Şimdi Ara

Türk Telekom Kişisel Verileri Satıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kendim Türk Telekom kullanmıyorum ama babamın hattına nasıl olduysa bir karışıklıkla benim cep telefonu numaram tanımlanmış yıllar önce.
    Ad soyad tüm bilgiler babamın sadece cep telefonu benim. Bu şekilde başka bir yere abonelik ve üyelikte bulunmuyor zaten çok istisna bir durum tüm bilgiler babamın telefon numarası benim olması.
    Neyse olay burdan sonra başlıyor, çeşitli yerlerden çağrılar alıyorum.
    Vodafone net bi ara dadanmıştı "taahhütünüzden doğan borçlar şu şekilde hesaplandı vodafone net bunu karşılayacak şekilde sizi abonemiz yapalım gibi çağrılar alıyordum. Ben aradıklarında ve babamın ismini verdiklerinde ben o kişi değilim yanlış numara deyip kapatmaya çalıştıkça, onlar daha detaylı bilgiler veriyordu, ev adresi, sabit no gibi.
    Sonrasında çok garip yerlerden çağrılar almaya başladım, isim yine babamın ismi ama beni arıyorlar, Yalova termaller mi dersiniz, elektrikli süpürge satışlarımı dersiniz vb. vb. En son bugün LG su arıtma cihazı satmak için aradılar ve babamın ismini vererek xx ile mi görüşüyorum dedi, hayır tanımıyorum dedim, o zaman sizin isminizi alabilir miyim dedi, hayır alamazsınız siz kimi aradığınızı bilmiyor musunuz deyince "aman be vermezseniz vermeyin" deyip telefonu kapattı
    Şimdi bu istisnai durum sadece Turk Telekom aboneliğinde var ve ben artarak çağrılar almaya devam ediyorum hem de güncel bilgilerle. Gerekli yerlere şikayet ettim ama hiç bir şey olmadı, kimi kime şikayet ediyoruma döndü olay.
    Bugün su arıtma cihazı satmak için beni arayan numara 0312 900 12 58 biraz bakındım aynı şekilde arananlar var. Bunu nasıl ispatlayabilirim bilmiyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 20 Kasım 2019; 14:3:47 >







  • Herşey beklenir bunlardan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu mesaj silindi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 18:14:20 >
  • Veri kullanım izniniz kapalı mı açık mı? Online işlemlerden kontrol eder misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.