Şimdi Ara

Türk Telekom Youtube Bandwith Düşürmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar, sabah saatlerinde youtube izlerken 100 mbps fiber internetimle bu hızları alıp daha iyi yükleme süreleri elde ediyorken akşam 7'den sonra sadece youtube'de geçerli olmakla birlikte hızım 50 mbps civarlarına düşüyor . Bunun sebebi sizce nedir?

• Böyle şeyleri kafa takmaya değmez. Yurt dışı çıkışı vs yoğunluk olayından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 4 Kasım 2023; 23:35:26 >
  • AMC kullanıcısına yanıt

İnterneti 200mbps'ye yükselttim ama yine aynı. Ayrıca ben bu interneti 8k video izleyebilmek için alıyorum. Neye göre kime göre kafaya takmaya değmez. Vpn ile denediğimde çok rahat 8k video izleyebiliyorken normal bir şekilde zar zor 50mbps gibi hızları görüyorum ki bu da benim için yavaş kalıyor. Sizin için kafaya takmaya değmeyebilir ama ben parasını ödediğim bir hizmetin karşılığını almak isterim. Ayrıca eski kablo tv internetimde hiç böyle bir problem yaşamamıştım. Onların verileri yurt dışına çıkmıyor mu acaba?

• Video ekranına sağ tıklayıp meraklısı için istatistikler kısmını açıp donma yaşadığınız anlarda öncesi ve sonrası şeklinde ekran görüntüsü alabilir misiniz? Yani video normal akarken bir tane, bir de donmaya başladığı sıralarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 31 Aralık 2023; 18:12:49 >
  • Eğer video izlerken reklam engelleyicisi kullanıyorsanız, youtube bandwidth kısma olayını kendisi yapıyor diye biliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.