Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU (510. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.114
Cevap
124
Favori
727.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 508509510511512
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    Linkedin'i kendisi kullanıuor sanırım hatta diğer konuda bir sohbeti paylaştım, orada da sormuşlar, hayırlısı bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Michael Scofield'ın dediği doğru, Türk Telekom yalnızca kendi fiberini kullanıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Direk telefonunu ver ileteyim ilgili takıma dedi aradılar bütün müşterilerin hızını düşürdük dediler planlarımız var diyordu bahsetmediler ( tabii ki ) fakat port hızlarını 5 mbps e çıkarabilirler diye düşünüyorum diğer firmalarda 5 e geçti türksat dahil
  • Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    İlginç, en hayırlı bir netice çıkar İnşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir zamanlar 100 mbit alabiliyorduk simdi 50 yi gecemiyoz anasini satiyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sorması ayıp ne kadar fiyat verdiler? Ben geçmeye çalışıyorum ama 200 gb akn iin 114,90 diyorlar.
  • gine en iyisi türk telekom
  • quote:

    Orijinalden alıntı: belverus

    Hocam sorması ayıp ne kadar fiyat verdiler? Ben geçmeye çalışıyorum ama 200 gb akn iin 114,90 diyorlar.

    107 mi 109 mu ne dediler hocam.Fatura gelmedi tam hatırlayamadım şimdi.100 mbps 300 gb akn li.Taahhütüm devam ediyordu, Kasım ayında sonlanacak.Kadıköy Telekom Müdürlüğü'nden yaptım hem hız ne kadar alabilirim diye baktılar hem de paketimi değiştirdiler.Hatta taahhütünüz bitince daha düşük teklif bile alırsınız dedi ben internette bu paket 170 TL gözüküyor dediğimde.
  • Hocam telefon içinde mi?
  • Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    Telefon yok hocam.Yalın benimki.
  • Yalın ücreti içinde mi diye soruyorum bende yalın değil kullandığın kadar öde ama aynı fiyat
  • Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    Ekstra bir şey ödeyecek miyim diye sordum.Yok sadece nakil için bir kaç ay bir ücret yansır onun haricinde bir tutar olmaz dediler.Hatta modem değişti, fiber sonlandırıcı falan getirdiler ekstra ücret yansımayacak dedi TT ekibi.
  • Teşekkürler, hayırlı olsun bizimde taahhüt bitince ne sunacaklar bakalım yurt dışında her yıl ucuzlar veya aynı fiyata daha yüksek hız sunarlar

    Ben fiyat yükselir mi diye düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Data

    Teşekkürler, hayırlı olsun bizimde taahhüt bitince ne sunacaklar bakalım yurt dışında her yıl ucuzlar veya aynı fiyata daha yüksek hız sunarlar

    Ben fiyat yükselir mi diye düşünüyorum

    Teşekkürler darısı başınıza.Vallahi ben liste fiyatı olarak 170 TL görünce siteden kendimi ona hazırlamıştım.Düşük bulunca direk imzaladım zaten
    Maalesef genel olarak çoğu kuruluş ne tutturabilirsek mantığıyla ilerlediği için bu sıkıntıları yaşıyoruz.Çözüleceğini de sanmıyorum.Müdürlükteki arkadaş yardımcı oldu ama taahhüt bitince müşteri hizmetleri ne diyecek hiç bilemiyorum.Hız konusunda da memnunum aradaki fark için de Turk Net e geçip sorun yaşar mıyım yaşamaz mıyım sürüncemesinde kalmak istemiyorum.Bakalım Kasım'a daha var şimdilik bir aksilik çıkmazsa bu şekilde devam edeceğim.




  • Teşekkür ederim hocam. Bana da 115 dediler taahhüt bitmesine baya var. 0 dan girsem 100 diyorlarmış normalde. Bu arada hattımın desteklediği max hız da 87 mbps'miş. Değiştirip değiştirmemekte çok kararsız kaldım.
  • belverus kullanıcısına yanıt
    Hocam size 200 gb akn li pakete 115 demişler bence bastırın biraz daha uygun verirlerse imkanınız da varsa geçin.Yüksek hız çok kolaylıkmış gerçekten.24 ten 100 e geçince cağ atlamış gibi oldum şahsen
  • Telekom tahahutum bu ay bitiyor.35 mgbit 100GB Akn 75 lira oderken,yeni tahahhut yapilirse aylik 99 TL oldugunu soylediler.Zam gelmis.Turknet aradim bulundugunuz lokasyonda bos port olmadigini Subat 10-15 arasi tekrar aramami istediler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saracevic

    Telekom taahhütüm bu ay bitiyor.35 mgbit 100GB Akn 75 lira oderken,yeni tahahhut yapilirse aylik 99 TL oldugunu soylediler.Zam gelmis.Turknet aradim bulundugunuz lokasyonda bos port olmadigini Subat 10-15 arasi tekrar aramami istediler.

    TT bi garip firma. Bende aynı durumdayım taahhüt'üm yarın bitiyor. Arayıp sorduğumda bana 50Mbps 200GB AKN için 94tl verdiler. Şimdi sitelerine girip baktım internete özel bir kampanya var ve 50Mbps 200GB AKN'li paketi sabit hattı olanlar için 76tl yalın için 88tl olarak gösteriyor.
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Sayfalar/fiber-hizli-hepsi-dahil-kampanyasi.aspx

    Editt: Arkadaşlar yukarıdaki kampanyalar yeni aboneler içinmiş taahhüt'u biten bizler için değil yani. Bugün yetkili arayıp aynen bunu söyledi.

    Bu TT çok tuhaf bir firma 12 yıllık tt abonesiyim yeni gelen birisi aynı hizmeti 77tl ye alırken aynı hizmeti bana 94tl ye veriyor. İşin tuhafı şehit yakınları, gaziler, engelliler için olan paketler bile yeni abonelere sunulanlarda pahalı yuh be arkadaş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PehliOne- -- 3 Şubat 2018; 16:56:39 >




  • Tılgın modem cat 5 kablo bağlantı uçlarının renk sıralaması nasıldır?KAblo kopmuş yeniden çakma işlemi yaptırmam gerekiyor.
  • Taahütüm bitiyordu bugün telekom müdürlüğüne gittim. 35mbps 100gb + 250dk her yöne 71 tl 24 ay taahüt ile aboneliğimi yeniledim.



    TÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 508509510511512
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.