Şimdi Ara

Türk Telekom Yeni Paket Ekledi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
3
Favori
14.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: harce74

    sizde en kötü tarafı 50 mgbite 300 gb almanız olmuş çünkü 50 gb te 50 mgbit alanlar şu anda kampanya fiyatı 80 tl ödüyor ve tt yan çizmez ise bunların akn si yani kotaları sınırsız olacak 1 ocak 2019 da sizinde kotasız olacak ama 50 mgbit 116 tl diye diretmişler size birde kotası az olan 50 gb te 50 mgbit kullananlar aylık 80 tl mi ne verecekler bu resmen haksızlık 2 tarafta aynı hizmete farklı fiyatlar verecek sırf biri kotayı az aldı diye bu fark açılıyor ama 2019 da her 2 pakette aynı şartları olacak 2 side sınırsız ama fiyatlar birine tuzlu birine faydalı gelecek

    Alıntıları Göster
    Ben Mayıs 2017'de 200gb 50mbit pakete geçtiğimde indirimlerle ortalama ayda 80 tl ödedim daha sonra ek 100gb kota teklif ettiler 10 liraya ayda kabul ettim. Benim için 300gb 50mbit gayet yeterli. Hız düşünce 16mbite düşüyor. O da gayet yeterli. Bu AKN kalktı muhabbetine bizi ....... işte gün gibi ortada her şey.

    50mbit hızın 50sini de alabiliyorum. Ping'im 5ms çıkıyor. Bizim siteye özel TT altyapı döşemiş başka bir alternatifim de yok ne yazıkki. Mayıs'a kadar bakalım kim öle kim kala.




  • 4 Mbps ile başladıkları için tebrik ediyorum.

    128,256,512Kbps diye de başlayabilirdi.

    8 Yıllık Bir Süperonline kullanıcısı olaraktan ; 1 Ocak itibariyle belki daha öncesinde , Süperonline'nin de Telekom'u aratmayacağını düşünüyorum.

    ------------------------------------------------------------------
    Bu da 6 Aralık'ta paylaşmış olduğum ve birçoğumuz aklında olan fikirdi.Maelesef son cümlem yine doğru çıktı.

    Ben kendi fikrimi söyleyeyim. AKN olmadığı için tek şansları artık İnternet hızları.Farklı kategorilerde paketler yapacaklar.Çünkü tek paketle bu işler yürümez.

    Alt bir limit belirleyip (Korkarım ki 3 Mbps olmaz) fiyat belirleyecekler ve yukarıya doğru hem hız hem fiyat artacak.Örnek vermek gerekirse ;

    8 Mbps Sınırsız 59.99 TL
    16 Mbps Sınırsız 69.99 TL
    24 Mbps Sınırsız 79.99 TL

    Dediğim gibi umarım beteriyle karşılaşmayız.Çünkü bu zamana kadar hep beteriyle karşılaştık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alti9Otuz5 -- 17 Aralık 2018; 13:36:57 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DXM06

    Az önce TT'den aradılar Mayıs'ta biten kontratı 24 ay yenilemek için.

    50mbit 300gb'a aylık 101 lira veriyorum.

    Telefonda kadın yok şu kadar yok bu kadar size indirim şu kadar falan dedikten sonra ayda 116 tl ödeyeceksiniz aynı paket için dedi.

    Ben de 100 lira ödediğim şeye neden 116 ödüyorum 6 ay önceden diyince kız telefonda kaldı.

    3 ay sonra TT bundan daha iyi bir kampanya yaparsa zararımı karşılayacak mısınız diye sordum cevap yok.

    Ya bu ülkede işini bilen düzgün bir tek insan olmaz mı? Her şey yalan dolan çakal çukallık üzerinde kurulu.
    50 mbps akn siz 88 tl teklif ettiler 35 mbps 75 liraya kullanıyordum demekki fiyatlar sabit değil kime ne tuttururlarsa.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bio technolog

    50 mbps akn siz 88 tl teklif ettiler 35 mbps 75 liraya kullanıyordum demekki fiyatlar sabit değil kime ne tuttururlarsa.

    Alıntıları Göster
    Aynen

    sazan.avi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wellman

    4 mbps e kadar yazmış birde yani tam 4 vermeye güvenemiyor
    youtube'da vereceği 3-4mb en fazla. bizim şu an 24mb oluyor da ne oluyor? 14mb en fazla görüyorum.
    15temmuzdan sonra 1.5 sene video oynatamadım. yakın zamanda çıkacağız zaten.
  • Merhaba, Millenicom'da 35 mbps fiber paketi ayda sadece 69,90 TL, üstelik Taahhütsüz ,

    Aynı paket malum firmada 154,90 TL :(
    İncelemek için ;

    Millenicom



    WhatsApp Destek Hattımız
    0539 333 0 333



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi millenicom -- 17 Aralık 2018; 15:11:1 >
  • Çok büyük kıyak yapmışlar fiyatlarda, böyle giderse şu eskidenki çevirmeli modemlere geçeceğim yakında.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kernel Panic

    35 Mbps 75gb AKN ile 71 tl ödüyorum ve 1 yıl daha sözleşmem var. Açıkcası hızdan memnunum 1 yılda 1 kez sorun yaşadım.


    Yeni tarifeler taahütlü olanları etkilemiyor sanırım ancak geçen gün telekomdan şöyle bir mesaj geldi.


    Nedir bunun anlamı?
    Aynı paketi kullanıyorum sadece 75 lira bize :) Neyse aynı mesaj bana da geldi. Sözleşme bitene kadar AKN kalkacak sınırsız kullanmaya devam edeceğiz.




  • millenicom kullanıcısına yanıt
    Merhaba fiber alt yapıyı kimden kullanıyorsunuz binamızda süperonline var

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yihuuuuu 6 çikobit internett !!!! Hemide 70 liradır ha.Her zaman böyle bir internetin hayaliyle yaşadım.Artık gelsin downloadlar gitsin uploadlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TTnet de modem bedava kampanyalar bekliyorum. 24 saatlik, girdiğimiz saate göre yada ön ödemeli saat alımı şeklinde
    AKN kesinlike yok, hız 56 Kbit İstediğin kadar indir

    Türk Telekom Yeni Paket EklediTürk Telekom Yeni Paket Ekledi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 17 Aralık 2018; 15:35:36 >




  • Taahhüt bitsin ben yapacağımı biliyorum. Her ay bir arıza, her ay bir sorun, her ay kopmalar, aradığın zaman da yok alt yapı çalışması var, yok arıza var falan filan salllayıp duruyorlar. Bitmedi gitti bu altyapı çalışmaları, güya İstanbul'da oturuyoruz birde.


    Geçen ayın bitmesiyle de baktım internetim çok yavaş, düzelir herhalde diye hiç kontrol etmedim, Aralık ayının ilk haftası böyle geçti, sonra bi internet hızımı kontrol edim dedim bakalım kaç mbps veriyor diye, baktım ki 5mbps, yeni aya girmişiz ama bir haftadır AKN devam ediyor, hemen müşteri hizmetlerini aradım, dedim internetim yavaş,yeni aya geçiş yaptığımız halde bir haftadır hala AKN uygulaması devam ediyor diye, hemen baktı oradan arıza kaydınız oluşturuldu, aradığınız numaraya da bir hafta ücretsiz kullanacağınız 2GB internet hediye gönderildi dedi, tamam dedim teşekkür ettik, aradan bir gün geçti müşteri hizmetlerinin bant kaydı arıyor, arızanız düzeltildi mi diye, baktım internet hızına 10mbps veriyor, uğraşmak istemedim düzeltildi diye geçiştirdim yoksa arıza falan hikayesine ekip gönderip sürekli faturaya 30TL bindirme yapıyorlar.

    Ulan siz bilmiyor musunuz 16mbps internet vereceğinizi, verdiğiniz internet 10mbps biz enayi miyiz keriz miyiz, 10mbps'e sabitleyip 16mbps veriyoruz diye yedirmeye çalışıyorsunuz, 75GB AKN'yi düzgün kullandırtmıyorlar.

    Şimdide utanmadan limitsiz internet veriyoruz diye uçuk fiyatlı paketler hazırlamışlar.




  • Telekom bey telgraf bağlar mısınız bana paketler çok pahalı geldi de.
  • Hâlâ aynı ne değişmiş ki? Dalga geçiyorlar lan bunlar. Yakalım yikalim bütün TT ofislerini...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DXM06

    Ben Mayıs 2017'de 200gb 50mbit pakete geçtiğimde indirimlerle ortalama ayda 80 tl ödedim daha sonra ek 100gb kota teklif ettiler 10 liraya ayda kabul ettim. Benim için 300gb 50mbit gayet yeterli. Hız düşünce 16mbite düşüyor. O da gayet yeterli. Bu AKN kalktı muhabbetine bizi ....... işte gün gibi ortada her şey.

    50mbit hızın 50sini de alabiliyorum. Ping'im 5ms çıkıyor. Bizim siteye özel TT altyapı döşemiş başka bir alternatifim de yok ne yazıkki. Mayıs'a kadar bakalım kim öle kim kala.

    Alıntıları Göster
    benim bildiğim kadarıyla tt nin fiber altyapısını netspeedle millenicom kullanabiliyormuş

    https://www.milleni.com.tr/eviniz-icin/basvuru/internet/prestij-kampanyasi/668768a0-27a4-43a3-9789-d7f25721c5fe?selectedCampaignId=668768a0-27a4-43a3-9789-d7f25721c5fe&SelectedInternetOfferId=1cf86534-98f7-4ac4-be9f-aa49818bc950

    https://www.netspeed.com.tr/fiber-tarifeler/

    bu 2 firmada türk telekomun fiber altyapısından hizmet verebiliyormuş benim ne yazık ki böyle şansım yok çünkü binada altyapı yok şu anda mobilden yaralanıyorum bakalım ne zaman altyapı gelecek telekomda binaya taşınalı 2 ay oldu hala gelmedi binanın yapılışı da 8 ay önce bitmişti zaten neredeyse bina 8 aydır internetsiz o yüzden bu paketleri kullanamıyorum net bilgiyi forumda kullanıcıların yorumlarından yada firmaları arayarak öğrenebilirsiniz




  • Bu gün aradım müşteri temsilcisi o kadar kötüydü ki kapadım teli yüzüne. Hizmette kalite sıfır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunlar sanki piyasaya yön vermeye çalışıyor gibi geldi.Bukadar yüksekten algı operasyonu yaparcasına fiyat artırıp daha sonrada kampanyalarla istedikleri fiyata düşürecekler ve hal böyle oluncada bizlerde OooO fiyat neydi kampanyayla nerelere çektiler vallahi helal olsun diye teşekkürler telekom naralarıyla oraya abone olmaya gideceğiz.Bunun adınada eskiler Ölümü gösterip Sıtmaya razı etmek derlermiş.
  • yaw kardeşim dolandırıcılığın daniskası , şimdiden algı yanılması yaratarak milleti kandırmaya çalışıyorlar . ben 24 mbit 100 gb kota fiber neti 65 tl ye kullanıyorum taahhütlü , zaten 100 gb kota kullandıktan sonra 8 mbite düşüyor hızım onu da istediğim kadar kullanırım . 70 80 tl ye sınırsız 8 mbit kotasız internette ne oluyor . ya Allah aşkın bi yazılanları gerçekten anlayarak okuyun ya . ondan sonra telekom bizi düşünüyor yok efendim biz mücadele ettik kazandık . forumda bazı aptal şahısların dili pabuç kadar fakar kıt akıllı sinek bilmemneresi kadar aklıyla gelmiş aptal aptal modlarda ukalık yapıyor . allah afiyet şifa versin aklına da gözüne de kafa yapısına da ..

    hala daha anlamayan olduysa kısaca anlatıyım 24 mbit hızım 100 gb kotam var . 100 gb kullanım sonrası 8 mbite düşüyor ve zaten 65 tl ye 8 mbitimi istediğim kadar kullanırım bunda sınır yok . fakat bu herifler gelmiş 8 mbti sana 70 80 tl kotasız sağlayalım . insanların aklını bulandırarak kandırmaca başka birşey de değil . hala mücadelden bahseden tipler varsa al sana telekomun yanıtı . resmi kanıtlarına bakmadım işallah arkadaşın girdiği gösterdiği veriler doğrudur .


    ayrıca forum yönetimi ... ! forum iyice yılların birikiminden ötürü çok yavaşladı msj göndermek bile artık çok sorunlu oldu ve her önüne gelen garip garip mesajlar açıyor ve bunlar da çöp tenekesine gitmesi gerekirken forumda gereksiz tartışma ve yer kaplıyor .




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.