Şimdi Ara

TURKCELL'de Kablosuz Kulaklık Tanesi 40 TL - Amazonda 55 Dolar Saldırın! (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.771
Cevap
28
Favori
129.078
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Elimde 1 adet hediye olan kitsound var 100 tl den veriyorum İstanbuldayım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: msb_bjk

    Elimde 1 adet hediye olan kitsound var 100 tl den veriyorum İstanbuldayım

    Senin bu yazını gördükten sonra 2. kulaklığı hediye etmekten vazgeçtim. bir arkadaşa hediye edecektim pazartesi iş yerinde oda senin gibi gider satar ne gerek var strese filan bende satıyorum
  • KS alanlar nasıl savunacağını şaşırmış. Bu zamana kadar hiç Philips'i savunmamıştım ama konunun trolleri ısrarla KS daha iyi diye ikna etmeye çalışıyorsa ben ondan şüphe duyarım.
  • Şaşkınlık içinde okudum bazı yorumları. İroni mi değil mi bazı yorumlar ondan bile emin olamadım. Kimse yoğurdum ekşi demez sanırım bundan kaynaklı. Her ks alan da satma ya da takaslamak derdinde. Açıkçası ben philips aldım en başından beri ks istiyordum. Ama açıkçası umurumda değil hangi kulaklık daha iyi hangisi kırmızı civalı hangisi neodyum mıknatıslı ya da amfilikatörlü. 40 tl ye güzel kablolu kulaklık bulamazken kablosuz denk getirmişiz daha ne olsun.



    Philips alanların da yorumlarını bekleyip görelim. Bir de uzun vadede kullanım dayanıklılık ne durumda olacak bunları düşünmek lazım. Kullanılan elektronik malzeme kendini belli edecektir zamanla.



    Yine sıcak fırsat bölümünden zamanında casio Vestax aldım geçen yıllarda. Dehşet ötesi bir ses kalitesi vardı kulaklığın kullanmış olanlar bilir, yine kullanmış olanlar bilir kafa bandı esnek diye övülen kulaklığın hiç kimsede sağlam kalmadı herkesin elinde kırıldı çatladı. Hala elimde tutuyorum kırık olduğu halde. Belki bir gün ya sürücüleri söküp başka kulaklığa takarım diye ya da kafa bandını değiştiririm belki diye.



    Bunun yanı sıra kullandığım creative wp250 hala çok diri bir kulaklık ve 4 yılı geçti hala kullanıyorum. Malzeme kalitesi de dehşet çıktı anca anca bir kaç sıkıntı vermeye başladı kablosunda ama tamir ettim devam kullanmaya.



    Bu kulaklıkları hep sıcak fırsatları takip ederek aldım, hiç bir konuda da bu kadar fanboyluk yapanı görmedim. Tamam güzel kulaklık aldınız da nazar edeceksiniz elinizde patlayacak sonra keşke philips almış olsaydım şeklinde yorumları çok görürüz burada.



    Tldr; 40 tl ye canavar gibi kulaklık alıyorsunuz ne marka olursa olsun bokunu çıkarmayın kullanın geçin.keyfinize bakın. Elektronik şans işidir.




  • Bizim kargo pazartesi gelecek galiba. Dün kargoya perşembe 19 gibi kargoya verilmiş ama Adana'ya gelmesi dağıtıma çıkması pazartesini bulur bu kargo firması ile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kulaklıktan haber yok , kargo filan hiç birşey yok bügünde tatil gelir mi bilemiyorum...
  • Aç-kapa ve ses ayar tuşlarının olduğu kulaklık solda kalınca mikrofon ön tarafa ve dolayısıyla ağıza daha yakın oluyor.
    Ben telefonla görüşmemi bu şekilde yaptığımda sesin gayet iyi geldiğini söylemişlerdi.

    Ses az gidiyormuş diyenler tuşların olduğu kulaklığı sağ tarafa mı almışlardı?
  • Bana gelen kulaklığın biri bozuk. Bir kulağından ses gelmiyor. Turkcell'i aradım böyle böyle aldığım kulaklık bozuk çıktı diye. Kulaklıklara hijyen sebebiyle iade veya değişim yapamıyoruz dediler. Ürünü servise gönderip 20 iş günü beklememi, servis raporundan sonra sıfırıyla değişiminin yapılabileceğini söylediler. Kulakiçi kulaklık olsa belki anlayış gösterebilirim ama kafa üstü kulaklık el insaf ya... Perşembe günü evime interglobal kargoyu gönderip ürünü aldırtacaklarını söylediler ama cumartesi oldu hala gelen giden yok...
  • 1adet ihtiyacım var satmak isteyen mesaj atabilirmi
  • Türkcell aradığında forumdaki tartışmadan habersizdim, bana stok sorumuz var Philips göndersek kabul eder misiniz dediler internetten modele baktım, tabi ki olur teşekkürler dedim ve kabul ettim. Tanesi 12 dolara adam gibi kulaklık almış oldum ve diğerinin ne olduğu umrumda bile değil. İnsanlar gerçekten gittikçe anormalleşiyor, Allah sonumuzu hayr eylesin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 90 TL'den bir adet satılık Manhattan. İstanbul.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dur bakalım onu zaman gösterecek yani pazartesi :) ayrıca donanımın iyi olması kaliteli olduğu anlamına gelmez. Kaldı ki şimdiden ks'yi garantiye gönderecekler var forumda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philipsler şimdi geldi mng ile. Telefona bağladım ses kalitesi fena değil. Büyük ihtimalle ks daha iyi. Ses kısma tuşu basarken kırılacak diye korkuyorum :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KHeto -- 20 Mayıs 2017; 10:14:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KHeto

    Philipsler şimdi geldi mng ile. Telefona bağladım ses kalitesi fena değil. Büyük ihtimalle ks daha iyi. Ses kısma tuşu basarken kırılacak diye korkuyorum :)

    Hocam resim paylaşabilir misiniz ?
  • Ks nin tiziyle oynamak lazım telefonda jetaudio plus programından crystalizer açıyorum EQ ile kendim oynamaktansa hazır modları tercih ediyorum yine aynı programdan bongiovi dps den memphis general, apple earbuds with mic gibi modlarıda deneyin.
    Birde bluetooth ile ses daha güzel geldi bana kabloya göre.
    Masaüstü pc ye Bluetooth v1.2 adaptörle bağladım plantronics in oyuncu kulaklığından daha iyi diyebilirim potansiyeli var kulaklığın eq ayarlarına çok güzel tepki veriyor bass tiz mid ben bunu pc dede kullanırım gibi bluetooth v4.0 adaptör almak lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 20 Mayıs 2017; 12:4:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philipsler geldi, acalim bakalim sanirim ilk alan ben oldum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Peregrino

    Philipsler geldi, acalim bakalim sanirim ilk alan ben oldum.

    Usta mng ile mi geldi,bir de takip no vs var mı ilerlemeyi nasıl görebiliriz?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kampanyaavcı


    quote:

    Orijinalden alıntı: Peregrino

    Philipsler geldi, acalim bakalim sanirim ilk alan ben oldum.

    Usta mng ile mi geldi,bir de takip no vs var mı ilerlemeyi nasıl görebiliriz?

    Hocam bendeki takip nosu ile hicbir sey gozukmuyordu. Pakette IGC yaziyor ama asil Yurtici kargo ile geldi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt
    Banada mng getirdi ama pakette IGC nin etiketi var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peregrino kullanıcısına yanıt
    Patron denedin mi nasıl ilk izlenimlerin bir de fotosunu aysan iyi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.