Şimdi Ara

Turkcell de yok mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

vodafone konuşkan paket 150,350,750 dakikas

ve avea her yöne 300 dakika

gibi turkcellde bi şey yok mu ?

• http://www.turkcell.com/bireysel/kampanyalar

• Verilen cihazlar diğer 2 operatöre göre çok daha iyi,ödediğiniz faturanın yanında birde telefon sahibi olmak avantajlı gözüküyor.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/cebinizalopaketten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonymontana34 -- 29 Ağustos 2008; 10:53:57 >
  • Ben telefon kampanyasından bahsetmiyorum arkadaşlar

ayrıca şebeke içi ücretsiz görüşmeyide demiyorum

her yöne cihasız olacak şekilde tarife olarak yok mu baktım yoktu bi de müşteri. hiz. arıyam bi

sağolun
  • Herkesle tarifesi

bence vodafone çok daha uygun fiyatlara konuşturuyo turkcellin herkesle tarifesine oranla

turkcell 60 dakikas için vergiler dahil 28 ytl ödeyecem her ay 60 dakka her yöne konuşacam ama vodafone konuşkan pakette 23 ytl ödeyecem 150 dakika her yöne görüşecem

vodafone 100 basar bu tarifesi ile turkcelle bence

kaba taslak inceledim fiyaltar görünce direk kapadım sayfayı
  • sanırım dikkatinden kaçan bir şey var Aldığın Alo Paket kadar dakika hediye veriyolar yani *2 ayrıca alo pakete üye olduğunda konuşma süresinin yanı sıra güzel cihazlar veriyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tonymontana34

sanırım dikkatinden kaçan bir şey var Aldığın Alo Paket kadar dakika hediye veriyolar yani *2 ayrıca alo pakete üye olduğunda konuşma süresinin yanı sıra güzel cihazlar veriyorlar.

Ben herkesle tarifesinden bahsediyorum siz ALO PKETTEN

ALO PAKET TURKCELLDEN TUYRKCELLE GEÇERLİ

HERKESLE PKETİ HER YÖNE OLAN CİHAZSIZO LAN

YANİ TURKCELL KAZIKCELL OLUYO HERKESLE TARİFESİ İLE

VODAFONE ÇOK ÇOK UCUZ TURKCELLE GÖRE EŞ DEĞER TARİFESİNDE + 2 KATI SÜRE 150 DAKİKA EN DÜŞÜK PAKETTE TURKCELL İSE 60 DAKİKA VE *2 YOK HERKESLEDE !

AMA HER 3 OPERATMRÜ KIYSLARSAK AVEA HEPSİNE 1000 BASIYO 300 DAKİKA HER YÖNE 36 YTL Ö.İ.V VE KDV DAHİL
  • turkcell herkesle tarifesinde az konuşanlara ve çok konuşanlara yönelik farklı herkesle paketleri çıkarmış. dakika başına düşen ücret 20 kuruştan başlıyor 10 kuruşa kadar düşüyor. ücretlendirme periyodu 6 saniye.

vodafone konuşkan paket gerçekten güzel. ücretlendirme periyodu 60 saniye

avea nın her yöne 300 tarifesi güzel. ücretlemndirme periyodu da 6 saniye. aveanın bu tarifede dakika başı ücret 10 kuruşa denk geliyor. turkcell herkesle de bu fiyatla konuşmak için en az 600 lük pkaet alınmalı, vodafone konuşkan pakette ise en az 750 lik paket alınmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullanici adi -- 29 Ağustos 2008; 18:55:53 >
  • düzeltme yapmak istedim.

quote:

turkcell 60 dakikas için vergiler dahil 28 ytl ödeyecem her ay 60 dakka her yöne konuşacam ama vodafone konuşkan pakette 23 ytl ödeyecem 150 dakika her yöne görüşecem

Turkcell herkesle 60 paketinin vergiler dahil ücreti 14.54 ytl dir.

quote:

ALO PAKET TURKCELLDEN TUYRKCELLE GEÇERLİ

HERKESLE PKETİ HER YÖNE OLAN CİHAZSIZO LAN

Alo paketler yani bizbize hepimiz sadece turkcellden turkcelle geçerli değil. sabit hatları aramalarda da geçerlidir.

herkesle1200 için de ücretsiz cihaz kampanyası mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullanici adi -- 29 Ağustos 2008; 18:55:20 >

• Herkesle 120 23.5 YTL

6 snde bir ücretlendiriliyor ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.