Evet cuma günü olan kullanımlsr 06:00'dan itibaren hafta sonu 30gb olandan düşer. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
olm bu ne ya dalga geçiyorlar. şu haftasonu gelmesi için talep açıcam artık o noktaya geldim ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Pketmatiktenb30 gb çıktı yalnız şu an YouTube kullanımlarıda burdan düşüyor gibi sizde durum nedir Sınırsız sosyal medya paketindeyim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonall -- 25 Aralık 2020; 19:16:10 > |
hafta sonu 30 gb çıktı fakat evde zaten net var. Almanın bir mantıgı yok acıkcası |
pakedi aldınız mı ? cuma gününü de kapsıyor mu hocam ? 3 gün mü kullanıllıyor |
Pakette bahsetmiş zaten kapsadığını? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Onlar duzeltene kadar yillar gecer < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet,kontrol ettim Cuma günü saat 06:00'dan sonra 30GB kotadan düşüyor bilgisi doğru. Yalnız 30GB ile mi alakalı,gün ile mi alakalı bilmiyorum,bir hız farkı (azalması) var. Videolarda kendini hissettiriyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Az önce müşteri temsilcisi ile görüştüm. IPTAL MATIK HSONU yazıp 5555 gönderip iptal işlemini yapabilirmişiz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yok aylik paket mesala 1 ay icinde hafta sonlari gecerli cuma gunude dahil pakette < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Önceden geliyordu ben kullandığımda gelmişti ama almadım şuan ne durumda < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |