Hayırlı olsun hocam adınıza çok sevindim. Dayı,amca iş içine girince her şey nasıl da güzel işliyor canım ülkemde |
|
|
|
|
|
Telekominikasyon alt yapısı evet vatandaş için kesintisiz iletişim veya internet demek ancak Trabzon Büyükşehir Belediyesi için de yeni bir gelir olacak. Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinde geçtiğimiz günlerde kabul edilen maddeye göre, yapılan hattan fiber hatlarını geçirmek isteyen şirketler, Trabzon Büyükşehir Belediyesine metre başına aylık olarak belli oranda kira ödeyecek ülkemizde internet ucuzlamaz.illa ki birileri birşeyler cebe atacak. |
Siz yine iyi Perşembe’den beri bekliyorsunuz hocam, benim yarın itibariyle 15 gün olacak. Birebir aynı durumdayız, bekliyorum ben de aramalarını. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Türk Telekom Fiber Kullanıcılarının kendi modem/routerlarını nasıl kullanacağına dair bir video çekeceğim ve youtube kanalımda paylaşacağım youtube kanalımı takip ederseniz sevinirim. Şuanda ilk yayınım Türk Fiber hız testi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semihsahin45 -- 17 Ocak 2021; 13:31:21 > |
|
hak ettiğimizi alıyoruz ! |
Bizim ilçedeki telekom planlamanın evden çalıştığını söyledikleri için gitmedim hiç ama 2-3 gün daha ses çıkmazsa ben de bir uğramayı düşünüyorum hocam. Bizim bina yeni olduğu için ADSL bile yok, çıldırmak üzereyim çünkü artık. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ankara da fiber veya vdsl alamıyoruz 2000 şikayete rağmen vs ... sözcü gazetesi telekomun soyulma olayını yine haber yapmış ! https://www.sozcu.com.tr/2021/yazarlar/necati-dogru/turk-telekomu-soyan-protokol-6210270/ |
Arkadaşlar eski tip bir saha dolabından hizmet alıyorum ancak netspeed üzerinden sorguladığımda vdsl hizmet alabilir çıkıyor ancak port yok böyle neden olur? |
vdsl portu yok saha dolabı full dolu...bir müşteri hattını kapatacak o sıra siz alacaksınız tabi başkası almadan... varsa AK PARTİ DE dayın abin amcan yada telekomda mevki makamı yüksek birisi hemen yarın sorunun çözülür.... haaa yok mu kimsen benşm gibi 5 yıl 2000 kez şikayet oluşturursunda yüzüne bakan olmaz..... ama 40 milyar dolar suriyeliye harcadık denir !!!! yazacağım çokta yeter şimdilik... |
|
Türk Telekom Fiber kullanıcıları kendi Modem/Routerlarını nasıl kullanacağı ile ilgili videom yayında. |
Hiçbir şekilde bekleme, yoksa benim gibi olursun. 4 ay önce binama fiber altyapı yapıldı kutu ,daire içi kablolama her şey yapıldı hala aktive edilmedi fiber internet öylece mal gibi bekliyoruz tüm apartman.3 şikayet yazdım tt online işlemlere 1 ay arayla hepsine saçma sapan cevap veriyorlar yapılacak edilecek vs. gelen giden yine yok. Aradan zaman geçti gittim türk telekom şantiyede bi teknik elemanı yakalayıp anlattım iletişim numarası aldı ama yine bizi donuna sallayan yok tabii ki aranmadım haliyle.1 hafta geçti şuanda açık kapıdan da şikayet ettim. Hala çözüm olmazsa btk ya şikayet edeceğim 1 hafta içinde. O da olmazsa dilekçe yazacağım genel müdürlüğe tekrardan. Anlamışsınızdır sanırım genel prensibi, amcanız dayınız falan varsa bastırabilecek söyleyin yapsınlar yoksa böyle tepelerine binmeden iş yaptıramıyorsunuz bu kuruma. |