< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ethernet ile bağlanıyorsunuz? |
PM gönderdim. |
Hemen deniyorum. Hayır, bir kaç web sitesi denedim girmiyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 9 Kasım 2020; 16:37:18 > |
Hocam benim Ip'nin ASN de 9121 Türk Telekom. Sizinki de 9121 değil miydi? |
Bu arada Tivibu için verilen IPoE IP hep lokal IP olurdu şimdi bakarken farkettim public IP atamışlar. |
Herkese iyi günler. Türk Telekom saha dolabını aktifleştirmiş. Millenicom ve Netspeed 75 veriyor TürkNet 50 gösteriyor. Şu an TürkNet kullanıyorum sizce düşük ping için hangi firmaya geçeyim? |
@Ö1f1 Evet, aynı. Yazdığınız TT'un ASN'ı, her IP adresinde o çıkıyor, kurumsal olanlar dahil. Fakat kurumsal hatlarda sansür yok diye biliyorum. Bireysel hatlarda varsa bunu neye göre ayırıyorlar ASN'ı göre değil mi? Ben öyledir diye yazmıştım. Düzenleme: Etiket. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Hollow -- 9 Kasım 2020; 19:23:46 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 9 Kasım 2020; 21:57:59 > |
Uzun uğraşlar pandemiyi dile getirerek yükseltirdik ya onun avantajını yaşıyor herkes pandemi'den sonrasını merak ediyorum. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
İşlerine gelmiyor olabilir :) Metro ethernette 10 mbps upload'ı 1000 liraya satmak varken. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 10 Kasım 2020; 2:56:17 > |
Merhaba arkadaşlar. Her şey hazır. Kutu takıldı. Kablo evin içine geldi. 10 gündür ne gelen var ne arayan soran. Ne olacak bu işin akıbeti? Daha ne kadar bekleriz sizce? |
Hocam arayan soran yok. Ancak ben önceden taahhütlü seçim yaptım Türk Telekom'dan. Yani tarifem hazır ve sıradayım. Geçen gün müşteri hizmetlerini arayınca kendilerinde herhangi bir bilginin olmadığını, altyapı aktif olunca mesaj geleceğini söylediler. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |