Şimdi Ara

Türk Telekom, ikinci çeyrekte rekor düzeyde büyüdü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 312 .

    Ülkemize 1900'lü yıllarda telefon kullanımı için döşenmeye başlanan bakır kablo ağının



    Daha 1927 yılında ülke nüfusu 13.6 milyonken ve bu nüfusun %90ı köylerde ve kırsal kesimde yaşarken daha ülke genelinde elektirik bile yokken telefon hattı döşenmiş öyle mi? neyse daha da yazmıyorum ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sharparrow -- 29 Temmuz 2016; 17:53:26 >
  • Mağmaya doğru büyümüştür o yanlış anlamışsınız.

  • Müşteri memnuniyeti sıfır , verilen hizmet yetersiz bunlara rağmen bu kadar insanın abone olması insanımızın reklamlarla ne kadar kolay kandırılabileceğini bir kez daha bizlere gösterdi .

  • O değilde Turkcell,vodafone,turktelekom hepside yabancılara ait.....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darbeyi engelleyen millet birleşirse türk telekomuda adam eder diye düşünüyorum

  • Abone olmayipta napican internetsiz mi duralim bos bos konusma

  • quote:

    Orijinalden alıntı: dockhanger

    darbeyi engelleyen millet birleşirse türk telekomuda adam eder diye düşünüyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Len kadar birleşme yaparsan bir yılda tabi büyürsün şaka mısınız?

  • Yamyamlar

  • ulan hımbıllar avea sayesinde kasmadan korkmadan o yön mü bu yön mü diye sormadan eş,dost,akraba,manita konuştunuz,yazıştınız,paylaştınız şimdi kalkmış bıdı bıdı yapıyorsunuz? turkcelin 100 kontörlük kartıyla 10 dk konuştuğumuz günleri unutmadık daha.Mesaj mı? o da ne ki? hey yavrumheeyy,ağzı süt kokan bebeler 25 tlye 500dk 5000sms 7gb internet veren firmaya laf sokmaya çalışıyorlar,ya bi gdin işinize
  • 1 aydır parasını odedigim interneti taşındığım binaya getiremediler doğru düzgün ilgilenen de yok Allah hepsinin belasını versin. Özelleşen her şirket de olduğu gibi yine tüketicinin başı yanıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyüme oranının müşteri memnuniyeti oranına etkili olmasını diliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 Temmuz 2005

    6.5 milyar $ karşılığında satıldı.

    Günün dolar kuru 1.3433

    8.73 milyar TL

    Bugün 1 çeyrekte 3.9 milyar TL kar elde ediyor.

    Bu işin bir boyutu.

    Diğer bir boyutu ise önce tamamen satılmıştı Türk Telekom. Sonra Danıştay kararıyla 21 yıllığına işletme kiralaması şeklinde değişti. Oger önce bunu kabul etmedi ama sonra ihaleden sonra kararın değişmesini, ilerde açılacak davayı kazanacaklarını düşünerek, önemsemediler. Şimdi 2026 yılında sözleşme bitince ne olacak net olan birşey yok.

    Öte yandan 2005 yılından bu yana Telekom'un yaptığı yatırımlara da göz atmak gerekir. Aşağıda verdiğim linke bakılırsa 20 Milyar TL'yi aşan bir yatırım yapıldığı söyleniyor. Yapılan bu yatırım sektörel yatırımın %52'si olduğu iddia ediliyor.

    http://www.milliyet.com.tr/turk-telekom-dan-buyuk-hedef-/ekonomi/detay/2193723/default.htm

    Türk Telekom'un özelleştirilmesindeki ana amaç bahsi edilen yatırım miktarlarını devletin yapma olasılığının olmamasıydı. Bu kadar yatırım yapılmasaydı Türk Telekom halen bu kadar karlı bir şirket olarak kalabilir miydi? Üstelik şikayet etsekte ülkenin genelinde erişilebilir bir altyapıya sahibiz.

    Eksileri artıları bir kenara koymak lazım. O zaman devlet böyle bir özelleştirme yaparak hem iyi bir kaynak yarattı kendine, hem de ülkenin altyapı yatırımları ile haberleşme ağının güçlenmesi sağlandı.

    Eğrisi doğrusu, varsa işin içinde başka işler, günahları boynuna.
  • Bu büyüme aslında vatandaşa giren kazığın büyüklüğünü gösterir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle internette nefretimizi dökerek bir şey yapamayız. Herkes ilk başta TT firmasından aldığı tüm hizmetleri terkedecek. Boykot'un babasını görecek o zaman dize gelecek.

  • Biraz iktisat okuyun bayanlar, baylar. Tekelin özeli, devleti olmaz. Adı üstünde TEKEL. İstediği gibi karını maksimize edecektir. Tabii sen yasalarla engellemezsen. Engellersen zaten tekel olamaz. Türkiye de bir kaç şirketli (oligopol) piyasa var. Bunlar da kartel (fiyatlarda anlaşırlar).
    Ya hepsini devletleştirir, topluma uygun fiyattan satar ve yatırım yaparsın ya da piyasayı açar isteyen istediği firmayı kurar, altyapı döşer ve halka satar. Yani fırıncı gibi.
    Türkiye de böyle bir şey yok. Serbest piyasamsı kartelleşme var. Dolayısıyla halk kazık yemektedir.
    Sonuç: İktidara taşıdığımız partileri kapitalistten yana mı yoksa ezilen halktan yana mı diye düşüneceğiz.
    Ağlamadan önce suçun kimde olduğunu düşünmeliyiz.

  • tabi kar eder, 1,5 aydır nakil bekliyorum, ne arayan var ne soran, ben aradığımda ilgili birimden cevap bekliyoruz diyolar. yalvar yakar izin alıp gittim bu seferde port yok denildi. 10-15 gün beklersin denildi, çok iyi bir süreymiş bir de bu süre onu öğrendim 6 ay bekleyen varmış. hat aktif deil iptal edilmiyor, başka firmadan da alamıyorum. 1 sene önce gelip 2 bloklu siteye hat çektiler, 56 daire var port yetersizmiş. bu şekilde hizmet verip yüksek fiyat alınca bende kar ederim. maşallah devamını diliyorum bütün iyi dileklerimle.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Biraz iktisat okuyun bayanlar, baylar. Tekelin özeli, devleti olmaz. Adı üstünde TEKEL. İstediği gibi karını maksimize edecektir. Tabii sen yasalarla engellemezsen. Engellersen zaten tekel olamaz. Türkiye de bir kaç şirketli (oligopol) piyasa var. Bunlar da kartel (fiyatlarda anlaşırlar).
    Ya hepsini devletleştirir, topluma uygun fiyattan satar ve yatırım yaparsın ya da piyasayı açar isteyen istediği firmayı kurar, altyapı döşer ve halka satar. Yani fırıncı gibi.
    Türkiye de böyle bir şey yok. Serbest piyasamsı kartelleşme var. Dolayısıyla halk kazık yemektedir.
    Sonuç: İktidara taşıdığımız partileri kapitalistten yana mı yoksa ezilen halktan yana mı diye düşüneceğiz.
    Ağlamadan önce suçun kimde olduğunu düşünmeliyiz.

    ezilen halktan yana bir parti göstersene.. hepsi kapitalist yada kapitalistlerin kuklaları.. parayla satın alınan kuklalar.

    sanki dünyada artık kapitalizme alternatif güçlü bir ideoloji varmış gibi biz tercihimizi kapitalistlerden yana yapmışız gibi göstermende ayrı bir mana var. bugün sokaktaki insan gerçek manda sağ ile sol ideolojiyi bile bilmezken, 1991de artık resmi çöküşünü ilan eden sosyalizme alttan gönderme yaparak hala yaşamasada destek bekleyen ütopik tavırlar bunlar... keşke kapitalizm hiç doğmasaydı ama artık sosyalizm diye bir gerçek yok. kuzey koreyi kübayı saymazsanız. yoksa niye kapitalistlere destek verdiniz gibi boş laflarla ancak kendinizi kıymeti anca kendinden olan bir entelektüel gibi göstermekten başka işe yaramazsınız. bizde istemiyoruz ama bu dönemde kapitalizmin olmadığı bir dünya yok kusura bakma bu gerçeği gör.. biraz revizyonist sosyalizm ideolojisini okursan o biraz sana yardımcı olablir bu konuda..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.