Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU] (2038. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
51.339
Cevap
244
Favori
4.013.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
70. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 20362037203820392040
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Kabine en yakın bina biziz. Sanırım 100 mbit hızları görebiliriz. Türk telekom aboneliği için bayilik almış kişilere sorduğumda 1-2 hafta içinde aktif hale geleceği bilgisi verildi. Aktif olunca yazarım yine buradan. Lakin 2-3 hafta içinde aktif olursa kabin konduktan 2 ay içinde aktif olmuş olacak
  • müntekim M kullanıcısına yanıt
    Çünkü planlama sistemi baştan itibaren yanlış ve yanlışın üzerine yanlışla gitmeye devam ediyorlar. Daha her yere FTTC getirememişken kalkıp 2009-2010 yılında yapılan FTTC sistemi söküp FTTH getiriyorsunuz. Diğer tarafta hala ADSL'e mahkum adamlar var baştan aşağı yanlış bir planlama vardı şimdi bu yanlışın üzerine yeni yanlışlar ekliyorlar. Yanlış yapıyorsunuz diyen çalışanlara da siz bilmiyorsunuz diyorlar işte ortaya çıkan sonuç bu. Hiç VDSL görememiş adamlar varken eski FTTC'yi söküp FTTH getiriyorsunuz. Bir başka tutarsızlık ise yeni fiber getirilecek yerlere de hala FTTC getiriyorlar ama sadece FTTH kullanıcıları için 100 Mbps üstü tarife için başvuru yapılıyor. Nereden tutsanız elinizde kalacak ve hiçbir mantığın olmadığı sistem.
  • Bence yılbaşına kadar gelmez. Çünkü söz konusu teklife alternatif ISS'ler 12 Ekim 2020'ye kadar görüş bildirecek. Eğer firmalar bazı maddelere itiraz ederse Türk Telekom ile BTK aracılığı ile müzakereye oturacaklar. Daha sonra BTK ayda bir yaptığı kurul kararında kararı onaylarsa onaylayacak. Daha sonra da tüm firmalara belli bir süre sistemi hazırlama süresi verilecek. Yani şahsi tahminim yılbaşından önce zor.

    Turkcell sabitte tekel olmadığından böyle bir zorunluluğu yok onun için anında tarifelerini yayınlıyor.
  • Hala 12 Mbit ile hem eğitim hem iş yapmaya çalışıyoruz. Muhatap yok. Söz verdikleri son tarihi kaç defa ötelediler. Özür yok, ceza yok. Böyle şirkette çalışmak varmış.
  • Arkadaşlar bu SNR zamanla neden düşer? Saha dolabına uzaklığım 35 metre (toplam kablo uzunluğu) Saha dolabı dibimde. Şimdi 80 mbit zor alıyorum. İlk başlarda süperdi 100 mbit ve snr değerleri harika idi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pandemic

    Arkadaşlar bu SNR zamanla neden düşer? Saha dolabına uzaklığım 35 metre (toplam kablo uzunluğu) Saha dolabı dibimde. Şimdi 80 mbit zor alıyorum. İlk başlarda süperdi 100 mbit ve snr değerleri harika idi.
    Abone bağlanıp dolaptaki yük arttıkça düşer.
  • BoraNb kullanıcısına yanıt
    engellemezse iyi
  • xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    daha aktif olmadı mı normalde aynı gün aktif olanları da gördük 2-3 ay sürenleri de gördük daha bizim dolap bile takılmadı
  • Maalesef aktif olmadı hocam, içi boş dolap taktıklarından şüpheleniyorum artık
    En son 3 gün önce kontrole gittim halen fan sesi gelmiyordu. 2 hafta içerisinde aktif olmasını bekliyorum. FTTh/FTTB için apartmandan imza toplayıp ilçe telekoma verdim. Belki bir sürpriz yapıp FTTH yaparlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ö1f1

    Olabilir hocam ya da henüz aktarma yapılmamış olabilir hiç bir hat için zira benim arkadaş bekledi 2 ay kabinler konduktan sonra aktarma için.
    Az önce aradılar vdsl geçiş talebi reddedilmiş hocam port mesafem fazlaymış yani bu demek oluyor ki aktarma yapılmamış hala santrale bağlıyım, ama sorgulama sitelerinde 65 megabit görünüyor şaka gibi.

    TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 20 Eylül 2020; 20:1:14 >




  • xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    içi boş sadece dolap takmış olabilirler ekonominin kötü olmasıyla çok ilgisi var 2019 projesini 2021 gelecek hala yapamadılar

    siyasi baskı yaptırsam da bir sonuç alamadım akpartili belediye başkanıyla görüştüm oda ilgilenecem dedi kaymakamlıktan baskı yaptırıyorum dilekçe toplayıp muhtarı gönderdik gene onada bu yılki yatırım planına aldık yapılacak diyip göndermişler .

    bunların yanında haftada 1-2 kere açıkkapıdan btk'dan cimerden yazıyorum fiber gelecek ama tarih belirsiz önceden tarih veriyorlardı şimdi oda yok sanırım söylenecek yalan kalmadı

    twitterdan yusuf kıraç bey 2 kere engelli

    bu forumdaki konumda var malum ne yaparsan yap boş




  • Şu siteyi yeni keşfettim. Sokaktaki port sayısını gösteriyor. Ana konuya eklenebilir.

    https://eveinternet.com.tr/altyapi-sorgula/

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bluepower kullanıcısına yanıt
    eyvallah o zaman 100 mbps parası vermeyeyim. Zırt pırt kopuyor da artık 35 mbps ye düşüreyim.

    Ama çok saçma bir olay bu.
  • Türk telekom fiber internet fiyatlarında indirime gidermi sizce?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayır onun yerine türknet fiber alın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar 3-4 gündür altyapı sorgulama sonuçları böyle çıkıyor, civarda tip7 dolaplar mevcut ama ben eski tip saha dolabına bağlıyım, saha dolabında herhangi bir işlem yapılmamış. Sizce bu çalışma tip7 kabin için midir yoksa santralle mi alakalıdır?

    TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]
    TÜRK TELEKOM/TÜRKCELL/TÜRKSAT FİBER OPTİK ALTYAPI ÇALIŞMASI [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Netspeed 1 haftadır portumu santralden t7 kabine aldırmayı başaramadı türk telekomu da arayıp teyit ettirdim bana hizmet veren 200 metredeki t7 kabin aktif olmuş 66 megabit vdsl satabiliyorlar istesem ama şuan bağlı olan netspeed adsl hattım hala 1200 metre uzaktaki santrale bağlı görünüyor o yüzden vdsl geçiş talepleri mesafe fazla diye santral ekipleri tarafından otomatik reddediliyor. Böyle bir şey başına gelen varsa yazabilir mi internette kimsenin başına gelmemiş sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 21 Eylül 2020; 13:54:3 >
  • Arkadaşlar 30 Eylül e kadar tamamlanır dedikleri altyapıya hala daha başlamadılar. Twitter TT destek beni tiye almıyor. Cevap alamıyorum hiçbir yerden. Merkeze gidiyorum 30 Eylül e kadar tamamlanır diyorlar. Ne yapmalıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da 14 Haziran demişlerdi. Şimdi sene sonu diyorlar. Kim bilir sene sonunda ne diyecekler? Çok güvenmemek gerekiyor.
  • alizeo kullanıcısına yanıt
    Port bilgi güvenilirliği tartışılır ne kadar doğru bilinmez ancak fiber kendi adresimi sorguladığımda 0 mbps gösteriyor tam sistemi oturtamamışlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 20362037203820392040
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.