Şimdi Ara

Türk Telekomdan Türknete geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar


    10 seneden fazladır türk telekom internet kullanmaktayım hiçbir sorunum yok fakat artan fiyatlar nedeni ile türk nete geçme kararı verdim. Geçiş işlemleri için bir bilgim yok aktif olarak 50 mbps download 8 mpbs upload paketini kullanmaktayım altyapım 100 mbps hıza kadar destekliyor altyapı sorunum yok şu anki internetimi ev telefonuyla birlikte kullanıyorum aklıma takılan kısım geçiş işleminde ev telefonuyla birlikte olacak şekilde mi talepte bulunmam gerek yoksa ev telefonsuz talepte bulunduğumda da sıkıntısız geçiş işlemim sağlanır mı cevaplar için şimdiden teşekkürler




  • Merhaba, telefon hattınızla geçiş yapılır ancak telefon kullanmak istemiyorsanız geçiş tamamlandıktan sonra yalın internete döndürebilirsiniz. 0850 288 80 81 numaralı hattımızla görüşme sağlayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.
  • Benim de aynı derdim var.7-8 senedir problemsiz VDSL kullanıyorum.Fiyatlar çok yükseldi.Alo paket var fakat telefon bağlı değil kullanmıyoruz.Yalın alamadığımız için bu şekilde aldık.Geçiş işlemi için başvuruyu nasıl yapmalıyız? Daha sonra telefonu iptal edebilir miyiz.

  • basmane kullanıcısına yanıt
    Merhaba, geçiş başvurularınız için 0850 288 8081 numaralı hattan bize ulaşabilirsiniz. Evet, daha sonra sadece internet hizmetimizi kullanmaya devam edebilirsiniz.
  • @TurkNetDestek merhabalar 100mbps geçiş işlemim çok kısa sürede sorunsuz bir şekilde yapıldı şuan itibariyle 100 mbps türknet internet sahibi oldum çok teşekkürler.Aynı apartmanda oturduğum arkadaşımda türknete geçecek fakat şu an kullandığı internet kendi üstüne ama ev telefonu babasının üstüne kayıtlı geçiş işleminde nasıl bir adım izlemeliyiz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zutano -- 10 Şubat 2022; 19:24:52 >
  • zutano kullanıcısına yanıt
    Merhaba, churn geçş başlatabilirsiniz. eğer telefon hattı kullanılmıyorsa yalın geçişte yapabilirsiniz. 0850 288 80 81 numaralı hattımızla görüşme sağlayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.
  • Ben de neredeyse 1 ay önce türknet'e geçiş yaptım telekom benim hattı kapatmadı. 10 günlük taahütsüz fatura ödedim. Güncel faturam 305 tl gözüküyor. Telekomu aradığımda iptal işlemim nasıl oluyorsa beklemedeymiş. Türknete sorduğumda biz iptal işlemi için başvurduk ttnetle görüşün diyolar...Geçiş yaparken dikkat edin. En iyisi iptal edip yeniden açtırmak...

  • 24 mbit vdsl kullandığım hattımı yaklaşık 3 hafta önce taşıdım oyunla işim yok fazlasıyla işimi görüyor.



    Türk Telekomdan Türknete geçiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basmane -- 15 Şubat 2022; 15:31:49 >
  • basmane kullanıcısına yanıt
    Keyifli kullanımlar dilerim
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    24aylık ttnet taahütümün bitmesine 1 ay kaldı, Turknetin internet sitesinde ttnet aboneliğiniz var ise iptal yaptırmayıp geçiş yapalım diyorlar kesinti yaşamamak adına...

    ancak ttnet in verdiği modem çok iyi değil, ayrıca onlar vermişti yani hizmet bitince geri alacaklarını söylemişlerdi.



    ben ttneti iptal edip modemlerini geri verip, modemin değişmesinide istiyorum Turknete geçtiğimde.... yeni modem veriliyormu yoksa ücretini vermemiz mi gerekiyor?


    "gigafiber altyapımız gigafiber üzerinden ya da türk telekom fiber altyapısı üzerinden hizmet verdiğimiz aboneliklerde modem ücretsiz verilmektedir." böyle bir yazıya denk geldim bu kampanya sürüyormu??

  • sipru S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, evet mevcut hizmeti iptal etmeden bize churn geçiş talep edebilirsiniz. Şu an fiber hizmet alıyorsanız bize geçiş yaptığınızda kullandığınız modem mülkiyeti bize geçmektedir. Aynı modem ile hizmete devam ediyorsunuz.
  • konudan bağımsız sorum, ttnet elektrikler gidince internet kullanılamıyordu, turknet e geçiş yaparsam elektrik gitse dahi interneti kullanabiliyor muyum?

  • Bu durum servis sağlayıcı ile ilgili değil. Binanizda gpon ile Fiber hat kullanıyorsanız, ont ve router güç kaynağına bağlıysa internete çıkabilirsiniz. VDSL kullandığınızda ise yine güç kaynağınız olacak ama saha dolabının aküsü bitecek kadar uzun kesinti olursa onlar da fayda etmiyor. O yüzden fiber altyapı bir adım önde. ISS ile ilgili bir konu değil yani.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.