Bildirim
Turkcell 3G VINN Hata 711
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
format attım , pc vınn'ı görmüyor bu hatayı nasıl çözebilirim arkadaşlar _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Cemre Baran Kahraman
Hata 711:Uzaktan Erişim Bağlantı Yöneticisi hizmetini zamanında başlatılamadığı için , İşlem tamamlanamadı
Bu hata dün akşam 17:51 gibi gerçekleşti ama akşam gece 2 ye kadar çalışmadı daha sonra uyudum zaten bunun sorunu ne ?
aynı sorun bende de var ilk olarak başlata msconfig yazıyorsunuz açılan pencerede hizmetler sekmesine tıklayın orda uzaktan erişim bağlantısı var ona tik koymak gerekiyor sonrada sorun çözlürü . Fakat ben bunu yapmama rağmen vınn kafayı yedi yine çalıştırmıyor laptopta ise tıkır tıkır çalışıyo anlamadım gitti_____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- turkcell fatura son ödeme tarihi geçerse ne zaman kapanır
- turkcell rahat paket nedir
- geçersiz sim ne demek
- turkcell sosyal medya paketi
- numara engelleme kaldırma kodu
- süperbox tarifeleri
- selocan turkcell
- kapanan hat nasıl açılır
- vowifi kapatma
- kendi internet paketini başkasına gönderme turkcell ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler