Şimdi Ara

Türk Telekom Soygunu! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
2
Favori
34.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
306 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Superonline kullanıyordum eski evimde, daha sonra başka bir yere taşındım. Turkcell'i aradım nakil için falan neyse ekipler geldi bu binada türk telekom fiber var siz istesenizde biz bağlantı yapamayız deyip çekip gittiler. Hadi gelde türk telekomu alma? Yıllarca beddua ettiğim şirket mecburen aldım!
  • Bu yorumu yazacağım üçüncü mecra olacak. Toplu iptaller olmadığı sürece bu çöp internete hemde bu fahiş fiyatlardan mahkum kalmaya devam edeceğiz.
  • AzoorAhaii kullanıcısına yanıt
    Ben de kablonet kullanıcısıyım. Yaz boyu neredeyse her gece belli saatler arasında internet kesintisi yaşadım. Size de oldu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dgkn_ngn kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom fiber alt yapısı üzerinden

    Netspeed

    Millenicom

    Oris gibi



    Sağlayıcılardan hizmet alabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sitede türk telekom kutusu varmış internet istiyorsak tt den almak zorunluymuş. Tt kendinden başkasını sokmuyormuş. Zorunluluktan kullanıyoruz yoksa önünden geçmem fazla para veririm turkcellden hizmet alırım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • PoyrazKarayel59 P kullanıcısına yanıt
    Paul doany denen kişi TELEKOM içi boşaltılırken hep yönetimde idi...yüzlerce mail attım...Paul ve ekibi ticari ahlaksızdır....

    Türkiyenin göz bebeğini oyan ekibin Ceo sudur...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcrew

    Türk Telekom fiber alt yapısı üzerinden

    Netspeed

    Millenicom

    Oris gibi



    Sağlayıcılardan hizmet alabilirsin.
    Millenicom'u daha önceden kullanmıştım berbat! Diğer firmalar da türk telekom yerine tercih edilecek bir firmalar değil. Vodafone, superonline, turknet falan olsa yine eyvallah, ama netspeed, oris falan ilk defa duydum.
  • bu firma da rezaletin sınırı yok. aylar önce internet kesik diye telefon açtım. kendi kafaların eve servis göndermişler, Arçelik servisi ile aynı anda eve gelmişler. eşimin bir şeyden haberi yok, Arçelik servisi geldi diye kapıyı açmış. sözüm ona teknik servis elemanları modeminiz bozuk deyip gitmişler. akşam eve geldiğimde eşim olanları anlattı. baktım internet çalışıyor. adamlar kafadan sallamış,modem arızalı diye. ay sonu fatura geldi. hizmet ücreti diye 20 TL civarı ücret alınmış. telefon açtım bu ne ücreti diye. teknik servis ücreti dediler. bende kim talep etti, ücretli bir hizmeti kim onayladı da servis geldi dedim. önceden apartman girişine kadar bakıyordunuz, şimdi neden ve geldiniz dedim. telefon daki pişkin kadın, madem öyle eve almasaydınız dedi. bir firma müşteri hizmetleri çalışanı nasıl böyle küstah bir cevap verebilir. firmanın niyetini bu kadının lafından çok net anlayabilirsiniz. 2 ayım kaldı, inşallah bu şerefsizlerden kurtulacağım.




  • Dgkn_ngn kullanıcısına yanıt
    Ben netspeed kullanıyorum türk Telekom fiber hattı üzerinden.



    Forumdaki netspeed konusunu inceleyebilirsin.



    Ayrıca bulunduğum yerde superonline fiber de var. superonline denilen şirketten ınternetten alacağıma komple İnterneti kapatırım daha iyi. Fiber optik kablo dosedik şimdi de kotalı internetle size doseyecegiz mantığıyla çalışan bir şirket. Sürekli kapıma kart bırakıyorlar. Direk atıyorum çöpe.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netspeed den hizmet alabilirsin.



    Türk Telekom fiber hattı üzerinden hizmet veren sağlayıcılar var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam internet sıkıntilariyla 1 ay ugrastigimi bilirim(superonline ama ttnet kaynakli cunku adsl di) ve okurken bile sinirlenmemek elde degil. insallah tez zamanda cozebilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcrew

    Netspeed den hizmet alabilirsin.



    Türk Telekom fiber hattı üzerinden hizmet veren sağlayıcılar var
    Hocam şu an superonline kullanıyorum taahhütü bitecek yakında. Fakat 16mbps olmasına rağmen 5-6mbps kullanabiliyorum. 16mbps'de bağlantı sık sık koptuğu için 8'e düşürelim dediler. Şimdi böyle bir altyapıda netspeed gibi servis sağlayıcılarına geçsem bir şey değişir mi? Altyapı yine aynı altyapı olacak sanırım değil mi? Eğer bir şey değişmeyecekse boşuna uğraşmayayım diyorum ama bilemedim.
  • Ttnet hatları üzerinden süperonline kullandım bir müddet aklınıza gelebilecek her şeyi denedi ttnet hız düşümü sürekli arıza kaydı vs. En sonunda superonline dan aradılar port sorunu nedeniyle hattınızı kapatmak zorundayız diye, mecburen geçtik adında türk yazdığından utandığım kuruma sonra biraz rahat ettik en azından kesilmedi ama '' 8 mb ye kadar beyfendi 4 mb normal '' en çok duyduğum cevaptı...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netspeed kesinlikle tavsiyem
  • Yıllardır tt kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım. Hatta en hızlı ve en uygun fiyatlı paketi de sürekli tt veriyor. Herhangi bir arıza olduğunda ücretsiz olarak servis geliyor ve modeme kadar kontrol ediyorlar.
  • Turkiyenin Araplara 21 yil kiralayipta iflas etmes ve hisseleri bankalara devir olan.bir firmadan ne beklersin ki yasasin ummetcilik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Telekom Soygunu!
    Yıllarca Turk Telekom kullandık artık yeter soydukları son 3 ayda 300 lira fatura 250 lira fatura 450₺ fatura mı gelir kardeşim? Neymiş efendim oyun satın alınmış. Allah belalarını versin hakkımızı helal etmiyoruz.
    Şuraya Netspeed Hız Testini bırakıyorum karar sizin. Tabi bu hızı da TT'nin saha dolabıyla TT'nin kablolarıyla TT'nin hattıyla altyapısıyla alıyoruz orası da ayrı muamma. Sadece ISS farklı.




  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Biraz araştırdımda tt’a göre daha iyi şartlar var. Siz kullanıyormusunuz servis olanakları felan nasıl

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Belli ki seni kota upseli için aramışlar.yasadigin bağlantı sorunu ile verdiğim paranın alakası yok. Kendi çapında kurgu yapmissin.öncelikle ne sorunun var dsl sinyali ne durumda modemden anlat öğrenelim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.