Şimdi Ara

Türk Telekom Gelen Sms Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese hayırlı Cumalar ve hayırlı Kandiller,

    Bu gün TT den tarafıma bir sms geldi,

    "........ musteri numarali evde internet hizmetinize ait TC Kimlik Numaranız sistemlerimizde güncel değildir. 02.05.2019 'a kadar TCKN 'nizi Türk Telekom ofislerimizden güncellemenizi rica ederiz. Aksi durumda hizmetiniz ilgili düzenlemeler kapsamında 02.05.2019 itibari ile kısıtlanacak, 01.08.2019 'da ise kullanıma tamamen kapatılacaktır."

    Ama ben Millenicom kullanıyorum. Bu mesajı dikkate almalımıyım bilemedim(Neticede altyapı TT). Başına gelen veya bilgisi olan var mıdır?



  • Abonesi değilsiniz ama geçmişte aboneysiydiniz anladığım kadarıyla gidip güncellemenizde fayda var borç vs çıkarabilirler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _A_N_I_L_

    Abonesi değilsiniz ama geçmişte aboneysiydiniz anladığım kadarıyla gidip güncellemenizde fayda var borç vs çıkarabilirler
    Yaklaşık olarak 10 yıl önce tt den superonline a geçtim, Bu sene sonunda da superonline dan millenicom a geçtim. İşin enteresan tarafı, tc kimlik numaram aynı :)
  • BTK`nin genelgesine gore binlerce insana otomatik geliyor bu mesaj, TT altyapisindaysaniz, telekoma gitmek yerine millenicom`a gidin sorun, sonucta sizin muhattabiniz millenicom. Bize de ayni mesaj geldi, ben interneti uzerime devraldim bahaneyle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.