https://www.webtekno.com/turk-telekom-ceosundan-tum-operatorlere-cagri-h102788.html telekom ortak alt yapı yapmaya hazırmış peki kim hazır değil ! |
Türknet referans olunur.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
|
türknet demek sıkıntı demektir arkadaşlar 85 tl ye 35 mbps alacağınıza 95 tl ye tt 24 mbps alın aradığınızda ulaşın gece hız düşmeleri olmasın aradığınızda muhattabınız olsun derim ben |
Sultanbeyli'de olup çalışmaları takip edenler için yazıyorum, TT'nin aklı başına geldi heralde, dün Şanlıurfa Caddesi üzerindeki tüm saha dolapları yenilendi, eskilerinin yakınına çifter fiber dolaplar takıldı. Bunlar sadece değiştiğini gördüklerim, 2 hafta önce Mehmet Akif Mahallesi genelinde yer işaretleme ve fiber kablo çekme işlemleri yapılıyordu, muhtemelen Sultanbeyli genelinde tüm eski saha dolaplarını değiştirecekler, hayırlı olsun diyelim. ![]() |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 2 Aralık 2020; 2:7:38 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 2 Aralık 2020; 3:12:38 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadakat16 -- 2 Aralık 2020; 3:15:2 > |
Oradada internet kullanıyordum. Rica etsem birde speedtest den DGN HOSTİNG VEYA İDEAL HOSTİNG speedtest yaparmisiniz ping arttı benim bu aralar acaba sizdede öylemi merak ettim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadakat16 -- 2 Aralık 2020; 3:23:15 > |
|
Binanızda hangi altyapı vardı? Sizde de stabil mi değildi internet? Hayırlı olsun şimdiden. |
Sağolun hocam 🙂 Zaten bı kaç ay önce tip7 koydular ona bagliydim şimdi buna aktarcaklar umarım bu kutular 100 ve üzerini destekliyordur < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadakat16 -- 2 Aralık 2020; 11:47:53 > |
_____________________________ |
Birkaç gündür Viyana üzerinden Telia çıkışları çok sıkıntılı. Amazon için Telia kullanıyorlar ancak gün içerisinde sürekli ulaşılamaz duruma düşüyor. İşin garibi hiç el atmıyorlar da |