Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM YATIRIM YAPMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar daha önce ttnet ilede türk telekom ilede defalarca görüştüm hatta görüştük mahalleli olarak. ancak mahallemizde halen hızlar 1mbit bile geçmiyor.
    en son dilekçe verdik ama halen bir çözüm üretilmedi. dilekçeyi ümraniye telekom müdürlüğüne verdik 10 şikayetçi ile birlikte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 21 Mart 2014; 21:36:37 >

son çare btk ya mı yazsam acaba ?
  • umudunu kırmak istemem ama gerçekleri kabul etmek lazım,onlar ne zaman bölgende hat düzeltme işine girerse o zaman rahatlayacaksın!..takip ediyorum asağı yukarı aynı sorunları tartısıyoruz paylaşıyoruz ttnet forumundan cıkmıyoruz ikimizde..
    asus prime H410M-D LGA 1200 /i5 10400 /corsair vengeance LPX 2x8 Gb 3000Mhz / RX sapphire pulse 5600xt / FSP HV Pro 550w 80 Plus / Sandisk SSD Plus 120 Gb / WD 1 Tb HDD Blue /Dark X Force kasa /AOC 27G2U/BK 144Hz monitör / Logi K330 /Logi M590
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_divx

umudunu kırmak istemem ama gerçekleri kabul etmek lazım,onlar ne zaman bölgende hat düzeltme işine girerse o zaman rahatlayacaksın!..takip ediyorum asağı yukarı aynı sorunları tartısıyoruz paylaşıyoruz ttnet forumundan cıkmıyoruz ikimizde..

ah hocam ah . benim çektiğim işkence varya...
    ben kendi evimde şöyle bir cuma gecesi rahat rahat takılamıyorum bile. internet hızım 0.90 veya max. 1.10 ...
    ben 8 olsun razıyım düşün artık. millet evinde 24 falan kullanıyor ben 8e razıyım
    işte sorun orada ne zaman yapacaklar o kadar başvurduk talep oluşturduk yapmadığımız şey kalmadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 26 Eylül 2012; 1:30:00 >
  • bana 25 ping 4 mbit bağlantı bile yeter..eski oturdugum semtte uydunetim vardı..3 mbit test yapıyordum abartmıyorum dalgalanma yoktu neredeyse ...hayır şöyle bir uygulamalarıda yok bolgenizde altyapımız yetersiz faturanın yarısını alalım deseler..enazından ordan bir anlayış yapsalar..hizmet neye göre kime göre hangi altyapıya göre bunun bir etkileşimi yokmu .. böyle uzar gider...
    asus prime H410M-D LGA 1200 /i5 10400 /corsair vengeance LPX 2x8 Gb 3000Mhz / RX sapphire pulse 5600xt / FSP HV Pro 550w 80 Plus / Sandisk SSD Plus 120 Gb / WD 1 Tb HDD Blue /Dark X Force kasa /AOC 27G2U/BK 144Hz monitör / Logi K330 /Logi M590
  • aynen katılıyorum sana...
    senin şuanki internet hızın kaç ?

hayret iyileşme var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_divx -- 1 Eylül 2012; 1:38:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bazen benimkide çıkıyor öyle .

bölgeye yatırım yapmak istemiyorlar.

Dilekçeden 1 ay sonra çalışmalara başlandı. Şuan hattım 28 mbite kadar destek vermekte. 16 mbit limitsiz tarifesindeyim ve hızım aşağıdaki fotoğrafta gözükmekte.

Siz siz olun asla bu işin peşini bırakmayın. Yoksa ilgilenmezler. Kolay gelsin

Orijinalden alıntı: ersinbektas

Ben Bursa'dayım, bundan 6 ay öncesine kadar en fazla sağlıklı bir şekilde 5 mbit hız veriliyordu. Dilekçe yazdık şikayet ettik hız çok düşük diye.

Dilekçeden 1 ay sonra çalışmalara başlandı. Şuan hattım 28 mbite kadar destek vermekte. 16 mbit limitsiz tarifesindeyim ve hızım aşağıdaki fotoğrafta gözükmekte.

Siz siz olun asla bu işin peşini bırakmayın. Yoksa ilgilenmezler. Kolay gelsin

kardeş takibini yapıyoruz ama adamlar ilgilenmiyor bile , artık biz gidince adam suratını öte yana çeviriyor yine mi siz der gibi.

• saha dolabı kurulmuyorsa beklemenizde fayda var. çünkü yönetimi ile anlaşılan her binanın altına kadar fiber geliyor. ( en azından Balgat / Ankara'da böyle.)

AMD Ryzen İşlemci Kullananlar Kulübü

AMD Ryzen 9 3950X @4.7Ghz / Asus x570 TUF / Corsair Vengeance LED 4x16GB 3200Mhz CL16 / PNY Tesla P100 AI GPU / Nvidia Titan Volta / EVGA 750W P2 80+ Platinum / Corsair 400C / Corsair H115i / Corsair ML140 x4 / Corsair RapidFire RGB / Corsair M65 Pro RGB / Corsair Void USB RGB / Corsair MM300 Medium / ASUS VG248QE 144Hz / Samsung Evo 970 1TB / Samsung Evo 840 120GB x2 / WD Green 1TB
  •  TÜRK TELEKOM YATIRIM YAPMIYOR

aslında sağlam yatırım yapıyorlar ama beceriksizler işte

ben hiç görmedim o yatırımı...

bizim mahalleye türk telekom en son 15-20sene önce ugrayıp telefon şebekesi kurdu o kadar.
  • Uzun yillar sonra nihayet bir faliyet gördük! sokağımıza fiber döşüyor! İki gundur calisiyorlar nihayet bugun elemanları görüp konustum. Ne zaman aktif olur diye sordum 1 ila 2 ay arasinda dediler saha dolabı gelecek mı dedim dolaplar değişecek yenileri konacak dendi. Bir tek binaya kadar gelecek mı fiber diye sormayı unuttum. Ama olsun en azindan calisiyorlarken bile gormek sevindiriyor insani :) bu arada yer ist bahcelievler kocasinan civari.. Bir de bir sorum olacak sitede okuyorum fiber gelen yerlere net limitsiz kullanan kullanıcıların hızları artırılıyormuş 20 mb kadar. Bu dolaba yakin oldugundan mı yoksa fiber gecen her yer için mi gecerli? Umarim darısı konuyu açan arkadasa ve bu konuda muzdaribiz olanların basına gelsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyrusefer -- 1 Eylül 2012; 22:36:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: seyrusefer

Uzun yillar sonra nihayet bir faliyet gördük! sokağımıza fiber döşüyor! İki gundur calisiyorlar nihayet bugun elemanları görüp konustum. Ne zaman aktif olur diye sordum 1 ila 2 ay arasinda dediler saha dolabı gelecek mı dedim dolaplar değişecek yenileri konacak dendi. Bir tek binaya kadar gelecek mı fiber diye sormayı unuttum. Ama olsun en azindan calisiyorlarken bile gormek sevindiriyor insani :) bu arada yer ist bahcelievler kocasinan civari.. Bir de bir sorum olacak sitede okuyorum fiber gelen yerlere net limitsiz kullanan kullanıcıların hızları artırılıyormuş 20 mb kadar. Bu dolaba yakin oldugundan mı yoksa fiber gecen her yer için mi gecerli? Umarim darısı konuyu açan arkadasa ve bu konuda muzdaribiz olanların basına gelsin :)

kıskandım

hayırlı olsun kardeş...

• Başka illeri bilmem ama türk telekom geçen sene ve özellikle de bu sene kayseriye müthiş altyapı yatırımı yaptı.her yer saha dolabı ve bina altları da t11 fiber kabin oldu nerdeyse.Ben de bu seneye kadar sizin gibi sıkıntı yaşarken yaklaşık iki aydır fibernet kullanıyorum.

Orijinalden alıntı: vestham

Başka illeri bilmem ama türk telekom geçen sene ve özellikle de bu sene kayseriye müthiş altyapı yatırımı yaptı.her yer saha dolabı ve bina altları da t11 fiber kabin oldu nerdeyse.Ben de bu seneye kadar sizin gibi sıkıntı yaşarken yaklaşık iki aydır fibernet kullanıyorum.

hocam, ben de talastayım. Evimizin onundeki kaldırımdaki K.B.B F/O yazıyor. K.B.B Kayseri Buyuksehir Belediyesi demektir diye dusunuyorum fakat kafama söyle bise takıldı, uzerinde neden K.B.B yazıyor, şirket ismi yazması gerekmiyo muydu? Bu konuda bi bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyzof -- 4 Eylül 2012; 0:25:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: boyzof

quote:

Orijinalden alıntı: vestham

Başka illeri bilmem ama türk telekom geçen sene ve özellikle de bu sene kayseriye müthiş altyapı yatırımı yaptı.her yer saha dolabı ve bina altları da t11 fiber kabin oldu nerdeyse.Ben de bu seneye kadar sizin gibi sıkıntı yaşarken yaklaşık iki aydır fibernet kullanıyorum.

hocam, ben de talastayım. Evimizin onundeki kaldırımdaki K.B.B F/O yazıyor. K.B.B Kayseri Buyuksehir Belediyesi demektir diye dusunuyorum fakat kafama söyle bise takıldı, uzerinde neden K.B.B yazıyor, şirket ismi yazması gerekmiyo muydu? Bu konuda bi bilginiz var mı?

onlar superonline'ın hatları. genelde belediyeler ile anlaşma yapıyorlar yoksa hat çekemezler.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.