Şimdi Ara

Türkçe +30

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar türkçeden şuan 20-23 arasi yapıyorum bunu +30 a nasil çekebilirim bir türlü artmiyor netler gecen seneki türkçe malum bu sene de oyle olur diye korkuyorum o zaman 20 net de kalirim heralde simdi bn dil bilgisine biraz hakimim hani hakimim derken mesela her konudan cat pat anlıyorum ses sifat zamir kolay yapiyorum biraz ama paragraflar sikinti ve yapim eki çekim eki tamlamalar falan sizce nasil calisayim arkadaslar hani en azinda sinavda 27 net falan yapabilmem için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• güncel arkadaşın işi görülsün

ve takip
  • 1 hafta hiç türkçe çözme kafaya taktığın zaman yapamıyorsun geçen sene 25net yapan ben bu sene 38-39 yapıyorum 1 kere 40 yaptım kesinlikle boş kafayla çözmek gerekiyor 1 hafta ara ver sonra dil bilgisi tüm konuları not tutarak öğren her konuyla ilgili test çöz. paragraf için yayın denizi hız kitabı benim çok işimi gördü. şuan 35 dk falan bitiriyorum onu tavsiye edebilirim.
  • Hocam sağol dediğin doğru sakin kafayla oluyor türkçe geçen sene bu aralar kaç yapiyordun denemelerde bn şuan 20 -22 yapıyorum sinavda 27 -28 yapsam yeter ve dil bilgisini nereden çalıştin hangi yayin birde internet de saglam türkçe anlatan hoca hangisi teşekkürler

• Youtubeden Önder hocaya bak kardesim isini gorur insallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unsal bitti mi matematik de türkçeye geciyorsun senin yapacagin is gunluk 30 paragraf çözüp sonra full matematik çalışcaksın bırak sen onu bunu türkçeye son 3-4 gün ayır dil bilgisi 5 tanesinde n az 3 ünü yaparsın sana dediklerimi yap senin eksigin matematik !!!

• Türkçe hicbir zaman garanti ders değildir ona göre düşün

• Hocam saol duymuştum deneyeceğim

• Hocam dediğin çok doğru aslinda matematik daha önemli matematik yok zaten bnde matematik den 7 net falan hedefliyorum inşallah kakan zamanda yaparim dediğin gibi türkçe çok ters köşe yapabilir misal geçen seneki gibi şuan andan sonra mati 10 net e çekmeye çalışacağım türkçe ye de dil bilgisi ozet cikarcam günlük 20 paragraf çözeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: kai96

1 hafta hiç türkçe çözme kafaya taktığın zaman yapamıyorsun geçen sene 25net yapan ben bu sene 38-39 yapıyorum 1 kere 40 yaptım kesinlikle boş kafayla çözmek gerekiyor 1 hafta ara ver sonra dil bilgisi tüm konuları not tutarak öğren her konuyla ilgili test çöz. paragraf için yayın denizi hız kitabı benim çok işimi gördü. şuan 35 dk falan bitiriyorum onu tavsiye edebilirim.

Kardeşim 35dkde nasıl bitiriyorsunya benim 1 saatte türkçe bitiyor

• hocam paragraf çöze çöze alışcaksınız işte ne denir ki düzenli paragraf çözün tek okuyuşta anlamaya calısın süre tutarak çözün işte

türkçe içinde burdan tekrar edebilirsiniz

http://s6.dosya.tc/server4/8k2icr/YGS_Turkce.pdf.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CLasSy_

hocam paragraf çöze çöze alışcaksınız işte ne denir ki düzenli paragraf çözün tek okuyuşta anlamaya calısın süre tutarak çözün işte

türkçe içinde burdan tekrar edebilirsiniz

http://s6.dosya.tc/server4/8k2icr/YGS_Turkce.pdf.html

teşekkürler
  • çözümlü sorular çöz yapamadığın soruları birde çözümünden dinle benzer sorular çıkınca daha rahat yorum yapabiliyorsun bu sayede
  • Arkadaşlar ben de yayın denizi çözüyorum son testindeyim ama başladığımda da ortalama 20 soruda 3-4 yanlış çıkıyordu şimdi de 3-4 yanlış çıkıyor nasıl artırıcam bunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smartsmart

Arkadaşlar ben de yayın denizi çözüyorum son testindeyim ama başladığımda da ortalama 20 soruda 3-4 yanlış çıkıyordu şimdi de 3-4 yanlış çıkıyor nasıl artırıcam bunu ?

cevap anahtarına bakarak çöz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tessmacher

quote:

Orijinalden alıntı: smartsmart

Arkadaşlar ben de yayın denizi çözüyorum son testindeyim ama başladığımda da ortalama 20 soruda 3-4 yanlış çıkıyordu şimdi de 3-4 yanlış çıkıyor nasıl artırıcam bunu ?

cevap anahtarına bakarak çöz

Senin gibi rakipleri gördükçe seviniyorum
  • Şu matematik daha önemli diyen arkadaşlar ösymnin puan tablosunu açıp bi baksınlar Türkçe her dersten daha fazla katsayıya sahip matematikten de fazla mf olan herkes matematiği zaten yapıyor fark atanlar türkçe yapanlar Türkçe'den +35 yapabiliyorsaniz zaten iyi bir sonuç alırsınız, kaldıki onu bunu bosveremezsiniz hep mat çalışırsanız fene geçince oturur ağlarsınız

Not : Bazıları çıkıp mfyiz Türkçe mi caliscaz sen malmisin der diye belirtmek istedim. Çünkü forumda böyleleri var üstte de yazdığım gibi mf iseniz zaten matematik yapabiliyor olmalısınız

• Dediğin çok doğru hocam türkçe en fazla kat sayısı türkçe +35 yapan işi götürüyor ben tm yim ama bir türlü +30a çekemedim şimdi sıkı bir çalismayla sınavda en az 27 yaparmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kronos20 -- 28 Aralık 2015; 1:58:01 >
  • Bende geçen sene 27-28 yapıyordum. Yaklaşık 2 ay önce her gün en az 30 sayfa kitap okumaya başladım. İki kere fulledim sayılır. Birinde hatalı soru varmış. Diğerleride 35+. Artık 35 net oldu mu üzülüyorum bile. Okulda 80 e üzülen insanları şimdi anlıyorum.

• Dostum bunun başka dersleri varmı çok işime yaradı ++
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.