Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM SAHTEKARLIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 2 ay önce Türk telekom dan arayıp fırsat Webde Prime 10Gb tarifesini teklif ettiler. Tüm prime ayrıcalıklarından bahsedip beni ikna ettiler. Bende kabul edip vodafone red den bu tarifeye geçtim.

    Tarifenin internet sayfası buradan bakabilirsiniz. buradan

    Dün Prime ayrıcalıklarda ispark kampanyasını görüp basvuru yaptım. Gelen mesajla şok oldum.
    Uzgunuz, PRIME ISPARK Kampanyamızdan sadece Prime tarifelerindeki müşterilemiz faydalanabilir. Detaylarwww.turktelekomprime.com'da B001

    Bunun üzerine müşteri hizmetlerini bilgi almak için arayıp sordum.Sizin tarifeniz prime ama o prime, o prime degil deyip bir şeyler saçmaladı. Olamayacağını belirtti. Satarken şöyle böyle prime diye anlatıyorlar. İş kullanmaya gelince o öyle değil deyip işin içinden çıkıyorlar. Bu kazığı ben yedim siz yemeyin aklınızda bulunsun. o prime bu prime degil.







  • Evet malesef Prime webde 10 GB tarifesi bütün prime imkanlarından yararlanamıyor. Prime tarifeleri arasında avantaj seviyesi belirlemek tabiki hakları,bu Turkcell Platinumda da var. Yani kendi içinde avantajlar sınırlı,daha pahalı olan tarifeler daha fazla avantajlar içeriyor. Yalnız Turk Telekom tanıtımı yaparken sanki bütün imkanlardan yararlanır gibi anlatıyor. Evet sitesinde bu detaylar mevcut,orada okudugunuzda farkları görebiliyorsunuz ama anlatırken sanki prime tarifeleri arasında sadece GB dakika ve fiyat farkı varmış gibi anlatılıyor. Mantıken 80 TL'lik prime kullanan ile 45 TL'lik prime kullananın aynı İspark hakkına sahip olması ilginç olurdu. Vodafone Red tarifeleri arasında da ayırım ve avantaj farkı var,Turkcell platinum tarifeleri arasında da. Bu mantığı artık farketmek gerekli. Burada hata musteri hizmetlerinin hiç bir fark yokmuş gibi tanıtım yapması,ve ben birkaç yazımda Turk Telekom musteri hizmetlerine ve Vodafone Musteri hizmetlerine dikkat etmemiz gerektigini yazdım. Satıncaya kadar yalan söyleyebiliyorlar. Turkcell şahsen bu konuda sadece bilgilendiriyor,illa satayım,sonrası onun sorunu demiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.