Bildirim
Türkçe Karakter Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
az önce yazım bir dene
quote:
Orjinalden alıntı: guenen
denetim masası/tarih, dil cart curt özellikleri bölge ve dil /diller sekmesi / ayrıntılar ordaki türkçe dışındaki dilleri kaldır
-
quote:
az önce yazım bir dene
quote:
denetim masası/tarih, dil cart curt özellikleri bölge ve dil /diller sekmesi / ayrıntılar ordaki türkçe dışındaki dilleri kaldır
sadece türkçe var zaten orda
gene de saol -
adaware vs ile tarat navexel olayıdır belki -
quote:
adaware vs ile tarat navexel olayıdır belki
o ne hocam yenir mi içilir mi -
bir tür spy [ ya da herneyse] adaware da bunları ve tehlikeli cookieleri bulmaya yarıyan program ücretsizir inndir.comda bulabilirsin
+ toolbar vs yüklediysen kaldır onlardan da olabilir -
ya eger windows xp nin uzaktan yakından türkçeyle alakası yoksa ve bu sorun altyazılarda oluyorsa bu sorunu geçirmek için ne yapılabilir -
quote:
bir tür spy [ ya da herneyse] adaware da bunları ve tehlikeli cookieleri bulmaya yarıyan program ücretsizir inndir.comda bulabilirsin
+ toolbar vs yüklediysen kaldır onlardan da olabilir
ben galiba windowsun ing olduğunu söylemeyi unuttum
windows ing çoğu programlarda sorun yok ama winampta film altyazılarında ve bazı programlarda türkçe karakter sorunr var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X