Şimdi Ara

Türkçe Talent Hesaplayıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WoW-Tr ekibi ve üyeleri ile birlikte Türkçe talent hesaplayıcı oluşturduk şu an hala açık beta olarak devam ediyor hataları en kısa sürede gidereceğiz tahminen hafta başına kadar kusursuza yakın bir talent kaynağımız olacak.

Kullanmak için :www.wow-tr.com/talent
    Hata bildirimi için : tıklayın

Önizleme :

Dip not : Adındanda anlaşılacağı gibi paylaşım konusudur reklam konusu değildir, diğer paylaşımlarımdaki gibi reklam içerikli konu denmesi durumunda konu silinecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ashandle -- 17 Kasım 2010; 22:20:15 >

• ya sabah bende heves ettim çeviriye katılayım diye ama hepsi tamamlanmış dedi
  • Aslında yazılarda reklam amaçlı link vermek yasak sonuçta nasıl algılanacağına bağlı bence Türkçeleştirmek için emek verilmiş ve yapan kişi tarafından bu link verilmiş bu nedenle reklam olarak nitelendirilmemesi gerekli.

Kısacası konunun yararlılığına inandığım için teşekkür etmekten başka bir laf düşmez...
  • ellerınıze sağlık
  • eline sağlık iyi çalışma...
  • Emeğine sağlık
  • Çok güzel olmuş
  • dk unholy çevirileri hoş olmamış keşke bi kontrol edip öyle onaylasaydınız çevirileri
  • IMHO : wow should not be played by people who dont know english. Tranlating wow to turkish would cause harm to our gameplay experience and soon enough you will start hating your favourite game.

site sahiplerini de anlıyorum. bunu da yapmazsanız nerden ekmek yiyeceksiniz.. ancak trade kanalında size ana bacı söven herkeste bizzat katkınız olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaymzBond

dk unholy çevirileri hoş olmamış keşke bi kontrol edip öyle onaylasaydınız çevirileri

İlk mesajda geçtiği gibi şuan beta aşamasındadır.

Bilmeyenler için 'Beta' : fonksiyonel fakat henuz yayınlanmaya hazir olmayan test aşamasındaki program.

quote:

Orijinalden alıntı: Php

IMHO : wow should not be played by people who dont know english. Tranlating wow to turkish would cause harm to our gameplay experience and soon enough you will start hating your favourite game.

site sahiplerini de anlıyorum. bunu da yapmazsanız nerden ekmek yiyeceksiniz.. ancak trade kanalında size ana bacı söven herkeste bizzat katkınız olacak.

Ekmek yeme reklam alma gibi bir takıntımız yok WoW-Tr'de yönetim kadrosundayım fakat wowcomic.severiz.biz'in sahibiyim, sahibi olduğum sitede en ufak bir reklam yoktur.

Herşeyi maddiyata bağlamak ne kadar doğru olur orası tartışılır, ekip olarak WoW'u sadece oyun gözüyle değil Fantastik edebiyatın güzide bir kolu olarak görüyoruz tüm çalışmalarımızda bunun için altında art niyet aramak doğru değil zannımca, zaten Blizzard'ın resmi fan sitesi olduğu için birşey ispat etme gibi çabamızda yok sadece paylaşım.

Türk oyuncularına oyun içerisinde mümkün olduğunca yardımcı olabilmek için uğraşıyoruz ve paylaşım yapıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ashandle -- 19 Kasım 2010; 20:56:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: forsakenjoker

quote:

Orijinalden alıntı: JaymzBond

dk unholy çevirileri hoş olmamış keşke bi kontrol edip öyle onaylasaydınız çevirileri

İlk mesajda geçtiği gibi şuan beta aşamasındadır.

Bilmeyenler için 'Beta' : fonksiyonel fakat henuz yayınlanmaya hazir olmayan test aşamasındaki program.

quote:

Orijinalden alıntı: Php

IMHO : wow should not be played by people who dont know english. Tranlating wow to turkish would cause harm to our gameplay experience and soon enough you will start hating your favourite game.

Ekmek yeme reklam alma gibi bir takıntımız yok WoW-Tr'de yönetim kadrosundayım fakat wowcomic.severiz.biz'in sahibiyim, sahibi olduğum sitede en ufak bir reklam yoktur.

Herşeyi maddiyata bağlamak ne kadar doğru olur orası tartışılır, ekip olarak WoW'u sadece oyun gözüyle değil Fantastik edebiyatın güzide bir kolu olarak görüyoruz tüm çalışmalarımızda bunun için altında art niyet aramak doğru değil zannımca, zaten Blizzard'ın resmi fan sitesi olduğu için birşey ispat etme gibi çabamızda yok sadece paylaşım.

Türk oyuncularına oyun içerisinde mümkün olduğunca yardımcı olabilmek için uğraşıyoruz ve paylaşım yapıyoruz.

betanın aşağı yukarı ne olduğunu biliyorum
    benimki de sadece "feedback" idi yani ; beta sürüm bir aracı ortaya koyan kişilerin herkesten almaya çalıştığı kavram,
    alınınca ukalaca betanın açıklamasının yapıldığı şey değil...

• Arkadaşlar bu türkçe talent olayının en yeni versiyonu çıktı mı acaba?
  • oooooooo 1 yillik hort
    tebrikler...

Yok duzeltme yapilmamis, oradaki siteden girip kontrol edebilirsin!:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.