TT yeni paketler çıkartacak. Önceki sayfalarda da bahsedilmişti. Tahminimce superonline'ın yaptığı gibi TT'da 100Mbps'lik paketin fiyatını güncelleyecektir.
TT yeni paketler çıkartacak. Önceki sayfalarda da bahsedilmişti. Tahminimce superonline'ın yaptığı gibi TT'da 100Mbps'lik paketin fiyatını güncelleyecektir.
İnşallah öyle olur Türk Telekom beni her gün arıyor taahhüdünüz ekimde bitiyor 165 T.Y. ye 100 mbps hızında yenileyelim diyor. bana 165 çok 125 e razıyım zaten suanda 100 mbps 125 tl ödüyorum. ama eğer süperonline gibi 145 tl ye 200 mbps yaparlarsa 200 mbps geçerim
Sık sık arıyorlarsa iletişim izni vermişsinizdir. Beni hiç aramıyorlar. İzinleri kapattım. Taahhüt bilgileri zaten online işlem uygulamasında görünüyor.
Süperonline tarifelerine bakınca 145-150 de çok 100 mbps için. inşallah türk telekom 200 mbps hızı getirie de onuda 155 tl falan verse 100 mbpsde 130 tl falan yapsa super olur.
Sabit telefonu olanlar için zaten 150₺'ye alınabiliyor (Yalın internet için ekstra 10 ₺) Turkcell önceden 100 mbps için 200₺ istiyordu Telekom 170~ isterken. Telekom'un fiyatları bundan daha da aşağı düşürmesi lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 9 Eylül 2020; 13:29:25 >
TT diğerlerinin aşağısında fiyat veremez diye biliyorum. Şahsen hıza o kadar önem vermiyorum. Ama seçeneklerin çoğalmasını iyi karşılıyorum. Fiyatlar bu aralıklarda olursa tercih edilebilir.
Fakat Turkcell son birkaç yıldır çok derin sansür uyguluyor. Bunu uygulayabilmesi içinde paketleri iyice süzmesi lazım. İktidara çok yakın olması, ensar sponsorluğu ve ping konusunda 10 yıl önceki yerinde olmaması gibi soğuma nedenlerim de var. Tabii ki herkesin kendi tercihi, ama benim düşüncem bu yönde.
Edit: Fiber gelmiş yarın direkt olarak kuruluma gelecekler. Ulan be sonunda. 2 tane müdür var ikiside whatsapp grubunda böyle şanslı olacağımı hiç tahmin etmiyordum. 100/10 yarın aktif olur. Haydi beyler darısı başınıza
Alıntıları Göster
Türk telekom'dan almıyorum diye adamlar altyapı kablolarını sötküler şu an tekrar 16 Mbp/s olarak görüntülüyorum altyapıyı. Bu ne rezil bir firma ya. Türkiye'de harbiden hiçbir iş yapılmaz. Türklüğümden soğuttular beni. Yazıklar olsun
O iş kolay kolay çözülmez herhalde. 50/20 şeklinde paket çıkartıyorlar. Daha onun kaymağını yiyecekler. Sanki 20Mbps yüksekmiş gibi. Gerçi TT'da o da yok.
Türk telekom'dan almıyorum diye adamlar altyapı kablolarını sötküler şu an tekrar 16 Mbp/s olarak görüntülüyorum altyapıyı. Bu ne rezil bir firma ya. Türkiye'de harbiden hiçbir iş yapılmaz. Türklüğümden soğuttular beni. Yazıklar olsun
merhabalar bir şey sormak istiyorum, mevcutta turkcell superonline fiber kullanıyorum (daire içine kadar fiber kablo geliyor), şuanda turkcell fiyatlarından memnun olmadığım için ve bağlantıda kopmalar yaşadığım için operatör değiştirme düşüncesindeyim, ayrıca türktelekomunda binada fiber'i var ancak nasıl bir fiber türü vdsl mi bilmiyorum.
netspeed geçmeyi düşününüyorum, netspeed sitesinden baktığımda alt yapı sorgulaması yaptığımda en yüksek alabileceğim hız 75 mbit olarak görünüyor, netspeed geçersem bana hizmeti türktelekom alt yapısı ile mi vericekler yoksa turkcell superonline fiberi ile mi verecekler?
türktelekom alt yapısı ile verilirse bağlantı türüm nasıl olur..