Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM FİBERNET/HİPERNET - ANA KONU (410. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.113
Cevap
124
Favori
727.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 408409410411412
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • teote kullanıcısına yanıt
    Bu sorunun cevabı OFTK'nın hangi kabinlerden hat topladığıdır. Belli ki sizin T11'le birlikte en az 6 kabin bağlı OFTK'ya farklı binalara gidiyor olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Belki üst katlardan birine gidiyordur.
    Oradada t11 kuruludur..

    60 daireli 2 Blok halinde Site. Yan binaya havadan gitmiyordur tahminim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teote kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum bir binaya birden fazla T11 koyacaklarını. Öyle yapmak yerine daha iyi bir kabin koyarlar. Ama yan binaya gidiyor olabilir. Bu arada 30 abone T11 için çok fazla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar başka servis sağlayıcıdan transfer yapmak istiyorum. Vdsl bağlantım var. 50 Mbit 200GB AKK için uygun kampanya var mı?
  • 24 mbps 35 gb akk fiber kullanıyorum. 100 tl fatura gelmiş. Çok pahalı degil mi ne yapmam lazım. Uygun fiyat almak için?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nizipliyim

    24 mbps 35 gb akk fiber kullanıyorum. 100 tl fatura gelmiş. Çok pahalı degil mi ne yapmam lazım. Uygun fiyat almak için?

    Tahaüttünüz bitmiş olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 mbbs 75 gb için telefon dahil 60 Liraya yeni taahhüt verdim, ama bu hafta bitecek diyorlardı. Siz bir müdürlüğe gidin telefonla filan olmuyor oradan uygun bişey yaparlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat uygunmus. Avm deki ttürk telekoma gidim en iyisi orda belki biseyler yaparlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merkez müdürlüğe gideceksiniz hocam orda verirler bu teklifi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tt den gelen fiber kullanabileceğimle ilgili mesaj geldikten sonra ttyi aradım ordaki bayan vdsl sinyal alabildiğini söyledi fakat hat değerlerimi ne kadar hız alabileceğimi göremedi modemde de hala adsl2 görünüyor hattım neden böyle?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Serdarkekik

    100mbit F/O'nun tadına varınca, bırakamazsın. Alışkanlık yapar, başını döndürür, aşık eder kendine Kurulum tamamlandıktan sonra kullanım yorumlarını bekliyorum

    Geri kalan 29 gün kağnı hızı kalp krizi geçirtir yalnız

    Fazla uçmamak iyidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu eve kadar fiber dedigimiz FTTH-FTTB yatirimi bana ölü yatirim gibi geliyor. Ülkenin bir kismi daha 8 mbps hizi stabil alamazken, bir kismi aylardir binasina internet alt yapisi beklerken , bir kismi abone yogunlugundan dolayi port beklerken sen superonline ile ya da uydunet ile yarişacagim diye eve kadar fiber yatirim yapiyorsun. Bu kisiler de tasra da koyde oturan kisiler degil. Buyuksehirlerde sehrin gobeginde bu sorunlari yasayan kisiler.

    Vdsl teknolojisi ile zaten 100 mbps hizlari saglayabiliyorsun. Almanya'da 30 milyon internet abonesinin Sadece 500 bini FTTH-FTTB alt yapisi ile hizmet alirken biz de bu 2 milyon seviyesinde ki bizde ki abone sayisi 10 milyon bile degil. Tabi bu 2 milyon sayisinin turkcell superonline kullanicilarinin da buyuk etkisi var.

    Almanya bakir sebeke ile FTTC sistemi ile bizim 3 kati abonemize hizmet verebiliyor. Biz de kullanicilarin bir kismi 8 mbps hiz alamiyor. Bir kismi 24 mbps fiber internet aliyor. Isin garibi de ayni parayi oduyor iki abonede. Sonra gelip vodafone ile superonline ni elestiriyor. Biz fiber yatirimlarini 81 sehire ayni anda yapiyoruz. Gelip de bes on sehire internet getirmiyoruz diye.

    Eve kadar fiber yatirimi cok gereksiz cok olu bir yatirim bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: seeder

    Merkez müdürlüğe gideceksiniz hocam orda verirler bu teklifi.

    24 mbps 75 gb fiber i merkez müdürlügünden 61 liraya 24 ay tahattüt verdim. Hayırlısı bakalım. İdare edicez daha ucuz olması lazım ama kısmet. Tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 mb 200 gb paketimde günlerdir 4 megabitin üstüne yükselemiyorum. Ping 120'lerde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son of Hades -- 7 Kasım 2016; 19:52:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Son Of Hades

    50 mb 200 gb paketimde günlerdir 4 megabitin üstüne yükselemiyorum. Ping 120'lerde

    Az önce oyun içinde 50 ms ile stabil şekilde oyun oynarken bir anda ping 400 500ms fırladı. Aşırı random olmaya başladı bu olay :s haftaladırdır gına geldi artık..
  • Tp Link Tp-8968 fibernet modem olarak kullanabilir miyim
    Binada ki kutu resmine bakılınca FTTB/T11 görünüyor
    Halen aynı binada ADSL kullanıyorum.
  • arkadaşlar merhaba. Annemlerin evine internet bağlatacağım.. fiber yok..ilk önce süperonline a başvurdum ama port yok dediler ve abonelik vermediler.. dün tt net e başvurdum..vsdl /hiper var dediler.. ok dedim..24 mgbit 50 gb akk ile ve modem dahil 65.9 a ok dedim..bu gün kurmaya gelecekler..bakalım port olayı için bir şey olacak mı? her halde bakıp oyle başvuruyu almışlardır diye tahmin ediyorum..umarım ttnet e başvurduğum için pişman olmam..evde superonline adsl den çok memnundum ama buraya bağlatamadım bir türlü
  • merhaba adresimde fiber internet yok ben hipernet varmış bana yaklaşık 50gb yeterli yada uygun olması durumunda 75gb lık limitsiz bir internet bağlatmak istiyorum. modemimde yok açıkçası 24 ay taahhüt verilmesi gerektiğinden düşünüp duruyorum hangisi uygun hangisi uygun diye işin içinden çıkamadım
    tercihim ikisinden biri hangisi olacağı pek mühim değil süperonline yada ttnet bağlatmayı düşünüyorum ben gibi durumda birine hangi tarifeyi önerirsiniz yardımlarınızı bekliyorum cevap veren herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
  • s.a. ttnetten yazlık 3 aylık internet bağlatmıştım.. haftaya bitiyor..1 sene daha uzattırmak istiyorum.. 444 lü numarayı mı arayım yoksa burda telekom müdürlüğüne mi gideyim ?
  • Tp Link Tp-8968
  • 
Sayfa: önceki 408409410411412
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.