesajı sildirmişler 3. şahıslara hakaret ettiğim için :) Ulan ortada 3'ü bırak 2 şahıs bile yok :) Bu TT trolleri ne derse eyvallah çekilip ortaya yazılmış bir mesajı yine bu trollerin şikayeti ile silen moderatöre en içten aklına hayaline gelemicek türden sevgilerimi sunuyorum.
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Hocam burada haklısınız ancak unuttuğunuz bişey var,
    Sırf turkcelli olup bilgisi olmadıği halde vodafone veya turk telekom konusuna girip dalga geçer gibi kötüleyip giden insanlar var onlar kendilerini biliyorlar.
    Turkcelli olan arkadaşın burada söz hakkı nasıl oluyorsa o arkadaşlarında konuşmaya hakkı var,empati yapın herşey karşılıklı yani..
    Siz TT veya vodafone sevmeyebilirsin ama her yerde gelip o kötü bu kötü derseniz,nasıl ki turkcellden nefret edipte memnuniyetsizliğini insanlarda burada dile getirebilir
    Sizler 100-200mbit hız alabilirsiniz ama ne yazıkki 5mbps geçmeyen hız alanda var,
    Genel konuşmak gerekirse benim memnun olduğum herkesi de memnun edecek diye bir kaide yok..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nostalji16 kullanıcısına yanıt
    İstisnalar kaideyi bozmaz ,bu konuya Turkcell kullanipta memnun kalmamış kişiler yazabilir ,ama turkcelle alakası bile olmayan insanlar forumdaki bir çok ,Turkcell konusunda yalan yanlış yorumlar yapıyorlar ,Vodafone ve turktelekom konularına yapılan yorumların yüzde 80 i 90 ı gerçek ,hele Vodafone için yüzde yüzü diyebiliriz ,ben etrafımda Turkcell kullanipta 5 mbps veya altı hız alan birini görmedim ,sadece internette değil iş her konuda iyi olan operatöre karalama kampanyası baslatilmis bu forumda ,sorun onlarda da değil 2 tane çöplük operatörün bunları yetişip bu kargaşanın ortadan ,tekelligin de ortadan kalkması lazım ,malesef Telekom ve Vodafone ülkemizde 10 sene geriden geliyor .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam kusura bakmayında sizinde düne kadar turkcelli kötülediğiniz postu geçen buraya arkadaş atmıştı yıllar öncesine dayanan bir screenshot,iriven atmıştı hafızam iyidir.
    5 mbps alan arkadaşları hız konusuna girin boy boy göreceksiniz,
    İnsanlar vodafone için yardım bilgi almak için konu açiyor,
    şaklaban gibi yardımcı olmayı geç sadece kötüleyip kaçan insanlar var bu konuyu açan arkadaşa da saygısızlık,hakarettir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nostalji16 kullanıcısına yanıt
    Evet bende telekomluydum ,türkcele geçince tamamen düşüncelerim değişti ,çöplük kullandığımı farkettim ,sorun bu dengesizliği yaratan kanunlarda tekelciliğe izin verenlerde ,insanlar maddiyat yüzünden çöplük şeyleri kullanmak zorunda bırakılıyor ,ististanalar kaideleri bozmaz ,sonuçta açık değil ,çok çok çok açık ara önde olan bir firma var ortada maalesef ,şuan en iyisi Turkcell ,keşke hepsi iyi olsa ama değiller ,bırak yetisemiyorlar bile belki 10 yıla yetişirler ,telekomun bedava interneti bile var kullanmıyorum ,kullanmamda bu saatten sonra ,sorun sadece internet değil ,arayanlar ulaşamıyor ,ben turkcelde hiç aranipta ulaşılamayan birini görmedim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben ilk mesajımdan itibaren turkcell kaliteli veya kalitesiz tartısması yapmıyorum zaten tekrar okuyun isterseniz.
    Vermem gereken mesaj açık net siz memnunsanız başkası memnun olmayabilir bu kadar basit,
    Ben çok iyi hız alıyorum ve memnunum operatörümden ama biliyorum ki çok memnuniyetsiz insanlarda var.
    Demem o ki turkcellliler diğer turkcell konusu olmayan konulara girerek kötülemek iyi,ama burada gelip turkcelli kötüleyince kaldıramayan insanlar var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nostalji16 kullanıcısına yanıt
    Diğer operatör leri kotuleyenler genelde turkcelde n geçip pişman olmuş kişiler ,bence ne söyleseler haklılar ,bende yazıyorum ,konular açıldıkça dediğim gibi ,Turkcell kullanmis olup ,memnun kalmamış kişiler yazabilir ,ama ben üst mesajlara baktığımda sadece kötüleyen trolleri görmekteyim ,düzgün yazilmis bir aciklamalari bile yok ,bunun için konuma yazmasinlar başlıkta belirttim ,amaç memnun olanları görmek ,dilersen memnun olmayanlar diye konu açıp oraya toplayabilirsin insanları ,ben memnun olanları bilmek istedim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nostalji16 kullanıcısına yanıt
    Veya Vodafone veya Telekom memnun olanlar kulübü diye konu açıp insanların gerçekleri görmelerini saglayabilirsin benim gibi trollerin konulara yazdıkları yanlış bilgileri engelleyebilirsin ,bu konuda yazılanlar tamamen gerçek 😉

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Böyle şeylere ihtiyacım yok algı yaratmayı sevmiyorum,
    Kimin tt veya vodafone'dan memnun olduğunu olmadığını bilmek
    ilgimi çekmiyor,gruplaşmaların içinde olmayı sevmem,
    Ama buradakilere lafım siz girip dalga geçip,alay edeceksiniz diğer konularda sonra turkcelle laf gelince zorunuza gidecek yok öyle bi dünya..
    Turkcelli fiyat politikasından dolayı değil 15-20 lira fazla vermek aynı hizmete kimseyi öldürmez.
    Yok şunu indir şunu yap 500mb,yok berduş gibi yollara düş sürpriz nokta ara,kısacası amuda kalk 1gb,takla at 5gb muhabbetinden ötürü kullanmadım ve kullanmayacağım hicbir zaman...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 9 Ağustos 2020; 20:33:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nostalji16 kullanıcısına yanıt
    Ben 3 operatörüde kullanıyorum, 3'ününde iyisi kötüsü herşeyini söyleyebilirim. Ama burada adamın Turkcell ile alakası yok gelip ortalığı karıştırıyor aklınca.

    Burada özellikle TT kullanıp Turkcell'e düşman olan bir kitle var. Vakti zamanında TT'da şu yok bu yok diye eksik hizmetleri belirttiğim konularım/yorumlarım dahi şikayet edilip sildirdi. Hani yalan bilgi olsa eyvallah.. Birşeyler gizleme çabası yani.. Sanki firma babasının. Turkcell'in onca şikayet konusu oldu, ne şikayet edip sildirdim ne yorum atmaktan çekindim. Bu tiplerin amacı belli ama artık hiç uğraşmıyorum, basıyorum engeli. Sırf bu tiplerin Turkcell düsmanlığı bile artık Turkcell'e sempati kazandırdı.

    Turkcell kullanıpta memnun olmayanda kendini ifade edebilir. Yardımcı olabileceğimiz birşey varsa oluruz.

    Turkcell kötü, Turkcell kaka, diğerleriyle aynı gibi saçma algılara karşıyım.

    Neyse ben bu konulara epeydir girmiyorum. Ben hizmet kullanıcısıyım ve Turkcell'den memnunum. Daha iyi hizmet sunan varsa belirtebilir ve ona geçip deneriz. (Hoş 3unde de aktif hattım var:D) Babamın firması değil.. Nihayetinde yanar döner, ucuzu tercih eden bir abone değilim. Az ama öz, kaliteli hizmet almak isteyen bir müsteriyim sadece ve ben gibi düşünenlere de Turkcell'i tavsiye ederim. Boş bir fanboy gibi değil, Turkcell'in şu şu farkı var derim..

    Kimin hangi konuda gidip ne dediği umrumda değil ama fatura ödemediğim bir operatörüde gidip yerden yere vuracak değilim. Kullanırım kötüyse kötülerim. Artık kullanmıyorsam gidip kötüleyerek antipati toplamak bana hiçbirşey kazandırmaz. Ama dikkat et kötülemek diyorum yani kasıtlı yapmak..

    Herneyse uzatmaya gerek yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 9 Ağustos 2020; 20:49:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • nostalji16 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten bu söylediklerine kendin inaniyormusun ,3 operatörü bende kullandım ,kimsenin dalga geçtiği felan yok ,Vodafone için yazılanların hepsi gerçek ,turktelekom için yazılanlar bazen abartılıyor olabilir ,ben bu konuyu tamamen ,Turkcell kullanmayipta sagsolda ,yalan yanlış bilgi veren ler için açtım ,diğer operatörler için yazılanlar beni ilgilendirmez dilersen varsa yanlış yazılmış birşey git ,yazan kişiyle konuş ,burda Turkcell hizmetinin açık ara önde olduğunu dile getirmek için yorumlar yapıldı kimsenin bir ,dümeni art niyeti yok sen rahat ol ,😉

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rexpos R kullanıcısına yanıt
    sürekli bir paket mi arıyorsun? bir de bu tür istekleri tarife tavsiye konusu var oraya sor istersen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.