Şimdi Ara

Turkcell’den 349TL’ye T Tablet (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
2.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Tableti Aldıkda Ne Oldu Herhangi Bir Darbe Görmedi Ama Kendi Kendine Ekran Kapanıyo Üstelik Uygulama Devam Ediyo Ses Var Görüntü Yok Dedikleri İşte Bu Maalesef

  • arkadaşlar tablet fena değil ben aldım kullanıyorum. fakat yazılımında malvare var. formatlasanız da işe yaramıyor. forumlarda alternatif romlar var ben onlardan birini yükledim. telefon modu da açıldı.(hoş tgelefon olarak kullanmıyorum) ama temiz ve sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. yazılımını değiştirmezseniz beş para etmez. zırt pırt reklam açıyor ve yazılım indiriyor. kotadan yiyor yani. yazılımı değiştiriseniz piyasada bulabileceğiniz en ucuz sim kartlı tablet...

  • ben aldm arabaya bağladım, şuan için klip oynatıyorum, fazla bir beklentim yoktu zaten, bence 350tl bandında rakibi yok şuan.

  • reeder t8 diye bir model çıkartmış, bunun birebir aynısı ve fiyatı şuan 500tl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim çoçuk iç lcd ekranini kirdi nerde kaca yapilir bilen varmi fayansin üstüne düşürdü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tabletten 2017 Ekimde oğluma aldım. Maalesef çöp çıktı. Tabletin şarjı ekran kapalıyken çok çabuk bitiyor. Daha önce 4 yıl çok hor kullandığımız lenovo tablette böyle bir durum yoktu. Şimdi de oğlum tablet ekranının örneğin youtube seyrederken kapandığını ama ses gelmeye devam ettiğini bu durumda power tuşunun da işe yaramadığını söylüyor. Daha iki hafta oldu bir yığın sorun. Internette bakınca bu sorunların kronik ve yaygın olduğunu öğrendim. Benim bildiğimi Turkcell bilmiyor olamaz. Bu tableti Turkcell geri çekmeli. Anladım ki Turkcell eski Turkcell değil. Şimdi servisle uğraşacağım ama sanmıyorum ki sorunu çözsünler. Yazık ki yazık.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ademcengiz

    Bu tabletten 2017 Ekimde oğluma aldım. Maalesef çöp çıktı. Tabletin şarjı ekran kapalıyken çok çabuk bitiyor. Daha önce 4 yıl çok hor kullandığımız lenovo tablette böyle bir durum yoktu. Şimdi de oğlum tablet ekranının örneğin youtube seyrederken kapandığını ama ses gelmeye devam ettiğini bu durumda power tuşunun da işe yaramadığını söylüyor. Daha iki hafta oldu bir yığın sorun. Internette bakınca bu sorunların kronik ve yaygın olduğunu öğrendim. Benim bildiğimi Turkcell bilmiyor olamaz. Bu tableti Turkcell geri çekmeli. Anladım ki Turkcell eski Turkcell değil. Şimdi servisle uğraşacağım ama sanmıyorum ki sorunu çözsünler. Yazık ki yazık.

    ekran parlaklığını otomatiğe alıp, ekran parlaklık ayarlarınıda en kısığa alırsanız durup dururken ekran kararıyor. ekran parlaklığını sabite alın, ve yarının biraz üstünde olacak şekilde ayarlarsanız ekran kendi kendine kararmıyor. ben o sorunu bu şekilde çözdüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.