Şimdi Ara

Turk Telekom limitsiz en az 24 mbps 85 TL, 16 mbps 65 TL, 8 mbps 57 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
5
Favori
13.428
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Türktelekom alt yapısı olan her yerde türknet var. İnternet üzerinden başvuru yapıp evrakları kargoyla yolluyorsun.
  • Bu cayma cezaları bildiğim kadarıyla tüketicinin lehine olan ay sayısı kadar x ( tarifenin normal ücreti - indirimli ücreti ) yanlışım varsa düzeltin. Bilgi olsun diye söyledim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektronik dünyasında xiaomi benim için neyse, internet aleminde de Turknet odur. Vodafone net, TTnet, Superonline vs. resmen tiksiniyorum bu şirketlerden. Bedava internet veriyoruz deseler yine almam. Çünkü bunlar kan emici vampir gibiler.
  • gzegen kullanıcısına yanıt
    Hocam şikayetler genelde başvuru aşamasında karşılaşılan zorluklarla ilgili . Bu sorunlara ttnetin sebep olduğunu düşünüyorum. Ama ne yapın edin tek çareniz ttnet ise kesinlikle turknet bağlatın. Aylık 60 lira dışında hiçbir ücret ödemezsiniz ve taahhüt yok. İnanılmaz rahatım 2 yıldır. akn'yi de bu yaz için 250 gb yaptılar. Eğer sorun olmazsa 250 gb akn'ye sabitleyecekler akn'yi. Ayrıca yeni bağlananlar ücretsiz olarak 3 defa +50gb akn alabiliyor. 60 liraya telefon hattı dahil ve 1000 dakika yurtdışı dahil konuşabiliyorsunuz. Bence bütün bu fırsatlar varken hiç düşünmeden Türknet'e geçin.
  • volki1988 V kullanıcısına yanıt
    Hocam sanırım tt müdahale ediyor bağlantılara. Ben de Türknet kullanıyorum ve bi ara durduk yere pingim çıkıyor veya bağlantım kesiliyordu. Türknet'e durumu bildirdim. Israr edip ekip istedim. Hattın değerleriyle oynanmıştı ve düzelttiler. O günden sonra da sorun olmadı. Siz de şansınızı deneyebilirsiniz. Ekip isteme konusunda ısrarcı olun. Şuan Türknet 100mbps veriyor ve akn 250 gb. Bahsettiğiniz tarifeden daha avantajlı Türknet.
  • Zahmet edip hazırlamışsın ama daha ilk cümleni okurken hizmet sağlacıyısı olan TT den midem bulandı. Demek 16. gün iptal ettirsem 300 küsür lira cayma bedeli ödeyeceğim. Niye ki? Benim için özel altyapımı çektiler ve ya benim iyi hizmet alabilmem için özel bir ekip mi kurdular? Sırf 2 yıl sizinleyim diye söz verdim diye öylemi? Ölsem ailemden tahsil eder cezayı bu namussuz TT. Bunu talep edende, ülkesinde böyle şeyler olmasına göz yuman peşkeş çekenlerde aynıdır gözümde. Ülke özel sektörün babasının çiftliği haline geldi. Kafalarına göre taahhüt, açma kapatma cezaları, geç ödedi cezaları vs.. Bu gibi kurumlar ülkemizdeki yargıdan bağımsız kendi yargılarnı oluşturmuş vatandaşa ceza kesiyorlar. Böyle bir ülke yok evlere şenlik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: batkent

    Türknet 60 liraya veriyor hocam taahhütsüz

    imla hatası var, sunuyor demeliydiniz. Zira ben başvurdum 1 ay boyunca adamlar internet hizmeti veremediler.
  • Konu başlığında "gerçek limitsiz" yazınca bende AKK'siz tarifeyi 49 liraya fln verdiler sandım, sıcak fırsatlar bölümü ya güya..
  • Arkadaşı anlıyorum ama sıcak değil. 30TL'ye sınırsız internet verirlerse o sıcak olur.
  • Fiber alt yapısı olup ta türknetten hizmet alamayanlar için uygun bir seçenek, hiç yoktan iyidir. Paracell 25 mbit sınırsıza 90 Tl istiyor, hatta bu paket ondan çok çok iyidir gece 2-8 arası hızınız 100 mbit
  • Turkneti ne kadar ovdunuz ya size aldandik burda. 15 günde geçiş oldu. Üzerine 15 gün kopmalı internet kullandık. Şimdi de 3 gündür telefon ve internet kesik.



    Ne turknet mis ya yere göğe sigdiramiyorsunuz.



    Yüzlerce şikayet kaydı oluşturdum. Kayit açmaktan başka birşey yapmıyorlar.



    Sinirleri sağlam olan kullansın bu firmayı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün bu sorunların sebebi bizzat telekomun kendisidir. Rakip firmalardan hizmet alan müşterilere bilerek ve isteyerek sorun çıkartıyorlar ki insanlar bıkıp TT'a gelsinler... Ben de 29 Haziran'da TT harici bir firmadan ADSL almak için başvurdum ve bağlantıyı yapacak olan ekip tam bir ay sonra 28 Temmuz'da gelip 2 dakikada zaten bağlı olan hattı kontrol edip sorun yok diyerek gitti. Fakat 1 hafta oldu ve hala internet hizmeti alamıyorum. Sebebi de telekomun bağlantıyı yanlış porta yapmış olmasıymış. Arıza kaydı açtılar, bina içerisindeki tesisattan kaynaklı diyip geçiştirmiş Telekom. Tesisat filan yok, direkten gelen kablo doğrudan modeme bağlı dedim tekrar arıza kaydı açtılar, bakalım ne zaman çözümlenecek. En başta akp hükümeti olmak üzere, tekel olan bir kurumu özelleştiren, Türk Telekomun bu şerefsizliklerine ses çıkarmayan, sadece para cezası keserek olayı kapatan devlet kurumlarına da yazıklar olsun. İnşallah tez zamanda batar da kurtuluruz bu sirtimizdaki kamburdan...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: volki1988

    Telekomu sevmiyorsunuz ama her sağlayıcı telekomun altyapısını kullanıyor. Yaklaşık 3 yıldır Türknet'i kullanıyorum. Şimdiye kadar kullanmadığım akn'yi kullanmışım gibi göstermesinin dışında son 20 gündür de kopma sorunları yaşıyorum. Türknet başından beri sorun sorun sorun. Sıkıldım artık. Doğru düzgün hizmet veremiyorsan verme kardeşim. Şu aralar netspeed firmasını araştırmaktayım. Adamlar tahhütsüz yalın olarak 100MBPS+200GB akn veriyor. Fiyatı da 58TL. AKN dolarsa da hız 24MBPS düşüyor. Kullanan varsa yorum atabilir mi?

    hocam 2-3 haftadır evde değiştirmediğim şey klamadı türk nette hep sorunu bizde buluyor. çok sık kopma oluyormu sizdede bazen saatte 1-2 gibi
  • Reco. kullanıcısına yanıt
    neye göre karar verdiniz anlamadım

    100 mbps hız akn sonrası 24 mbps ye düşüyor ve ne kadar download yaparsanız yapın sabit 24 mbps de kalıyor.

    Ben bu paketi 100 mbps 50 gb kotalı kota sonrası hız 24 mbps olarak değil de direk 24 mbps limitsiz olarak tanımlayıp 85 lira diyorum. Burada yanıltıcı bir şey göremedim.

    Yanıltıcılığı geçtim. Kullanıcı lehine olan bazı özellikleri söylemedim.

    mesela 100 mbps tarifesine geçtiniz. İlk 50 gb 100 mbps hızda kullanıyorsunuz. 50 gb data kullanımından sonra hızınız 24 mbps ye düşüyor. Ay sonu bu şekilde devam ediyor. Fakat ay sonuna kadar gece 2 ile 8 arası tekrar 100 mbps ye çıkıyor.
  • Ussuz kullanıcısına yanıt
    Turk Telekom limitsiz en az 24 mbps 85 TL, 16 mbps 65 TL, 8 mbps 57 TL


    https://tuketici.btk.gov.tr/tr-TR/Haber/TAAHHUTLERE-ILISKIN-DUZENLEMELER-YAPILDI-GUNCELLEME

    btk nın düzenlemesine yukarıdaki siteden bakabilirsiniz.




  • bybilgix B kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom fiber alt yapısı olan yerde FTTH-FTTB olan yerde Turk.net kullanamazsınız

    kısacası bina girişinde şu tarz bir kutu varsa turk.net hizmet veremiyor

    Turk Telekom limitsiz en az 24 mbps 85 TL, 16 mbps 65 TL, 8 mbps 57 TL
  • 14 gün cayma hakkı yokmuş bilginize ona güvenip teste kalkmayin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün türk Telekom aradı kampanya sundu bende şunu dedim ayda 44.99 TLturknet abonesiyim 16 mb' ya kadar hız . 250 GB kota . her yöne 1000 dk ve sözleşme yok teşekkür etti kapattı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netspeed var 8mbps hızı (kotasız yani AKKsiz) 40 liraya veriyorlar 16mbps 49 lira

    6 ay tahahhüt verilirse bağlantı ücreti bedavaymış

    her ilde yok ama olanlar için iyi fırsat diye düşünüyorum. Uzun süreli tahahhüt vermek istemeyenler için

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • netspeed 100 mbit kullanıyorum 58 tl 14 yıldır internet kullanıyorum son 3 aydır da netspeed kullanıyorum ilk defa bu kadar memlunum firma sistemi kurmuş 1-2 tl farkla 3-6-9 taksit fatura ödenebiliyor kart puanı geçiyor 3 faturadır kredi kartı puanı ile ödedim ayrıca 50 mbit full limitsiz 99 tl
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.