Hayırlı olsun.İnşallah yüksek hızlara uygun fiyatlarla ulaşırsınız. @TurkNetDestek Kocaeli'ne ne zaman fiber çekeceksiniz 1 gbit paketinizi almak istiyorum hali hazırda zaten türk telekom fiberim var site yöneticisiyim site burası ama malesef 100 mbps yukarı hız vermiyorlar. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Evet üst tarafta fotoğrafları attım. 2 adet kablo çekildi binamıza şu an. Birini türktelekom 1 ay önce çekmişti, kutusunu falan taktı şu an kullanabiliyorum. 2 Gün önce de türknet fiber kablosunu getirdi. Sanırım yavaş yavaş avcılar(cihangir bölgesinde yaşıyorum)' da yayılım gösteriyor. |
Adresimi girdiğimde altyapıda fiber kullanabileceğim gözüküyor sadece. Türktelekomun fiber fiyatları iç açıcı olmadığından dolayı başvurmadım. Türkneti bekliyorum aktifleşmesini. Şu an vdsl kullanıyorum |
Türknetin sitesinden fiber sorgulama yapınız o zaman projelerin içindeyse gözüküyor. Gigafiber gözüküyosa bekleyin derim bence türktelekom belasına bulaşmaya değmez. Dalga geçer gibi fiyat ve hız sunuyorlar. |
istanbul bayrampaşada da fiber altyapı çalışması başlamıştır. ![]() |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 23 Kasım 2020; 16:24:25 > |
35'lik vdsl bağlatın modemde yazan hat kapasitesine göre üst pakete geçersiniz izin verirlerse. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 23 Kasım 2020; 17:5:21 > |
tesekkur ederim. yarin gidip gorusecegim TTnet ofis ile. |
Size de fiber çekmeleri lazım aslında yan binanızda varsa. |
Bende anlamadım nasıl bir altyapı var. Bizimle birlikte 3 binada Gigafiber gözükmüyor ama sonrasında Gigafiber devam ediyor :) Bizim binada adsl altyapısı var ama altyapı yok gözüküyor. 75mbit VDSL 2 olan yan apartmanda 17 mbit altyapı alabilirsiniz diye sonuç çıkıyor. Bazı binalar için port yok diyor bazısında 9mbit çıkıyor. Altyapı alt üst durumda şuan. @NitroNos < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluesky_83 -- 23 Kasım 2020; 22:22:4 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluesky_83 -- 23 Kasım 2020; 22:41:19 > |