Şimdi Ara

Türk twitch yayıncısının ve sözde tr pro oyuncusunun eseada hileden dolayı ban yemesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
5.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • eseadan ban yedin tamam faceitdende yemiş
  • İster hile olsun ister olmasın, arkadaşlarına maç sattırıp ts'den info alıp diğer insanların haklarını yiyosan o banı haketmişsin demektir lamı cimi yok. Bu zihniyete sahip olup utanmadan 'hile yapmadım sadece maç sattırdım' diyerek bunun hileden daha masumane birşey olduğunu yutturmaya çalışan, mahalle kahvesindeki dayı ağzıyla pişkin pişkin birilerine gözdağı vermeye çabalayan varoş bir asalağın 15 yaşındaki kitlesini kaybetmemek adına çektiği şu videoyu izleyince çok şükür bugün de başkası adına utanmış oldum.

    Yaklaşık 2 sene esea oynamıştım ta ki tr serverı açılana kadar. 2-3 ay dayandım sonra bunun gibi ağzı bozuk, kişiliği olgunlaşmamış klavye ergenleriyle daha fazla muhatap olmamak için bırakmıştım ve görüyorum ki isabetli bir karar vermişim. Her işte olduğu gibi fırsatını buldu mu oraya çöreklenen bu varoş zihniyetin olduğu her yerde bu tip olayların olması da gayet normal geliyor artık bana. Neyse, alan razı veren razı nasıl olsa bu videoyla birlikte kendi kitlesine bunu yedirmiş olacak ve hiçbir halt yememiş gibi birilerini söğüşlemeye devam edecek.Ülkede bu kadar aptal olduktan sonra su veren itfaiyeyi sevsinler.




  • Twitch'in gülü manfulofi$ıla nasıl bam atarlar.Kendisi takim kapitanımızdır, kafasına göre kick atar esea'da 4 premade girip.

    Tr csgo'su diye birşey de yok zaten.İstanbul csgo su var.
  • support yalan söylemiyorsa esea'da da manuel ban var artık. bu şahsa gelirsek, karşı takımdaki arkadaşlarından info alıp maç sattırıp rank G olmuşsa bunun wh açmaktan ne farkı var? bi de hile değilim diye açıklama yapmış. hack kullanmadın tamam, ama bunu yapmak hiledir.

    info aldığını belli etmeden oynamayı becerememiş kıyamam
  • ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    sen de fifa'da pro egosuna giriyosun ama kimse takmıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zfrsvm

    sen de fifa'da pro egosuna giriyosun ama kimse takmıyor

    Kardeşim iyi olanın hakkını veririz, bunlar iki lan turnuvasına katılıyor havalar 5 milyon. Eseada veya normal mm de her yerde var bu tip türklerden. Sanırsın bilir kişi edasında sana komutlar vermeye kalkar, kendi ölür hani nerdösünüzyaa diye ağlar, karşısındakini genelde küçük görmeye çalışır. Bu tiplerden hemen hemen her oyunda var cs de çok daha fazla var bunlardan, hem ben ne egosu yaptımla her zaman alçak gönüllü davranırım bana yanaşana yazana yaklaşana :) ha karşımdaki kendini bir şey sanıp hava yaparsa ona da hakettiği gibi davranırım bilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • can_celik kullanıcısına yanıt
    https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/6bwayi/tarziiq_pishila_banned_on_esea_till_2022/dhpz6db/

    https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/6bwayi/tarziiq_pishila_banned_on_esea_till_2022/dhq4bn9/

    We do not place manual bans on ESEA




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f0rest -- 18 Mayıs 2017; 19:15:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • f0rest kullanıcısına yanıt
    ingilizcem iyi değil, şu kısmı anlamadım, madem manuel ban atmıyorlar, o zaman arkadaşlarına maç sattırma olaylarını nasıl anlayıp ban atıyorlar? bunun otomasyonsal nasıl bi yolu olabilir ki? ('manful isimli şahıs hile değil' demiyorum)
  • can_celik kullanıcısına yanıt
    hilelere manuel atılmıyormuş. matchfixing için manuel malicious activity banı atılıyormuş

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • f0rest kullanıcısına yanıt
    Boşa demedik manuel ban yok mail fake diye

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eseadan ban yedikten sonra yeniden faceit'e dönüş yapmıştı ama ordan da yine ban yemiş:https://www.faceit.com/en/players/IMNI

    eskilerin tescilli hilecisi olduğu için anında banı çakıyolar affetmiyolar. bu da eski hesaplarından yalnızca biri:https://www.faceit.com/en/players/-manfuL-/friends arkadaş listesine bakarsanız zaten hesabın kendisine ait olduğu rahatça anlaşılıyor. her zaman derdi ki, ''ben hile yapmadım faceitte adıma hesap açıp bilerek hile yaparak ban yiyorlar ismimi karalıyolar zart zurt ''. e hadi bakalım bunları da açıkla malful efendi niye her platformdan habire ban yiyon? çok iyisin diye çekemeyip banlıyolar mı yoksa üstüne oyunlar mı oynanıyo eyyy faceit esea siz kimsiniz yaa?




  • yayınlara devamhttps://www.twitch.tv/virilofficial

    biri diyordu bir daha esea oynasın banlattıracam diye hadi buyur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: f0rest

    izleyerek atılınca hile olmuyor mu onu anlamadım ben? şu ana kadar kaç kişiye izleyerek yanlış ban atılmıış? bildiğiniz örneği var mı?

    not: videoyu izlemedim

    Kuzeni açmıştır veya kardeşi olmadı biraderi açmıştır hile vs neyse karşı takımdan info alıyormuşmuşmuş banane iyi olmuş rank kasacağına adamlık kassaydı
  • bunlar ESEA veya Faceit engelliyen hackler kullanıyor sanırım ,

    Organner PL hack :D aylık 99 usd leage hack diye geçiyor.
  • 1.6 da çöptü.

    Zaten eseada a+ ya çıkan ben profesyonel oyuncuyum diyor. Bende a+'yım eseada. faceitte 2.65 kda ile oynuyorum lobide herkes sövüyor bu nasıl kda diye ama kimse tanımıyor.
    Çok konuşanlar genelde boş oluyor. Yayınlarını izledim üslup yok sadece sövüyor.
  • Manful kim len

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LebEns53 L kullanıcısına yanıt
    O nasıl kd hocam faceit profiline bakabilir miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hey You!

    O nasıl kd hocam faceit profiline bakabilir miyim?

    Hocam 1-1.5 aydır cs oynamıyorum 2.65 ten düşmüş en son maçlarda muhtemelen. Arada takılmaya falan giriyorum düşük hesaplarla şu an goldlar falan tokatlıyor o derece leş oldum :Dhttps://www.faceit.com/en/players/LebensZ
  • LebEns53 L kullanıcısına yanıt
    nova tokatlamışsın 5-6 level gelmeye başlayınca tökezlemişsin.
  • 5-6 level gelmeye basladiginda tokezlesem eseada belli yerlere cikamazdim heralde faceit uyeligi almadigim icin eglencesine giriyorduk arkadaslarla full focus oynamanin bir mantigi yok sadece mm'den daha iyi işte. Globalde 9x mevlana geliyor faceitte o sorun yok. Karşıma gelecek insanlarıda ben seçmiyorum dediğin gibi nova da olabilir ben zaten proflari tokatliyorum demedim sonuç olarak. kda iyiydi lobide ne anam kaliyordu ne bacim hocam onu anlattim ama beni kimse tanimaz girdigim oyunlarda her olene sovup kral benim havasinda takilmadigim icin :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.