Şimdi Ara

Türk Telekom, Onun Taşeron Numaraları. Buyrun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim,
    Arkadaşlar ben 1.5-2 senedir Türk.net abonesiyim,Uzun zamandır ara ara Türk telekom tarafından aranıyordum.
    Son aramadaki düzenbazlıklar(taşeron numarası üzerinden) ve kelime oyunlarının insanları kandırabilme potansiyeli olduğu için bu konuyu açma gereği duydum.

    Durum nasıl gelişti biraz bahsedeyim.
    Öncelikle beni arayıp teklif verebilmeleri için kişisel bilgi paylaşımı gibi izinlerin hiçbirini(zaten abonesi olmadığım bir firma olduğu için) vermediğimi söylemek isterim.
    İlk başlarda bana sürekli şuanki tarifemden daha düşük çağımızın gerisinde paketler ile(örneğin 50Gb akkli 24 ay taahhütlü vb.) 4449375 numasından teklifler gelmeye başladı. Her seferinde kullandığımdan daha kötü paketi üstüne 24 ay taahhüt vererek neden alacağımı yıllardır bölgeye en ufak altyapı yatırımı yapmadıklarını söyleye söyleye reddettim. Neyse.

    Yakın zamanda 0312 985 0375(!) numaralı Türk Telekom adına çalıştığını söyleyen bir numara tarafından arandım. Kullandıkları kelimeler ve sözde ikna yöntemleri ise tam anlamı ile bir fiyasko, Konuşmada geçen diyalogları kelimesi kelimesine aynen yazıyorum.

    +Alo.
    -İyi Günler Türk Telekom Çözüm Hattı, Yusuf beylemi görüşüyorum?
    +Evet Buyrun.
    -Yusuf Bey Türk.net yararlanıyorsunuz, Sözleşmeniz Sonlanmıştır. Yenilemeniz noktasında bir görüşme sağlayabilirmiyim sizlerle?
    +Nasıl Anlamadım?(Tuzak - Tekrar alıyorum dediğini ses kaydı alıyorum)
    -Sözleşmeli Türk.net ten yararlanıyorsunuz, bitmiştir. Yenilemeniz için teklifte bulunacaktım.(Burada tepem attı)
    + Hanımefendi sizi BTK'ya şikayet etmemem için bir neden söyleyin ben Türk.net'ten yararlanıyorum. Sözleşmem var.Ve türknetten memnunum yani herhangi bir sıkıntım yok. Siz bilgilerimi nereden alıyorsunuz.Sürekli taciz ediyorsunuz, sürekli arıyorsunuz.
    - Yusuf bey sizin taahhütünüz(sözleşme birdenbire taahhüt oldu) olduğuna eminmisiniz?
    + Sözleşme ile Taahhüt bir mi?, benim sözleşmem var, taahütüm yok.
    - Efendim!?(404)

    Sonra yüzüme kapattı telefonu.

    Bu konuşmadaki rezillikleri sırayla yazıyorum.
    1. Bilgi işlemek için benden izin alınmadı. Türk telekomun benim bilgilerimi işlemeye, kendi çıkarları için kullanmaya, dağıtmaya, taşeronlarına vermeye hakkı yok. Benim Türk.net abonesi olduğumu paylaşamazlar benim bilgilerimi kendi ticari çıkarları için kullanamazlar.(Ben Türknet'e dahi bu izni vermedim)
    Benim kullanım bilgilerimi kendi ticari çıkarlarınız için kullanamazsınız.

    2. Şahıs benim Türknet sözleşmemin bittiğini söylüyor. Ve bunu öyle bir üslup ile söylüyor ki sanırsınız internet aboneliğim bitti, yenilemem şartmış gibi söylüyor. Hadi anladık kasıtlı olarak sözleşmeyle taahhütün arasındaki farkı kavrayamıyormuş gibi davranıyorsunuz. Olmayan Taahhütün bittiğini(sonlanmıştır?) nasıl söylersiniz."Sözleşme" kelimesine olarak düşünsek benim Türk.net aboneliğimin bitmiş olması gerekirdi.(Abonelik "Sözleşmesi") Böyle bir durum olmadığına göre yalan söylüyorsunuz.

    Bu nasıl bir rezilliktir.Ben aldığım hizmetten memnunum. En azından bu konuşmadaki gibi haksız rekabete neden olan bir firmaya abone olmadığımdan memnunum. Arada TT'ye karşı olan antipatimi hatırlatmanızda iyi oluyor.

    Bu yazıdan sonra bir soru soruyorum, Türk telekom ve onun lehine çalışan izinsiz rahatsız eden bu firmaları BTK'ya şikayet etmem bunların ceza almalarına neden olur mu? Elimde ses kaydıda var, Teşekkür ederim.











  • Benide aradılar Dolandırıcı engelleyip BTK ya şikayet edin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bombombombom -- 15 Şubat 2018; 14:14:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.