Şimdi Ara

Türk Telekom REZALETİ - SON EDİT (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
3
Favori
19.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
350 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yapman gerekeni söylüyorum kardeşim durumu çözüyorsun hemen.

    Gidiyorsun sana hizmet veren telekom müdürlüğüne ( küçükyalı muhtemelen ) basıyorsun santral kısmını. bu sorunu çözmezseniz alayınızı yalan beyandan mahkemeye vericem diyorsun. 15 dakika içinde nakil gerçekleşiyor.

    Ayrıca nakil için senin evde olman gerekmiyor. Sadece test için bakıyor adam. Sen hattı yönlendirin kutudan ben hallederim desen bile yapıyor adamlar.


    Bana bütçe yok binanıza hat çekemiyoruz dediler 6 ay uğraştırdılar. en son santrali bastım 3 gün sonra ne olduysa telekom binaya sokaktan hat çekip interneti bağladı.

    Aynı şekilde farklı bir adrese taşındım. evde olmama rağmen evde yoksunuz diyip diyip gidiyormuş paşalar. Gittim içerenköy telekoma. Geldim ulan bağlayın bakalım dedim. Evde olmanız lazım dedi. Canımı sıkma ordan aktarımı yap birlikte gidip hattı bağlarız sorun değil dedim. 10 dakika sonra evimde internetim vardı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stand Alone

    Gel bakalım senden açıklama bekliyoruz.

    İnternet kısmı başka mobil kısmı başka 5 senedir kullanıyorum en ufak sorun yaşamadım. Bahsedilen fazla fatura muhabbeti 1 kere başıma gelmedi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bende ilk bağlantı kurulacağı zaman çok sıkıntı yaşadım. Hatta konu filanda açtım şikayette de bulundum hiç bir şey değişmiyor. En doğru yol yukardaki arkadaşın yaptığı gibi gideceksin o merkeze gerekirse kavga edeceksin. Adama akıllı işlerini yapacaklar aynısını yaşadım bende gittim yüreğir merkeze biraz dişini göster hemen ekip yolluyorlar. Yıl 2018 ama hala kaba kuvvet ile işlerimizi çözmek zorunda kalıyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kratos49


    quote:

    Orijinalden alıntı: HaydonunAbisi

    Bende nakil yaptırdım ama dediğiniz hiç bir sorun bende olmadı.

    Başvurdum 2 gün sonra yeni modemle gelip bağlantıyı yapıp gittiler. Yer istanbul silivri

    Demek bu bölgedeki çalışanlarla alakalı bir sıkıntı.

    Hacım hangi paketi kullanıyorsun kaç mb ye erişiyorsun?

    Paketin adını bilmiyorum

    Akk 75 gb

    Aylık kullanımda zaten en fazla 100 gb oluyor

    Ücreti 61 tl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun. bende bu rezaleti yaşadım. çevremde herkese uzak durmalarını tavsiye ediyorum. bu firmada her türlü entrika ve yalan var. müşterileri zerre kadar düşünmüyorlar. bayi komisyonunu,firmadan gelecek parayı hesaplayarak her türlü yalanı söylüyorlar.
  • Geçmiş olsun, sürekli tweet atın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone'un o meşhur fiber internet reklamından sonra başvurmuştum. Vodafone yaklaşık 14 gün boyunca beni oyaladı. İptal ettirdim. Hattı iptal etmişler ama aboneliği etmemişler. neymiş efendim cayma hakkı yasal süresi dolmuş. Bu yüzden her ay fatura geliyordu. Gittim Tüketici Mahkemesine başvurdum. Kazandım. Bu sefer de beni avukata verdiler.
  • Geçmiş olsun. Bana da başkasının hattını bağlamışlardı.

    Mesela burda "başkasının hattını bana bağlamışsınız" deyince herkes alıyordur. Sırf bu durumu anlatmak 5 dk felan sürdü. Yok efendim 2 hat mı bağlattınız, yok diğer hat kimin... 'la havle...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wally-West

    Vodafone'un o meşhur fiber internet reklamından sonra başvurmuştum. Vodafone yaklaşık 14 gün boyunca beni oyaladı. İptal ettirdim. Hattı iptal etmişler ama aboneliği etmemişler. neymiş efendim cayma hakkı yasal süresi dolmuş. Bu yüzden her ay fatura geliyordu. Gittim Tüketici Mahkemesine başvurdum. Kazandım. Bu sefer de beni avukata verdiler.

    Bunlarla ugrasilmiyor. Ne kadar yuzsuz arsiz saygisizlik varsa hepsi bunlarda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam kesinlikle genel müdürlüğe gidin. Müşteri hizmetleri bomboş birşeyden anlamayan insanlarla dolu. Tek bildikleri sabit bir kaç kalıp var ve onlara öğretilen 1-2 tarife var onlar hakkında bilgi verebilirler. başka vasıfları bulunmuyor
  • hattınızı kullanmadiği süreçteki ücreti tarafınıza iade etmek zorundalar arkadaşım 6-7 ay kullanmadı altyapı olmadiği için iade ettiler kullanmadiği aylari

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canermm C kullanıcısına yanıt
    kardeşim bende nakil yaptırdım 2. gün gelip bağladılar ve bir çok konuda ekstra yardımcı oldular.(ekstra kablo uzunluğu, çatıdan yeni kablo çekme vs. hemde üzretsiz)

    ama bu demek olmuyor ki yarın bizimde başımıza gelmeyecek!

    inşallah sorununu çözerler.
  • d-smart internet aldım . 10 gün kadar hizmette sıkıntı oldu. internetsiz kaldım . sonra servis geldi halloldu .

    mesaj atarak veremediğiniz hizmet gününü faturama yansıtmayacaksınız herhalde diye.

    aylık ücret 3/2 olarak fatura edilmiş.

    firma var firma var .

    bu arada 25mb hızında 75gb akk kotalı sınırsız pakete 39 lira ödüyorum
  • Sen neden müşteri hizmetleri ile muhattap oluyorsun ki? BTK ya şikayet yazıyorsun onlar arayıp ttnet i hallediyorlar en geç 1 hafta içinde. Bana her ay 2 lira fazla kitliyordu BTK ya yazdım 49.90 olması gereken fatura 51-52-53 kafalarına göre yazıyorlar dedim.Turktelekom dan arandım hata olmuş özürdileriz toplam bedeli faturanızdan düştük diye berlittiler.Bundan sonra herşeyi btk dan hallediyorum
  • bu firma oldum olası sıkıntılıydı arkadaşlar. yani öndecen devlet kurumuydu. zaten adamlar memur kafasıyla çalışıyordu orda. onun üstüne de böyle özelleşti saçma sapan bir hal aldı ki yani tarif edilemez bir kombinasyon oluştu.

    müşteri hizmetlerinin kalitesi malum zaten asgari ücretle nefes aldırmadan çağrı alacaksınız derler, onun üzerine çalışan seni ne kadar takar ki? zaten işi bilmiyor bilecek eğitim almaya gerek duymuyorlar artık. bayileri desen dünyadan bi haber. ama hadi bunlar çalışan dersin. benim başıma gelene bak şimdi

    ta zamanında bi mail gelmişti. şimdiki wannacry virüsü gibi bişeyler o zaman da türemişti. o zaman bunlar mail attı bana, işte bizden gelen her maile inanmayın. bizim mailimiz sadece şudur falan diye. sallıyorum maili @ttnet.com.tr olsun.

    ondan iki hafta sonra fatura maili geldi bana ekli pdf ile tabi. onun adresi de @ttfaturabilgilendirme.com bişey bişey işte salladım gene iki sene geçti üstüne.

    ben şimdi bu mailler peşpeşe gelince o fatura mailini açar mıyım hiç?
    bu süreçte de ben hattı iptal ettirmiştim yani o faturanın da gelmemesi gerekiyor esasen.

    meğersem gelen fatura faturaymış, ben de ödemeyeince avukatlık oldu bilmemne, hala duruyor ödemedim. bi ara öderim belki.

    sen şimdi sistemden bile dediğin lafı yerine getiremediğin bir mail atıyorsun, ama ondan sonra borcu olan ben oluyorum öyle mi?
    bu firmadan herşey beklenir. bu firma hiç bir zaman firma olamamıştı zaten.

    daha buu şikayet etsen ne olur etmesen ne olur. sanki çözüm olacak. hepsi hikaye




  • Bende evde ve işte ttnet kullanıyorum 16 mbitlik paketten fiyatı 60 tl.
    İş yerinde 12 mbit hız alıyorum ama evimin olduğu bölgede altyapı iyi değil zarzor 3mbit hız alıyorum.
    3mbit internete 60 tl alıyorlar madem burada altyapın kötü o zaman 16 mbitlik paket satmayın dolandırıcılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RoIF

    Sen neden müşteri hizmetleri ile muhattap oluyorsun ki? BTK ya şikayet yazıyorsun onlar arayıp ttnet i hallediyorlar en geç 1 hafta içinde. Bana her ay 2 lira fazla kitliyordu BTK ya yazdım 49.90 olması gereken fatura 51-52-53 kafalarına göre yazıyorlar dedim.Turktelekom dan arandım hata olmuş özürdileriz toplam bedeli faturanızdan düştük diye berlittiler.Bundan sonra herşeyi btk dan hallediyorum

    3 gündür bimere btk'ya genel müdürlük maillerine şikatte bulundum. Tw kullanmadığım için ceoya mesaj gonderemedim. Fakat bir hesap açık onada göndereceğim bakalım ne olacak.
  • Berbat zor kurtuldum bir daha bulaşmam
  • Tüketici hakkı bu ülkede yok.
  • aradım, fiber internet istiyorum, daireye kadar fiber (gpon) verebiliyormusunuz dedim, adsl/dsl verelim diye başlıyor takılmış plak gibi devam ediyorlar. inanın kadının çenesinden telefonu kapatrak kurtuldum, eskiden böyle değildi, iyice azıtmış bunlar.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.