|
Adına ne diyeceğimi dahi şaşırdım açıkcası. Daha öncesinde yaşadığım çok ince bir modem sorununu bu konuda anlatmıştım ve sonrasında bu sorun çözülmüştü. En son olarak hattımı fastpath'e aldırdıktan sonra mutlu mesut hattımı kullanmaya devam etmiştim. Fakat son 1-2 haftadır tam olarak ne olduğundan emin olmadığım ve nasıl açıklayacağımdan da emin olmadığım, yine önceki kadar ince ve garip bir sorun yaşıyorum. rastgele aralıklarla, fakat yoğun saatlerde daha çok olacak şekilde, internet bağlantısı 20-60 saniyeliğine gidiyor sonrasında geri geliyor. kesinti nedenini anlamak için modem ayarlarına giriyorum, herhangi bir "crc hatası" veya disconnect/reconnect sayısında artış vs. yok. modeme bakıyorum, ışıklarda bi değişiklik vs de yok. bu sorun bazen bir gün hiç olmuyor ama bazen bir saat içinde bir kaç defa yaşanıyor. eğer tivibu eğer canlı yayın alıyorsa(8/55 IPTV üzerinden diye tahmin ediyorum) canlı yayına bişey olmuyor fakat bu geri sarma vs açıksa (bu da sanırım 8/35 internet hattı üzerinden çalışan özellik) yayın kesiliyor ve cihaz güvenli moda atıyor.(stb olarak zte b860h var.) bu arıza yaşandığı esnada eğer bilgisayarda video izliyorsam videonun önden yüklü olduğu kısım bitmeden internet geri geldiği için anlaşılmıyor bile fakat valodaysam valodan oyunun ortasında atarak camı çerçeveyi indirmeme neden oluyor. mh'yi aradım detaylıca anlattım klasik "bizde bir şey gözükmüyor beyfendi" cevabını aldım, muhtemelen haklı da. telefonu kapattıktan sonra valoyu custom mapte açık bırakıp, obs'i de ekran kaydında bırakıp markete gittim. gidip gelene kadar internet tekrar gitti kesinti tam olarak şöyle oluyor; (videoda arkada gözüken ping grafiği hrping programıyla oluyor, ping attığı server cloudflare dns.) kesinti anı 52. saniye nedenine dair tahminlerinizi ve çözüm önerilerinizi bekliyorum. Edit: hat değerlerim; ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcislocked -- 19 Ocak 2023; 17:51:20 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt