Şimdi Ara

Turkcell 20.000 DK 20.000 SMS 80 GB İNTERNET 12 AY 299 TL (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
939
Cevap
39
Favori
81.205
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dün numara taşıma için abone merkezine gittim tabletle işlemleri tamamlayan şahıs bilgileri girdikten sonra tabletteki ekranı telefonla fotoğraflayıp whatsaptan bir gruba yolladı engel olmaya çalıştım ama yollamış olabilir tartıştık başkalarınınkinide yolladığını normal olduğunu söyledi
    Kendi telefonundan gösterdi bir sürü kişininkini yollamış ve şikayet ettim Turkcell e ama karakola gitmediğime pişmanım


    kendi telefonuna tablete girdiği verileri alıp başka yere aktardı gözgöre göre suç işledi diye düşünüyorum normalmiş gibi üsteledi üstelik ne dersiniz karakola falan gitmelimiyim sinirimden sabaha kadar uyuyamadım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcell -- 14 Aralık 2021; 9:21:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ademcell A kullanıcısına yanıt
    Hattın taşınacak sms geldikten sonra Turkcell i ara şikayet et. Birde öyle durumlarda fotoğrafı silmesini takep et. yapmazsa savcılığa suç duyurusunda bile bulunabilirsin.

    Banada ara ara yaparlar bende çatır çatır sildiriyorum. Hiç affetmem. Bazıları fotokopisini çekiceğiz ayağı çekiyor.. Olmaz diyorum

    Bahaneleride hep aynı, taşıma esnasında bir sorun olursa tekrar sizi buraya kadar çağırmayalım diye :-D tabi yersen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 14 Aralık 2021; 9:26:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende bugün taşıyacağım ama zam kesin iptal dğeil mi

  • murattekno kullanıcısına yanıt
    zammı iptal etmişler önümüzdeki hafta %20 indirim gelmesi söz konusuymuş. Beklemek sana kalmış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ademcell A kullanıcısına yanıt

    Turkcell GeneL Merkeze yada Müşteri Temsilcisine durumu bildirin. Tabletteki form numara taşımak için yeterli. Bazen GNC yaşı uygun olanların kimlik fotokopisini saklayıp bayiden hat taşırken GNC olamayan başkasında kullanabiliyor bayiler. Bu amaçla bu tür işlere girebiliyorlar. Siz GNC yaşta olmasanız da şikayet edin. Forumda daha önce de bu durumu tartıştık. Kişisel telefonla numara taşıma işlemi sırasında resim çekilmesi yanlış,ancak mağazanın kurumsal cihazı olmalı. Çünkü o cihaz sürekli orada,kişesel telefon ise gece gündüz yanında,işten ayrıldığında o bilgiler onda kalıyor ki bu işte sürekli aynı mağazada çalışabilen kişi çok çok az. Sürekli personel işten çılartılır başkası alınır.

    Forumda daha önce de yazdım,sizler bayiye muhtaç degilsiniz,başka bayiler de var. BTK kriterkerine göre faturalı faturasız her hatta taşımak zorundalar. Bu işlenleri yaparken kişisel telefonlarından bu işlemi yapmasını kabul etmeyin,cesur olun. Bazı arkadaşlar yok güvenmeliymişiz,senin telefonun onda olmadan bankacılık işlemi yapamaz falan diyor. Çok basit detay bilmeden konuşuyorlar. Bugün orada çalışan yarın orada olmayacak personele neden güveneyim,neden kişisel telefonunda kimlik fotokopim olsun. Neden resmim olsun.

    Yüz tarama teknolojileri ve kimlik bilgileri ile neler yapılabilecegini bilmeyen kişiler basit düşünerek melek olarak gördükleri mağaza personeline güvenebilir ama melek değiller bilesiniz.

    Benim serseri bir akrabam vardı Vfonede çalışan,tam bir serseriydi. Onu dikkate aldığımda numara taşıma işlemlerinde kesinlikle kişisel tekefonlardan resim çekilmesine bilgi girilmesine izin verilmemesi gerektiginde ısrarcıyım. Bilgiler operatorun sistemine giriliyor anlik denilebilir ama girilrn bilgilerin anlık olarak telefonun hafızasında yedeklenmesini sağlamanın çok basit oldugunu bilihoruzdur sanırım. Ekran kayıt bu işin en acemice bilineni.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ugrelll kullanıcısına yanıt

    DEV80'de ayda 6,6 GB yetmiyorsa ayda ortalama 10 GB kullanıyorsanız,ayda 9 TL vererek içinde Goller Cepte her gole 100 mb veren Goller Cepte hediyesi olan ek paket alarak haftada en az 2 GB,ayda en az 8-10 GB elde edebilirsiniz ek paket ile. Bu işi iyi yapan,iyi maçlar seçenler ayda 12 GB'dan aşağı almıyor. Ayda 9 TL'ye ayda 10 GB kabul edilmeyecek gibi değil.

    Şu yazımı okuyunuz detaylı bilgi sahibi olmak için. Sadece bu pakette değil,hangi pakette olunursa olunsun internet yetmeme ihtimali olanlar hatta Turkcellde hiç paket almadan ben haftada 1-2 GB + Bip heryöne 500 dakika ile idare ederim ayda 9 TL ile diyenler bu yazımı okuyup anlarsa çok işlerine yarar. Telefonda video tv vs izlemeyen,internet az kullananlar hiç ana paket almadan ayda 9 ile idare edebilir.

    Yada ana paketlerine çok uyguna internet ekleyebilirler.

    Yazım şurada forumda:


    https://forum.donanimhaber.com/turkcell-paketler-guncel-kampanyalar-firsatlar-7-gun-24-saat-soru-cevap-yardim-tavsiye-taktik--137432399-198#144923598




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 14 Aralık 2021; 9:53:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Fatih kullanıcısına yanıt

    30tl ne parasi istiyor Hocam Turkcell. HazirKarta geçis ucretimi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce konu hakkındaki şikayet için arandım turkcell den bayiyi aramışlar bayidekiler “öyle bişey olmadı” demişler adamlara bir sürü kişinin bilgilerini bu şahıs telefonuyla başkasına atmış diyorum bayi birşey olmadı dedi diye konuyu geçiştiriyorlar düşünün hırsıza hırsızlık yaptınmı diyip yapmadım derse tamam ozaman mı dersiniz suç duyurusunda bulunacağım ama kanunlar yanımızda değil şahısa hesap sorsam ben suçlu duruma düşeceğim beni ona saldırmam için bayağı kışkırttı dün…



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcell -- 14 Aralık 2021; 10:9:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxlboy kullanıcısına yanıt

    Hocam ciddi soruyorum çünkü 3-4 gün taşınma süresi var o yüzden


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ademcell A kullanıcısına yanıt

    Savcılığa başvurdugunuzda savcılık cihazlarını incelemek için alır..Artık 1 hafta sonra mı verir 1 ay sonra mı belli olmaz. Bazen 1 günde imaj alıyorlar bazen 1 haftadan fazla sürüyor. Durumun ciddiyetine göre değişir. Bir suç unsuruna rastladıkları an silinen bilgileri geri getirmek için haftalarca vermezler cihazları. Tabletler telefonlar vs. Hatta inceleme genişler bayiye tekrar gelip diger herkesin telefonuna el konabilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murattekno kullanıcısına yanıt
    Ciddi sorduğunu bende biliyorum, ama sorun mantıksız.

    Turkcell de zam yapacak departmanda çalışan bir birey teyid etmediği sürece kimse gelecekle ilgili özellikle zam iptal mi paket iptal mi bilemez.


    Burada zaman kaybedeceğine gözü karatıp , riske girip hemen turkcell bayisinde işlemleri başlat. Sen ne zaman başlatırsan sistem oba göre geçiş zamanını belirler.

    1 saat geç git 1 saat sonra başlar.

    Biz 3 hat taşıdık sırasına göre gepsi 5 er dakika sonra geçiş zamanı verildi.

    No risk no fun.

    süre 3-4 gün felanda değil

    pazartesi sabah 10 da geçiş için başvurduk çarşamba gece 3 de geçiş tamamlandı.

    36 saatte işlem tamam.

    sabah erken git.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 14 Aralık 2021; 10:32:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ademcell A kullanıcısına yanıt
    o şikayet işlemi olduysa kafanı artık yorma..senin adın belli. senin kimlikle birşey yapılsa ilk zanlı onlar olur.

    Kendileride işin kayıt altında olduğunu bildiğinden senin kimliği silmiş bile olabilirler. Olayı kayıtlara geçmesi önemli ( şikayet dosyası).

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • B.AYAR kullanıcısına yanıt

    Dün Bimcell den başlattım yarın 12:30 da geçiyorsunuz diye mesaj geldi.

  • mavcil M kullanıcısına yanıt

    bende yarın sabah 06.04 te geçiyorum.

    ardından geçeceğiz şu dev80 e

    8 ay yetsin sonrasında uzatırız yada faturalıya geçeriz

  • @OkumadanAlma @xxlboy cevaplarınız için teşekkürler

    Numara taşıma yaparken bayide işlemler sırasında ve sonrasında çok dikkatli olmasını herkese tavsiye ederim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ademcell A kullanıcısına yanıt

    Neden


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kişisel bilgilerinizin çalınmaması için

    yukarıda anlattım başıma gelen olayı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim İşlemlerimi kurumsal tablet ile yaptılar. Tabletin markasını şu an unuttum. Üzerine tabletin şifresini de bir kağıda yazıp yapıştırmışlardı. Tabletteki uygulama üzerinden online olarak bilgilerimi girdiler. Tabletteki formu elektronik kalemle imzaladım. Bütün işlemler gözümün önünde oldu. Sizin bahsettiğiniz gibi başka bir yerle paylaşma olmadı. Tabi daha sonradan Tabletteki bilgileri tekrar kullanabiliyorsa yapacak bir şey yok.

    Ben işlemlere başlamadan önce başka bir konu için elemanı uyardım. Dedim bugünden sonra telefonuma mahallenin tüpçüsünden, sucusudundan, duşakabincisinden cartından curtundan arama gelirse sizden bilirim. Sonra gelir Burda olay çıkartırım. Sakın telefonumu kimselerle paylaşmayın dedim. Gerçi görevli bayanın bayi sahibinin kızı olduğunu biliyorum. O değil de babası yapabilir. Ben yine de uyarım yaptım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.