Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] (387. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
51.175
Cevap
241
Favori
4.006.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2018 yatırım hedefi 3.5 milyar TL

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Altyapı olmayan yerde abone sayısı nasıl artacak peki, cidden acayip bir cümle.
  • müntekim M kullanıcısına yanıt
    Bakalim nasil hallederler ben olsam adsli bitirmeye yonelirim ozellikle sehirlerde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • müntekim M kullanıcısına yanıt
    Yani Alt yapınin ulaştığı yerlerde abone toplamaya çalışacaklar.



    Alt yapı olmayan yerler ile de alt yapı getireyim diye uğraşmayacaklar. Özellikle fiber alt yapı getirdiği yerlerde ortalama iki yıl sonra kar etmeye başlıyor.



    Klasik ticaret kafası taktiği. Az yatırım ile yüksek gelir elde etme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fruko_02

    Maalesef YAPA'dayım. VAE'ye geçirmeye çalışacağım.

    VAE olarak 100 mbit hız aldığım Türknet aboneliğim 1 ay önce YAPA'ya geçirildi. Hızım 4-5 mbit civarına düştü. Yapa'dan çıkmak istediğimi, eskisi gibi kullanmak istediğimi söyledim fakat böyle bir şeyi yapamayacaklarını söylediler. Mecburen hattı iptal ettirip ttnet'e geçiş yaptım.
  • cmravclr C kullanıcısına yanıt
    Netspeed e geçiş yapsaydın keşke o da iyi taahhütsuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustifb

    O kadar emin olmayın Türk Telekom bu. Tesadüfen kamyon çarpması sonucu 400 hattı iptal etmek fiber çekmekten daha kolay geldiği için hatları iptal ettiler hala o bölge telefon ve internetsiz. Benim önceki oturduğum Göztepe'de saha dolabı devrik, kapıları yok yatık durduğu halde çalıştırdılar. Her yağmurda hatlar öldüğü için kendi imkanlarımızla üzerini muşambayla örtüp bağladık birkaç ay öyle idare ettik sonunda o kadar suya dayanamamış olacak ki bakır hat öldü.

    Her şey yolunda giderse yine sorun 2-3 günde çözülmez. İlk önce santral ekibi polisi arar, rapor tutulur, kasıt var mı diye soruşturma açılır. Bu süre içerisinde Türk Telekom bölgeye fiber projesi yapar ve onay için BTK'ya gönderir BTK 60 gün içerisinde onay verir sonra belediye onay sürecine girilir. Belediyenin de hiç sorun çıkarmadan izin verdiğini varsayarsak ihale süreci başlar. İhaleyi alan taşeron firmaya da en az 120 gün süre verilir. 120 gün sonunda BTK bilirkişi heyeti gelir projeyi onaylar ve bölgeye yeniden hizmet verilir. Ama hiçbir şekilde 2-3 günde zafere ulaşılmaz. 1 ayda bile ulaşılmaz. Sonuçta bu ülkede hepi topu bir xDSL kartı (port) için 4 yıl bekleyen insanlar var. Dünyanın en kolay işi firmayı arayacaksın kartı getirecekler ve takacaksın toplamda 10-15 günlük iş.

    Bizimle alakası olmayan ama yolumun üstünde gördüğüm bir saha dolabı vardı.

    https://twitter.com/ilyascamurali/status/947067858642665473

    Twitter dan ne zaman yazdığım belli. Bu twitten 2 gün sonra kabini kalın siyah bir muşambayla sarmışlardı. 1 hafta sonrada Tip-7 kabinle değiştirdiler.

    İsterseniz Tip-7 kabininde resmini çeker koyarım.

    Evet bu türk telekeoma hiç mi hiç belli olmaz. Yaparlar veya yapmazlar hatta oralı bile olmayabilirler ama siz denemeye devam edeceksiniz.

    Zaten kötü oldukları bir çok konuda haddinden fazla ilgisiz ve sorumsuzlar birde üstüne ekstra ekstra rahatlar ama sizde derdinizi söylemezseniz bu da sizin hatanız olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fruko_02

    Bizim eve 250-260 metre mesafede 2 tane Tip-7 DSLAM kabini var ama ben TurkNet'ten ADSL hizmeti alıyorum. Sizce VDSL hizmeti alabilir miyim?
    TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]

    Sen inönü mahallesinin hangi sokağında oturuyorsun?
  • Paul Doany WBAF Forum 2018'de CEO'lar oturumunda konuşmuş, Türk Telekom Ventures bu konuşmada kurulduğu duyrulur diye düşünüyordum. Ne oldu acaba hberlere detay düşerse öğreniriz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada Niğde il müdürlüğü, Nüğde'deki elektrikçiler ile bir toplantı yapmış, binalara kurulan tesisat ve yapısal kablolamaların FTTC/B/H sistemlerin kurulumuna uygun şekilde yapılması ve nasıl yapılacağı hakkında bilgi verilmiş bana kalırsa her şehirde yapışmalı yeni mevzuat öğretilmeli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ö1f1

    Bu arada Niğde il müdürlüğü, Nüğde'deki elektrikçiler ile bir toplantı yapmış, binalara kurulan tesisat ve yapısal kablolamaların FTTC/B/H sistemlerin kurulumuna uygun şekilde yapılması ve nasıl yapılacağı hakkında bilgi verilmiş bana kalırsa her şehirde yapışmalı yeni mevzuat öğretilmeli.

    Niğde il müdürlüğünü buradan tebrik ediyoruz diğerlerininde örnek almasını umuyoruz
  • ELYASA E kullanıcısına yanıt
    Hangi mahallede oturduğumu bilmene şaşırdım açıkçası . Sonçay Sokak'da oturuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elektrik tellerinden mı internet verilecek ?
  • yahu binaya kutuyu koydular 10 ay önce. şuan türk telekomun kapsamaharitasi sorguladığımda oturduğum bölge fibernet görünüyor ama müşteri temsilcisini aradığımda hala altyapınızda fibernet görünmüyor diyor. Ne zaman gelecek kardeşim bu sistem kafayı yiyeceğim ya.
  • Slifer45 kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerinin bir şey çözdüğünü pek görmedim pakete geçiş yapacağım zaman müdürlükte yapıyorum yüksek fiyat söylediklerinde direk orada iptal ederim bak diyebiliyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    aa öyle birşey mi var. Benim 100 liraydı 110 yaptılar. onun geri dönüşü artık yok ama fiber için müdürlüğe gidin bi sorun diyolar zaten müşteri hizmetleri. Gidip sorayım bari. Hergün işe giderken önünden geçiyorum :)
  • Slifer45 kullanıcısına yanıt
    Aynen sizin için tren kaçtı taahhüt biterken öyle yapabiliyorsunuz



    Fiber için en doğru bilgiyi müdürlük te verirler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://prnt.sc/igvbrc

    Bu hat sorunsuz mu arkadaşım ya!

    Mh arıyoruz sorun yok hızınız sabitlenmiş diyorlar; değerleri düzelt diyorum akn desiniz diyorsun. Tamam cahil cühelanın önde gidesin bu kadar belli etme diyorum kapatıyorum telefonu.

    Dm atıyoruz malum kişiye ekipleri arıyorlar 2 gün boyunca arızayı inceliyorlar sonra hat değerleriniz normal diyorlar snr değeri 10 olan hat 8mbps hıza sabitlenior paket 16mbps neresi düzgün arkadaşım! Neymiş altyapı iyileştirme talebi yapmışlar türk telekom genel merkezi müdürlüğe onu da yapmayacaklar ki olan bana oluyor snr değeri 10 olan akn öncesinde de sonrasında da 8mbps veren laglı pingli hattımla başbaşa kalıyorum.
  • of1 hocam 1.5 aydir net kullanamiyoruz yerin altindan gelen 1800 abone destekli kablo bulunamiyormus sizede daha once p.m den o bolgenin resimlerini yollamistim hatta turk telekomun ust yoneticilerine yazdim defalarca kablo bekleniyor diyor ama bu kadar uzun surdugune gore bulunamiyor bundan sonra ne gibi islem yapilir kablo bulunmaz ise

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hommate01 H kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin fotoğraflar hangisiydi şuan hatrımda değil bir grup fotoğraf vardı onlar mı telrara bakmam lazım ama zaten o kablo kaybolduysa onun bulunduğu kanal ve menhollerden zerre hayır gelmez afedersiniz biyolojik atık doludur herhalde o kanallar, yani bırada işgüzarlık var o zaman yeni abonöan çekmekte ne var. Bu konuda Doany'nin kafasını şişirmek lazım gibi duruyor sikayet ede ede.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.