Şimdi Ara

Türk turizminin katilleri bu sefer de plaja gelen turisti linç etti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• https://x.com/i/status/1924048419946897562

Kleopatra Plajı’nda şezlong fiyatını yüksek bulan bir turist, havlusunu kuma serince, tesis çalışanları tarafından darp edildi!
    Turist uyarıyı reddedince saldırıya uğradı, o anlar diğer turistler tarafından kaydedildi.

======================

"T.C. bana ne kazandırdı" sırrı'nınkilerin çöktüğü mekanlardan biri olmas... pardon ya. onlar alaçatı'ya çökmüşlerdi. ben karıştırdım... özür dilerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni yasa çıkmalı.

Tarihi, Turistik bölgelerdeki iş yerlerinde ve Otellerde; çalışanların ve iş yeri sahiplerinin daha önceden sabıkası olmaması ve psikoteknik belgesi almaları şart koşulmalı. Eğer hali hazırdaki iş yeri sahipleri bu şartları karşılamıyorlarsa da iş işleyiş ve ortamına karışmaları ve de iş yerinde bulunmaları yasaklanmalı. Denetimini de Yapay Zekalı kameralar yapardı. Böyle bir sistemimiz olmadığı için; zabıtalar, iş teftiş kurulları, emniyet, bağımsız denetim firmaları vb. denetleyebilir.

Diğer türlü, bu son olmaz maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ümit Özdağ'ın desteklediği mafyalar pardon vatansever Turizm işletmeciler Türk turizminin katilleri bu sefer de plaja gelen turisti linç etti!  

Türk turizminin katilleri bu sefer de plaja gelen turisti linç etti!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 19 Mayıs 2025; 1:23:56 >
  • Ülkede devlet yok ki , turizm yerleri , uyuşturucu mafyaya teslim edilmiş durumda. Laik -anti laik savaşında ülkede mafya çok güçlendi

• Tek_Kisilik_Muhalefet T kullanıcısına yanıt

Yanlış. Mafya üzerinden kim zenginleşiyor dikkat edersen doğru cevabı bulursun. Devlet her zaman vardır. Yönetenlerin yönetim şekli farklılaşır.

• NeoNesil2025 N kullanıcısına yanıt

Bunlar genelde dogu ve güneydoğudan gelen vatandaşlar. Bir yeri sahiplenip istedikleri gibi at oynatırlar.

• Malum kesimin malum tipleri sahilde, pazarda, otobüste vs. vs. her yerde pislik, hayvanlık, zorbalık, dolandırıcılık. Neşet Ertaş boşuna dememiş İşte " hayvandan doğanlar hayvan olurlar " ve de oluyormuş gerçekten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türk turizmi mi.

Anadolu birleşmiş et tırnak olmuş turizmi diyeceksiniz.

• Belki ataları 7500 yıl önce orada yaşıyordu.
    O kumu oraya dedeleri sermiş olamaz mı?

• tayland bali vietnam filipinler en kötü mısır var.sen gel Türkiye de tatil yapmaya calis.
    Dunyanin En Pahali ulkesi Türkiye dir.
    Dayağı Hak etmiş vizyonsuz herif..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Malum kesim işgali

• istanbul göçle nasıl yok edildiyse, ege ve akdeniz kıyılarımızda aynı şekilde yok edilecek, vahşi bir kültür hakim olacak. şuanda yok edlime sürecine şahit oluyoruz.

• Siyasal dinci parti uzaktan izliyor sadece bir şeye müdahale ettiği yok.

• Türk mü Kürt mü turizm anlamadım birisi anlatsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.