Şimdi Ara

Türkçe odaklanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkçe çözerken sorulara odaklanamıyorum hele bi de soruları çizen biri olunca verip çıkasım geliyor ne önerirsiniz paragrafı zaten pek sevmiyorum çok fazla soru çözmek mi gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok fazla soru ve kitap okuman gerekli. Odaklanma sorunu ise beyninde biten bir şey o anda sadece sınavı düşünmelisin.
  • Dik dur soruları çözerken kitapciga yumulma

• Aynen ses benide sinirlendiriyor.Ama paragrafa bir başladım mı devamı geliyor.Doğru şıkkı bulmam zor olmuyor genelde.

• Bana herkes cok paragraf coz azete okur gibi oku dediler ben inanmazdim. Daha cok paragraf cozsem ne olucak ne ogrenicem ki demistim. Gunde 2 deneme cozmeye basladigimdan beri paragraf sorularini severek yapmaya basladim. Sıkılmıorum da artik. Ve odaklanabiliyorum. İse yaricak ben kendim test ettim. İnan bana bundan 1 ay once kimse benim gibi turkceden 17 18 yanlis yapmiodu simdi 3 5 yanlis max

• Teşekkürler paragrafa abanıyim bikaç gün umarım faydalı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: FenBilgini

Bana herkes cok paragraf coz azete okur gibi oku dediler ben inanmazdim. Daha cok paragraf cozsem ne olucak ne ogrenicem ki demistim. Gunde 2 deneme cozmeye basladigimdan beri paragraf sorularini severek yapmaya basladim. Sıkılmıorum da artik. Ve odaklanabiliyorum. İse yaricak ben kendim test ettim. İnan bana bundan 1 ay once kimse benim gibi turkceden 17 18 yanlis yapmiodu simdi 3 5 yanlis max

nasil yani

• bol bol paragraf cozmek lazım gercekten cozunce ne olcak dıceksın ama ıse yarıyor ne kadar bol bol cozersen gercek sınavda 35+gelmesını o kdar garantılersın her zaman 35+ gelmez tab ruh halı dıkkatszlk vs vs 32 33 dogru 7-8 yanlısta gelebilir ama ne kadar cko cozersen 37 38 lerın daha sık gelmesını o kadar garantı edıyorsun bence ha bazıları sınavdan sınava cozer hep 37 38 yapar genelde onlarda kucuklukten kıtap okumus tıpler hayatında hıc kıtap okumayan adamın cozmesı lazım durmadan.. mesela ben hayatımda en son 2. yada 3.sınfta kıtap okudum bıtırdım o zamandır kıtap okumuyorum gayet hızlı cozerım cozmesıne 30 35 dk ya bıtırırım ama ıste 35+garantısı ıcın her gun cozuyorum duzenlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dlxattack -- 8 Mart 2014; 1:59:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dlxattack

bol bol paragraf cozmek lazım gercekten cozunce ne olcak dıceksın ama ıse yarıyor ne kadar bol bol cozersen gercek sınavda 35+gelmesını o kdar garantılersın her zaman 35+ gelmez tab ruh halı dıkkatszlk vs vs 32 33 dogru 7-8 yanlısta gelebilir ama ne kadar cko cozersen 37 38 lerın daha sık gelmesını o kadar garantı edıyorsun bence ha bazıları sınavdan sınava cozer hep 37 38 yapar genelde onlarda kucuklukten kıtap okumus tıpler hayatında hıc kıtap okumayan adamın cozmesı lazım durmadan.. mesela ben hayatımda en son 2. yada 3.sınfta kıtap okudum bıtırdım o zamandır kıtap okumuyorum gayet hızlı cozerım cozmesıne 30 35 dk ya bıtırırım ama ıste 35+garantısı ıcın her gun cozuyorum duzenlı

Bende 5. Sinuftan beri kitap okumuom. Basta zor geldi ama simdi alistm paragrafa ama 45 50 dk mi alio turkce sen nasi 30 dk da yapion

• quote:

quote:

bol bol paragraf cozmek lazım gercekten cozunce ne olcak dıceksın ama ıse yarıyor ne kadar bol bol cozersen gercek sınavda 35+gelmesını o kdar garantılersın her zaman 35+ gelmez tab ruh halı dıkkatszlk vs vs 32 33 dogru 7-8 yanlısta gelebilir ama ne kadar cko cozersen 37 38 lerın daha sık gelmesını o kadar garantı edıyorsun bence ha bazıları sınavdan sınava cozer hep 37 38 yapar genelde onlarda kucuklukten kıtap okumus tıpler hayatında hıc kıtap okumayan adamın cozmesı lazım durmadan.. mesela ben hayatımda en son 2. yada 3.sınfta kıtap okudum bıtırdım o zamandır kıtap okumuyorum gayet hızlı cozerım cozmesıne 30 35 dk ya bıtırırım ama ıste 35+garantısı ıcın her gun cozuyorum duzenlı

Bende 5. Sinuftan beri kitap okumuom. Basta zor geldi ama simdi alistm paragrafa ama 45 50 dk mi alio turkce sen nasi 30 dk da yapion

Kitap okumayla cok alakası var abi ya yine ben biraz buluyorum cevapları ama paragrafı nasıl okuduğumu tek ben bilirim hızlı okumaya çalışırım hızlı cozmek icin paragrafı yanlis okurum felan ama arkadaslar benden teknik isterseniz hic paragrafı okumayın direk sıklardan yardirin zaman denemelerinde 26 net geliyor ama hic dilbilgisi çözmüyorum gerekse yok dil bilgisine sesbilgisi bazen

• quote:

quote:

bılmıyorum valla ya kucuklkten berı hızlı okurum tabı benımde 40 dakkada bıtırdgm oluyor max 40 dakka mın 30 dakka ıdeal 35 dakkaya bıtıyor yanlıs yaparım ama dıkkatszlkmmdendır o 50 dakaya bıtırdgmdede aynı gelır turkce netım hızlı cozup 35 dakkaya bıtırdgmde de aynı gelır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dlxattack -- 8 Mart 2014; 12:57:11 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.