Şimdi Ara

Türkçe sözcüklerin forumda bilerek yanlış yazılması hakkında ne düşünüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kimisi kendi gibi olamamaktan dolayı yanlış yazıyor. Kimisi birisi tepki göstersin diye. Ya da başka bir sebeple bilerek yanlış yazanlar var. Bilmeden yanlış yazan da arada kaynayıp gidiyor bir şekilde. Eğlence midir bu yani? Türkçemizin korunması gerekirken, bir şekilde dilimiz zarar görüyor. Bu konuda ne düşünüyorsunuz ya da farklı bir bakış açınız var mı?

• Diyelim ki bir iş yemeğinde müşteriyle tanıştınız veya kafede arka masada oturan hanımefendiyle sohbet etmek için masasına gittiniz. Karşınızdaki kişi ilk olarak dış görünüşünüze, davranışlarınıza ve konuşma tarzınıza dikkat eder, değil mi?

Ben forumdaki yazılı iletişimi de aynı şekilde değerlendiriyorum. Nasıl kız arkadaşımla akşam yemeğine çıkarken giyimime özen gösteriyorsam, burada da aynı özeni gösteriyorum. Ben bu özeni gösterdiğim için de, karşımdaki kişiyi de aynı şekilde değerlendiriyorum, yargılıyorum. Eğer forumda iletişim kurduğum veya tartıştığım kullanıcı düzgün Türkçe kullanmıyorsa, buna göre karşılık veriyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Adminler, Haber Editorleri ve yöneticiler, yönettikleri siteye, cok dikkatli Türkçe kullanarak post gönderebilirler o farklı mevzu.

Biz burada üye olarak iletisim kuruyoruz, Türkçe şov yapmıyoruz.

Sadece virgül eksik diye 3 saat ban yenilen bir forum vardı TR o forumla alay ediyor t***pat forumları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 14 Temmuz 2026; 19:57:19 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.